לג'יידייט

you thought I was kidding

I had a really crazy day actually, and now it's a bit more quiet. I'm actually going to go home early tonight- tomorrow is an important presentation. and a day before my final- going to be a long one How was your day?

אצלי לא היה משהו מיוחד

כמו כל יום ראשון-עבודה... למרות שאני נורא אוהב את העבודה שלי- בעיקר בזכות העבודה שאני פוגש כל יום אנשים חדשים ומעניינים, אבל קצת מתחיל להימאס לי שככה אני "מבזבז" את סופי השבוע שלי... נראה לי שאני אתחיל לתכנן לי איזו חופשה, וגאס אולי?!

וגאס זה כיף

אתה מהמהמרים? הייתי שם לפני איזה 5 שנים, חצי מהזמן התארחתי עם חבר שישן בסוויטה ב"VENITIAN וחצי בוילה של "רקדנית" היפית מהדראם סירקל. היה נורא כיף. כמעט התחתנתי סתם כדי לעשות חתונת אלביס. אבל אפילו זה לא היה מספיק.

וגאס זה הרבה יותר מסתם כיף..

אבל אני ממש לא מהמהמרים (קצת פה ושם.. לא מומחה גדול,כך שמלכתחילה אם כבר אני נמצא בקזינו, אני מקציב לעצמי את הסכום שבו אני הולך להפסיד באותו הערב), פעם שעברה כשהייתי בווגאס לקחתי מהמלון מין חוברת עם סוגי המשחקים והוראות כיצד לשחק בהם, העפתי בחוברת מבט אחד של שיעמום והגעתי למסקנה שאני יכול להפסיד גם בלי לדעת את ההוראות... אפילו העליתי תמונות פה בפורום מהביקור בווגאס, אלא שהביקור הקודם קצת נהרס בעקבות שותפה לטיול שדאגה להרוס אותו, כך שבהחלט הגיע הזמן לחויה מתקנת.

זה לא רחוק גם ממך,

6 שעות ואת שם. (ובאמת מתאים לי קצת מדבר, בא לי לטייל קצת בגרנד קניון ואולי להמשיך משם לסאדונה-שהיא אחת המקומות האהובים עלי בארה"ב)

אוי, סאדונה... מאוד אהבתי

לגבי ה-6 שעות. 6 שעות? באיזה אמצעי תחבורה? בכל מקרה- אין תקציב לטיולים למרחקים, אולי יהיה לי כסף ללכת לראות את מפלי הניאגרה (שוב, מוזר בעברית) בחופשת חורף. אבל החיים בניו יורק מחייבים חישוב מדוקדק של הוצאות. אבל עוד יהיה...

../images/Emo160.gif כמובן...

(למרות שרוד טריפ יבוא באיזשהו שלב בחיים שלי, לא משנה כמה מבוגר כבר אהיה בשביל זה). את הניאגרה לצערי עוד לא ראיתי, אבל אם אהבת את סאדונה- אז יש לך טעם..

טעם יש לי

חוש הריח הוא זה שאין לי (כן, כן, תתרנית...) ועשיתי כבר רוד טריפ שכלל גם את ארצות הברית. זה למעשה המקום היחידי שבו לא העזתי לטייל בטרמפים. יתרונות וחסרונות של לישון בבית: - יש מקלחת, מיקרוגל ואוכל שקניתי מראש שאפשר פשוט לאכול ואפשר להכנס ןלצאת אחרי אחת עשרה בלילה - יש שותפות שמזדיינות בקול רם, אוכלות חלק גדול מהאוכל שהוזכר למעלה ואין ממש לאן לצאת מהבנין (גם אם לא הייתי מגיעה ב2 בלילה) 6 שעות טיסה? זכרתי משהו יותר כמו 4, אבל אני לא ממש בטוחה

אין כמו בבית..

למרות שבצעירותי התגוררתי בפנימיה, בחיי הבוגרים לא ממש יצא לי לחלוק דירה עם שותפים- ככה שאין לי כל כך מושג איך זה עובד. אני מניח שמאבדים קצת מהפרטיות (ונותנים לחבר'ה בדירה לשמוע שאת נהנית..), מצד שני, זה נחמד שיש עם מי לדבר כשחוזרים הביתה.. ובקשר לטיסה, הטיסה הכי קצרה שמצאתי בחיפוש מהיר דרך AA, הייתה כ-7 שעות..

תפארת24

New member
אני חושבת שזה נפלא

ולמזלנו יש הרבה גברים שקשה להם לשכב עם בחורה בלי רגש, גם כאלה שלא מחפשים קשר רציני.אני חושבת שזה אומר הרבה על הבחור ועל איך הוא מסתכל על המין השני.גם אני כזו,חייבת להרגיש משהו וכיף שהבחור גם מרגיש

איי ל

New member
מנהל
שוב,

קצת נשמע לי השקעה רצינית בליצור פרופיל ולהעלות תמונה כשבעצם כל מה שרוצים זה במילה פשוט "זיון". ואם כבר עושים את זה-למה דווקא באתר היכרות יהודי? יש מספיק אתרים באינטרנט שמספקים שידוכים לסקס בלבד, למה להשקיע גם כסף (בכל זאת, כדי לשלוח הודעות למשתמש אחר צריך להיות מנוי בתשלום) באתר שרובו המוחלט של חבריו נמצאים בו ע"מ למצוא קשר קצת יותר רציני עם בני עמם. ושוב, בג'ידייט יש את המושג הזה Activity Partner יש לפחות אדם אחד שאני מכיר שטוען שזה עובד.

סלסרו

New member
כבר אמרתי לעיל שרוב הגברים לא

מחפשים "רק" זיון. אני מאמין (ויש כל מיני סקרים שתומכים באמונה שלי) שעמוק בפנים רוב הגברים רוצים להרגיש, לא רק לזיין.

איי ל

New member
מנהל
לא בהכרח.

אולי בגלל שאני מעדיף להתמקד כרגע בלמצוא קשר קצת יותר רציני, אני מעדיף "להרגיש" מאשר לכבוש. אחרת סביר להניח שלא היה כל כך אכפת לי.

סלסרו

New member
בא נאמר כך

אם יש לך רק שתי אפשרויות, מערכת יחסים עם סקס מדהים ואהבה פושרת או מערכת יחסים עם אהבה עמוקה וסקס פושר מה תעדיף? לדעתי 60-65% מהגברים יעדיפו את אופציה ב' 35-40% יעדיפו אופציה א' אולי אני טועה

איי ל

New member
מנהל
לדעתי,

אם יש אהבה- אז לסקס יש הרבה יותר משמעות מסתם "פושר". אבל ננסה להתייחס לעובדות כמו שהבאת- אני לא חושב שיש הרבה גברים שיהיו מוכנים להפשר על סקס "פושר" במוקדם או במאוחר הם יחפשו את הריגושים במקום אחר. אבל אולי אני טועה...

למעלה