שלילי

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo31.gif שלילי ../images/Emo7.gif

שלילי

אין לי מה לומר ואני לא יודעת אפילו מה ואיך להרגיש
.... חוץ מאשר לבכות.............. חרא.

אוי חמודה - אני כל כך מצטערת../images/Emo24.gif

שלילי

אוי חמודה - אני כל כך מצטערת

לא יודעת מה לאמר לך. שולחת מיליון חיבוקים. תבכי כמה שאת צריכה. תחבקי חזק חזק את ליהי. הנס הזה כבר קרה והוא יקרה שוב.

anguly

New member
אוי סאני../images/Emo7.gif

שלילי

אוי סאני

כל כך קיויתי שתפתיעי לטובה. לא יודעת איך לעודד אותך. שולחת לך חיבוק גדול גדול ומעודד. ומחזיקה אצבעות שבפעם הבאה זה יצליח!

בנות. אני מתלבטת ../images/Emo4.gif צריכה עצה

אוי סאני

כל כך קיויתי שתפתיעי לטובה. לא יודעת איך לעודד אותך. שולחת לך חיבוק גדול גדול ומעודד. ומחזיקה אצבעות שבפעם הבאה זה יצליח!
בנות. אני מתלבטת
צריכה עצה
האם להתחיל מייד טיפול IVF מלא שוב או לעזוב הכל ולחגוג את החגים באיזה נופש? מצד אחד אין לי האומץ לא לעשות כלום. כי קשה לי נפשית נורא עם זה. מצד שני, בא לי מאוד לצאת לאיזה נופש לקראת החגים. לא יודעת מה להחליט.

limor1975

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

בנות. אני מתלבטת
צריכה עצה
האם להתחיל מייד טיפול IVF מלא שוב או לעזוב הכל ולחגוג את החגים באיזה נופש? מצד אחד אין לי האומץ לא לעשות כלום. כי קשה לי נפשית נורא עם זה. מצד שני, בא לי מאוד לצאת לאיזה נופש לקראת החגים. לא יודעת מה להחליט.
יקירתי

אויש... צ'טערת לשמוע
. מה שתחליטי אני מאחורייך. ים של
ות ו
ים לימור

anguly

New member
התלבטות קשה...

בנות. אני מתלבטת
צריכה עצה
התלבטות קשה...
לא יודעת מה לומר לך. מה יותר בוער לך בעצמות - חופש או ילד? זה מאד אינדוידואלי... אולי בכל זאת חופש - ליהי עוד קטנה, תני לעצמך עוד חודש חופש, תבלי ותחזרי בכוחות מחודשים. מה שלא תעשי - שיהיה מוצלח!

Big Mama 1

New member
נופש, נופש, הכי טוב לגוף ולנפש ../images/Emo23.gif

בנות. אני מתלבטת
צריכה עצה
נופש, נופש, הכי טוב לגוף ולנפש

hope13

New member
אוף, אוף, אוף../images/Emo7.gif

בנות. אני מתלבטת
צריכה עצה
אוף, אוף, אוף

מצטערת כל כך... אין לי מה להגיד, חוץ מלהבין ולחבק.

עמית@

New member
צר לי על השלילי ../images/Emo10.gif

בנות. אני מתלבטת
צריכה עצה
צר לי על השלילי

ברור שצריך נופש, אבל אני מכירה אותך (אותי
) וסביר להניח שתתחילי טיפול, לא? האמת? אפשר גם לנוח. מצטערת כ"כ,

נורא קשה לי ליעץ לך

בנות. אני מתלבטת
צריכה עצה
נורא קשה לי ליעץ לך
השכל הבריא אומר - חופש. את צעירה ולא צריכה לרוץ. תני לגוף שלך לנוח. וגם לנשמה. אבל הבטן אומרת - מי יכול לנוח בחופש כשהראש בטיפולים. אז מה עדיף - להיות בחופש עם הראש כל הזמן בטיפולים? או להיות בטיפולים עם מחשבה שיולת להיות בחופש? לי נראה שאופציה א' עדיפה. את כנראה תבחרי באופציה ב'. גם אני הייתי בוחרת בה - למרות ההגיון. שולחת עוד חיבוקים.

אמאלה2

New member
נו-פש!

בנות. אני מתלבטת
צריכה עצה
נו-פש!
מניסיון כשלוקחים פסק זמן קצר רואים שהשד לא כזה נורא. לפעמים זה אפילו ממכר. עוד חודש, אפילו חודשיים לא ישנו כלום ולעומת זאת לך תהיה תקופת חגים רגועה וכיפית בלי ריצות, זריקות ושאר ירקות. פתאום שלא כל יום הופך להיות עוד יום מתוך חישוב שלם של תוכנית טיפול הכל נראה אחרת. צאי לך לנופש, תהני, תכייפי, תנוחי ותרגעי. הזריקות יחכו לך בשקט לחודש הבא
ומקווה איתך שהחודש הבא יהיה טוב יותר

כמה כואב כמה עצוב ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

שלילי

כמה כואב כמה עצוב

מצטערת מאוד בשבילך, תבכי ותוציאי הכל, לא יודעת איך לנחם אותך כי כל מה שאגיד עדיין לא ינחם, אבל אשלח לך חיבוק חם ואוהב ואבטיח לך את עוד תצליחי להרחיב את המשפחה, אני מחזיקה לך אצבעות להמשך טוב יותר

מצטערת יקירה

שלילי

מצטערת יקירה
תבכי. תוציאי את הכאב החוצה. אח"כ תסתכלי עם ליהי המתוקה ותחשבי מחשבות חיוביות ומחר יבוא יום חדש עם תקווה חדשה.
גדול

מצב
הנושא נעול.
למעלה