לג'יידייט

הממממ.... ../images/Emo4.gif

משטרת המוסר זה רק בישראל (בעל הסיומת CO.IL), ככל הידוע לי הדבר אינו קיים באתרי ג'ידייט הנמצאים בחו"ל (אגב, אם כבר מדברים על "משטרת מוסר, שים לב לג'ידייט הישראלי בתמונה המצורפת..) בקשר לשינוי, גם פה מדובר באתר הישראלי של ג'ידייט, עד עכשיו היו הטבות באתר הישראלי שנתנו גם למנויים שלא משלמים לראות מי כתב להם ולהגיב, אז מה שבעצם קרה זה שמעכשיו האתר הישראלי יהיה בעל אותו האופי כמו האתר שבחו"ל (כלומר, בדיוק אותם הטבות ודרישות כמו באתר האמריקאי). ובקשר לסיפור הקורע... זה בהחלט סיפור קורע ומהנה, למרות שאיכשהו עולה בו ניחוח של יח"צ רציני מצד ג'ידייט....

Mירב

New member
פחחח מה זה החרטא הזה?!

ראשית, אני רשומה בג'יידייט ועד כמה שידוע לי אין להם את הטלפון שלי!!! שנית, אני הייתי שמחה מאוד אם מישהו שרק מחפש סקס היה כנה מספיק כדי לאמר לי את זה upfront!

סלסרו

New member
הבעיה היא שהדרך הכי טובה לא לקבל

סקס, היא לומר upfront שרוצים רק סקס..

I disagree

I think a lot of trouble would have been saved if the upfront approach would be more commonly used. And I think I'm not the only one that feels like that

סלסרו

New member
את לא מסכימה עם מה?

מה הסיכוי שגבר יקבל סקס אם הוא יגיד לבחורה upfront שהוא מעונין רק בזיון?

סלסרו

New member
פחחח

אם 1) זה גם מה שהיא מחפשת.. ו 2) היא כבר נפגשה איתו/מכירה אותו/דיברה איתו.. ו 3) הוא מוצא חן בעיניה מספיק לזיון/שווה זיון בעיניה/מרגישה מספיק נח איתו . . . או אז.. אולי. אבל בקשר ראשוני, במסרים או באימייל - תשכח מזה. אין מצב. אלא אם כן.. היא כ-ל כ-ך דספרט, שהיא קופצת על כל פירור שנקרה לדרכה. אז סיכוי יש, אבל הוא קלוש שבקלושים.

סלסרו

New member
בא נאמר שגבר שמחפש "רק" זיון,

יעשה טעות גדולה לומר את זה upfront. חוצמזה שאני לא מכיר הרבה גברים שזה רק מה שהם רוצים. אבל מה נשים מבינות בגברים?

I know NOTHING about Men

But I know that if a woman is just looking for sex, the only thing a man needs to do is be sexy and be interested. The rest is bullshit. no need to know him before, or to even know his name...

סלסרו

New member
אז את מייעצת למי שמחפש רק זיון,

לכתוב את זה בפרופיל שלו? זה יעשה את הטריק?

I don't think I'm qualified

to give advice about that because I don't really read those profiles But I have to say that I personally find it a lot easier to get around when I know what people want and I try to be as clear about what I want from them. So yes, if I would just want to get laid, and go looking online (which I don't really) I would go ith someone being honest about it an I think it will be a refreshing surprise and a well appreciated jesture (I know I'm not spelling right- but it's alcohol mixed with too much Computer Systems typing this) by most women I know

סלסרו

New member
לא יודע.

אני לא מאמין שגישה כל כך ישירה עזרה לאף אחד. אני חושב שאת אומרת את זה בתיאוריה, אבל למעשה, אם היית רואה פרופיל של מישהו שכותב "אני מחפש רק זיון" לא היית מתעכבת עליו שניה נוספת. לא היית רואה בו מישהו סקסי אלא אידיוט. מקרה נדיר שאת נדלקת מהתמונה שלו + היותך חרמנית לאללה ובאמת מחפשת רק זיון ובדיוק יצא לך במקרה לראות את הפרופיל שלו או שבדיוק הוא יצר איתך קשר כשאת היית חרמנית - notwithstanding. אני גם חושב כשמירב אמרה שהיא היתה שמחה מאוד אם מישהו שרק מחפש סקס היה אומר את זה ישירות, זה בכדי לדעת לא להגיב לו, לא בכדי לקפוץ למיטה איתו בגלל שהוא כזה ישר. נכון M? אבל מה אני יודע..

billc

New member
אתה לא צריך לומר אני מחפש זיון

אתה יכול לכתוב אני מחפש קשר לא מחייב אני חושב שצריך לחיות את הרגע ולהנות מהחיים.

well

This is where I admit I speak of off-line exprience but in that instance of non- online meets I would prefer a straight forward man than a "polite" one But maybe the online thing is tougher, I reall don't know on the other hand- maybe don't assume things about all women just because of the online thing.

איי ל

New member
מנהל
אני מניח שזה מה שהרוב רוצים,

בן/בת זוג ישירים ואמיתיים, השאלה היא עד כמה היינו יכולים להתמודד עם ישירות, עד כמה היה אפשר לנהל מערכת יחסים אם לא היו הרגעים האלה שבהם מה שברור בעצם לא כל כך ברור (ה"משחקים הקטנים" האלה..), אני יודע שניסיתי פעם קשר שבו הכל היה כל כך ישיר- וזה היה די אסון. ובקשר לישירות בקשר לחיפוש סקס- זה כבר לא נושא לג'ידייט, זה יותר נושא לקרייגסליסט.

billc

New member
this is not relationship

she said she want a stranger to tell when he meets her, that he wants to fuck her this is nothing to do with a boyfriend girlfriend situation, when you are in relationship you usuall even don't need to ask P.S. Sorry for the french

איי ל

New member
מנהל
מסתבר שהפרנצ' שלך טוב יותר

מהבנת הנקרא שלי כשאני שיכור..
, ונסיון שני, אני דווקא מסכים לחלוטין עם קלימרו, בחורה שכל מה שהיא רוצה זה זיון, אז הבחור לא צריך לזיין את השכל יותר מדי, פשוט להראות שהוא מעוניין (ולגרום לה למשיכה כמובן). ואגב, גם בג'ידייט מסתבר שזה קיים (לפחות בגירסא האמריקאית שלו)- אתה לא חייב לרשום שכל מה שאתה מחפש זה זיון, אתה פשוט מסמן את האופציה Activity Partner בשורה שבה אתה אמור לרשום את הקשר שהנך מצפה לו. קל, לא?

למעלה