לג'יידייט

סלסרו

New member
דפקא לי היה פעם סייבר סקס עם מישהי

מג'יידיי.. הזוי לחלוטין. בחורה קנדית (לללללללאאאאא כוכבת הצפון חרמנא ליצלן).. התפשטה לי במצלמה.. האודיו היה בטלפון.. בגלל שיש כאן ילדים לא אתאר מה הלך.. היו קטעים.. קורע לגמרי.

gives a whole new angle

to studying about internet protocols I just don't find networks as something sexy, I guess (unlike the network administrator at my departmet ;) but I don't dig phone sex either- so it might be a bigger problem

איי ל

New member
מנהל
אם כך,

יום אחד (אולי כשתשדרג את המנורה עם הסמל של תפוח שיש לך למחשב שעובד) אני אספר באיזה צ'אט, על סדום ועמורה בתפוז של שנת 2001. (או במילים אחרות- "נטמיטינג").

איי ל

New member
מנהל
אני דווקא

מאד אוהב את ניו יורק, אבל קשה לי לראות את עצמי מתגורר שם (למרות שבחיים הכל יכול להיות), יותר מדי רועש ומבולגן בשבילי, אני רוצה לחצות את הכביש- 10,000 אנשים חוצים יחד איתי. אני רוצה מונית? 50 אנשים נמצאים ברווחים של חצי ס"מ ממני וגם הם רוצים מונית. אני חייב להשתין(וסליחה על הבוטות)? חצי מיליארד מחכים גם הם בתור (וכמו שאת יודעת, לנו הגברים אמור להיות "פס" מהמתנה). אני אוהב לבקר בניו יורק, אבל לא יותר משבוע שבועיים. את החיים שלי אני רואה במקום קצת יותר שקט ופסטורלי. (קרוב לעיר גדולה, אבל לא בתוכה).

I don't think I'm allowed

to express my opinion about NY anmore- it's way beyond repetitiuos of me. But in general, if I was forced to say where I would live- I can't see myself settling down in one place anywhere. I like a lot of the places I've been to , but I think if I could pick he option to move country or even continent every year or two- I'd take it no matter urban or rustic really

איי ל

New member
מנהל
בתור אחד שכנראה עבר יותר דירות

מכל אחד אחר שאני מכיר, אני חייב לספר לך שזה לא מהנה כמו שזה נשמע. באיזשהו שלב בחיים, אנחנו רוצים מקום אחד קבוע שהוא שלנו-שהוא הבית. מקום להרגיש שייך, ולא להתחיל כל פעם מחדש. אבל אולי אני חושב כך מהסיבה שבאמת נדדתי מגיל צעיר (בגיל צעיר ביחד עם המשפחה, וכשהתבגרתי-לבד), אגב, זה שזה לא רצוי מבחינתי, לא אומר שזה לא ממשיך לקרות (לצערי כבר עוברות לי בראש מחשבות על מעבר נוסף).

איי ל

New member
מנהל
אכן,

אבל דברים משתנים, ומנסיון- דווקא כשאת הכי פחות מצפה להם. אז נכון שאת כרגע לא מתכוונת "להתיישב" , אבל האדם הנכון במקום הנכון בהחלט יכול לגרום לך לשנות את דעתך.

ok. I can believe that

but even more often, people tend to catch the travel bug after meeting me, so you really cen never know. here, I said never)

סלסרו

New member
תעשה מה שאני עושה..

גר בשכונה פגזית, חצי בלוק מאחד הפרקים העירוניים היפים בארה"ב, שכונה מלאה ילדים, כלבים, אנשים חברותיים, חיי קהילה נורמלים (האמת, מרשימים), שכונה תוססת שמלאה בכל מה שצריך מאל"ף עד תי"ו, ובמרחק כמה תחנות סובויי ממנהטן (שמסכים בהחלט, גועל לגור בה).

איי ל

New member
מנהל
תראה,

אני גר בעיר שנחשבת אחת היפות בארה"ב. ובכל זאת אני רואה את עצמי גר ב-suburb (הלכה לי העברית, אומרים עיירה?) שאינה מרוחקת מדי מעיר גדולה (נניח שעה נסיעה זה סביר), ושבה יש איכות חיים ושקט, הרבה שקט.

איי ל

New member
מנהל
../images/Emo6.gif איזה קטע..

לרגע קראתי את זה לא נכון ובאתי לשאול ע"פ מה הסקת שאני pervert, פאדיחה.

למעלה