לג'יידייט

סלסרו

New member
לפי כמה ימים הורדתי את

If You're Going To Sanfrancisco של Scott Mckenzie. הקשבתי לזה מי יודע כמה פעמים ועדיין מתנגן אצלי בראש.. איזה שיר יפה. לעיר יפה באמת. יאאללה רבותיי.. זזתי למיטה.

סלסרו

New member
בצ'אט?

עם מישהי שאתה מכיר מתפוז? אתה משוגע? {הפפפפפפחחחחחחחחחחח הענק המתבקש על ליכלוך הבייבי שלי goes without saying..}

איי ל

New member
מנהל
לא, ממש לא..

לא עם מישהי שאני מכיר מתפוז, אלא על כל מה שלא ידעת בנושא "תפוז" "צאט מצלמות" "נטמיטינג" ו"סדום ועמורה" של תפוז בשנת 2001(כשרוב גולשי הצ'אטים גילו את מצלמות הרשת), וכן, מדובר בתיאורים אקרובטיים והזויים לחלוטין, והכל כאמור, אמיתי. ובקשר לבייבי שלך, באמת שאין לי שום דבר רע להגיד, מלבד שבאיקאה מוכרים מנורות יפות בלי חיבור לאינטרנט ובזול.

איי ל

New member
מנהל
סתם צוחק על "מאק"

וקורא לו מנורה. (לצערי לאחרונה נאלצתי ללמוד להשתמש במק מהסיבה שהבוס שלי רכש מקבוק והוא אילץ אותי ללמד אותו איך משתמשים בו.... הקמצנים האלה שמו רק לחצן אחד בעכבר שלהם!!!!!!!)

סלסרו

New member
הבעיה עם המאק שזה גורם לך להיות

עצלן. אתה לא צריך לטפל בו כל היום וכל הלילה כמו בילד מפגר שקורס כל דקותיים, מקבל מחלות ומרעין בישין מכל אפצ'י, ואתה צריך להיות מומחה עולמי לדעת איך לגרום לו להתנהג כמו ילד נורמלי. זה משאיר לך את הזמן פנוי לעשות דברים אחרים..

Trust me

finding someone to have sex with is not one of my problems I actually don't really have that many problems nowadays and actually if I wanted a steady partner- I had the perfect chance to get that and a US citizenship- but that's not how I want to live my life

Mירב

New member
אבל-אבל-אבל-אבל.....

פיספסת את הנקודה!! אם גבר אומר לבחורה שהוא "לא רציני", "רק מחפש סקס", או ואטאבר, כדי לא לפגוע בבחורה שהוא יודע שמחפשת קשר רציני, אז מה רע בזה?!?!? אם הוא אומר לה את זה כדי להיות הוגן, כדי להיות בסדר, כדי לא להוליך שולל... כל הכבוד לו! ואגב, כבר נתקלתי בכאלו בעבר. תאמין לי, זה הרבה יותר טוב ככה, מאשר אלו שנהגו על-פי שיטתך, יקירי. אלו ששיחקו אותה בכל מני משחקים, רק כדי להשיג זיון ולהתחפף. אלו שרואים מי עומדת מולם, ומיד עושים בראש חשבונות, אבל כאלו חשבונות שלוקחים בחשבון רק את הצד שלהם עצמם, לא את הצד של הבחורה...

איי ל

New member
מנהל
שמח שנתקלת בכאלה,

אז אולי תשתפי אותנו (או שלא
) ב"מה בדיוק יצא לבחור מזה"?

סלסרו

New member
אין לי שיטה..

לא ענית על מה שטענתי. טענתי שזו תהיה טעות טקטית לבחור שמעונין רק בסקס, להודיע את זה מראש. האם את אומרת שאני טועה? עזבי אם הוא מתנהג בסדר או לא. האם עדיף לו, כשיקול טקטי גרידא, להודיע לה שהוא מעונין רק בזיון? האם כשבחור אומר לך את זה (וההנחה המסתתר מאחורי זה היא שהוא לא מעונין בך אלא רק בסקס איתך) - זה גורם לך לרצות להיות איתו או להפך?

Mירב

New member
ולסיכום,

ציטוט ממצה מסוף המאמר: "הבנתם את זה, חברים וחברות? אין הצעות סקס, אין שיחות על סקס ואם אתם רוצים להכיר סתם בשביל הכיף, לכו לאתרים אחרים שמתמחים בזה. אני מזמינה את החברות בג'ידייט הקוראות מילים אלו לנצל את שירות הלקוחות החריג הזה ולבחון את גבולותיו: האם ג'ידייט מתכוונים לעזור לכן להפטר מפרפורי המחויבות של הדייטרים הסדרתיים, אלו שמתגלים כפסיכופטיים בלתי מאובחנים רשמית או אלו שהתמונה שלהם לא התחלפה כבר עשר שנים? את כמות הגברים שיותרו להישאר רשומים בג'יידייט לאחר כל אלו יהיה אפשר לספור על יד אחת." סוף ציטוט.

באמת?

דייטים? כלומר, אתה אוהב דייטים או שאתה אוהב את מה שנלווה (סקס, מערכת יחסים, מישהו לישון איתו...)

המממ...

אני לא אוהב את הדייטים הראשונים, למרות שזה נחמד- באיזשהו שלב נמאס להתחיל שוב מהתתחלה... ובקשר לשאר, ברור שאני אוהב את מה שנלווה. סקס-מי לא אוהב? מערכת יחסים- זה פשוט כיף לחשוב בשניים,קצת לדאוג,הרבה לאהוב, והכי חשוב- מישהו לחזור אליו הביתה. מישהו לישון איתו-באמת שלישון באלכסון כבר לא עושה לי את זה, אני מוכן להיכנס למו"מ מיידי לגבי צד השינה.

למעלה