לג'יידייט

סלסרו

New member
זה תרגיל תיאורתי..

אם יש לך רק את שתי האופציות האלה. אתה אומר שגברים יהיו מוכנים להיות במערכת יחסים לעד בלי אהבה, כל עוד הסקס הוא טוב? לדעתי זה לא נכון. סקס טוב יכול להשאיר גבר במערכת יחסים לא טובה/נטולת אהבה למשך זמן - כלומר יאריך את הזמן בו הוא ישאר, לפי שהוא בורח - אבל לא לעד. אני חושב שאתה טועה לגבי ההתפשרות. Men's Health Mag עשו סקר בקרב 2500 גברים שבו הם נדרשו לתת ציון לחיי המין שלהם. 16% נתנו ציון A 28% נתנו ציון B 24% נתנו ציון C 14% נתנו ציון D 18% נתנו ציון F כלומר 56% נתנו ציון לא גבוה מC. לדבריך, כל אלה היו צריכים לברוח מהנשים שלהם..

איי ל

New member
מנהל
זה לא מה שהבנתי מדבריך,

(ושוב, אני מזכיר שהאלכוהול הערב בהחלט מדבר מגרוני), השאלה המקורית לא הייתה לגבי גברים שישארו עבור סקס מדהים במקום שבו אין אהבה לעד. אבל אהבה פושרת זו גם אהבה, ממחקר שקראתי לפני מספר שנים, הייתה טענה שאהבה נמשכת כ-4 שנים, שלאחריה ה"אהבה" הופכת להרגל. אז מבחינתי אפשר לאהוב ולא להיות מאוהבים, וזה יכול להיקרא אהבה "פושרת". סקס טוב וחיי משפחה יציבים יכולים בהחלט לשמור על חיי נישואין. אהבה טובה ככל שתהיה, עם סקס חרא- לא תאריך ימים. (אלא אם הצדדים התברכו שניהם בחוסר חשק מיני). את האמת, אתה מסוגל להיות בקשר שבו הסקס מתסכל? אני לא.

where doyou guys get all these

sex and love "facts and researches"? everyone has like scientific backing to what they claim. I admot my answers were not ested on 2500 different people, mainly me (but not only me, really)

איי ל

New member
מנהל
מה את יודעת,

הגברים של שנת 2006 אוהבים לקרוא נושאים שלפני מספר שנים היו בעיקר נחלתן של הנשים.

I don't read that stuff

so you google "relationships"? just for fun? I have bad news (well- bad for me)- no more beer or food or chocolate until 9am So you think that "new man" bussiness dragged with it a "new woman"?

איי ל

New member
מנהל
ממש לא,

אני לא מחפש מידע על קשרים (האמת שיש לי מספיק נסיון בקשרים), אבל אני מאד אוהב לקרוא (וההתמכרות שלי לאינטרנט בשנה האחרונה רק גורמת לזה להיות יותר גרוע), כמעט על כל נושא שבעולם, ובין היתר גם יצא לי לקרוא פה ושם על כל מיני כתבות בנושאים אלה, לכן אני מניח שפרופסור אני בטח לא יכול להיות מכתבות אלה, אבל קצת מידע בכל זאת כן הפנמתי. ובקשר לשאלה שלך, אני לא בטוח שאני יודע מי היא "האשה החדשה". לא הייתן ברורות לי לפני כן, וכנראה שלעולם גם לא תהיו. (והשלמתי עם העובדה שגם לעולם לא אבין,וזה בסדר, אני אוהב אתכן כמו שאתן).

ok. I can see how women can be

a mystery I share apartment with 3 (!) girls and I admint sometimes- I really can't understand what goes throught their heads

well- you were a little blunt

but what I mean is that if I get to choose, I would take the guy being simple and honest about it then someone playing games. It doesn't work for everybody, but I feel like there's really way too much bullshit out there and if I am in the mood for sex, I don't think I will look for a profound statement from the partner. I actualy agree, now that I think about it (and after you guys brought it up) that probably on Jdate is not the best place for someone not looking for a relationship but then I don't really understand what difference does it make if the sex is with a jewish person or not- just og out and find someone sexy and sleep with them So I guess the conclusion here is that I don't really see why someone looking for sex will look on Jdate or online at all, possibl because I'm missing something about that system any ideas?

איי ל

New member
מנהל
אם הבנתי נכון

(ושוב,זה לא אני זה האלכוהול), זה באמת נשמע קצת יותר מדי השקעה להקים פרופיל בג'ידייט רק בשביל סקס... וזה באמת לא נראה לי הבדל גדול סטוץ עם בת זוג "כשרה" לבין בת זוג נוכרית כל עוד מדובר בלילה אחד (או במשהו שממילא מוגדר כשיחרור לחצים ותו לא). את מוכנה להזכיר לי מה הייתה השאלה? כי אני כמעט בטוח ששוב פספסתי איזה משהו...

I don't know anymore

I'm studying Computer Networking systems right now I think the wuestion was whether a guy that says out in the open that all he is looking for is sex is more likely to get it or not I guess the glitch is that I answered about offline life- and the original question was refering to online life

איי ל

New member
מנהל
מאחורי מקלדת קל להיות "סופרמן"

כל אחד יכול להיות איזה דמות שהוא רק רוצה, מה שבחיים שבחוץ קצת קשה לעשות. ובקשר לבחור שכבר מההתחלה מודיע שכל מה שהוא רוצה זה סקס, זה לא תלוי רק בו, זה יקרה אם זה כל מה שהבחורה מחפשת גם כן. (ויש המון בחורות שזה כל מה שהן מחפשות בתקופות שונות בחיים).

למעלה