בשקט בשקט ......

shai202

New member
חחחחחח גמני ראיתי עכשיו את ההודעה

שרשמת שם!!! אז אל תשחק אותה!! אתה רשמת בהצלחה וזה...אז למה להיות דו פרצופי..פה אתה שונא אותה שם אתה מאחל בהצלחה ומראה שאתה "אוהב" אותה!! אני מהתחלהה רשמתי שם,שאני חושב שהיא זמרת טובה אבל בנאדם לא משו..אולי בגלל שאני לא מכיר אותה..אבל זה ברורר מאליווו שהיא פחצנית!!

זה נכון...

שמעתי שאמרו בגיא פינס שהיא וחבר שלה מתכוונים להתחתן שבוע לפני האירוויזיון ואז היא "תייצג" את ישראל באירוויזיון

shai202

New member
אממ נכון גמני ראיתי את זה אבל..

זה משום או שהם כל כך בטוחים שהיא תזכה..או שאמרו שאם היא תזכה..אז הם תיכננו את זה ככה..שזה לא ייצא במועד האירו...

בהצלחה לבוסקילה!לדעתי........./images/Emo27.gif

היא זמרת מוצלחת..לא בליגה של אחרות שייצגו אותנו זה ברור..אבל אם נתנו ל"פינג-פונג" בזמנו לייצג אותנו בארווזיון..אין סיבה שלא ניתן לה לעשות את הפאדיחה שלה..חח סתם לא ..עכשיו באמת..קצת פירגון לא הורג אף אחד! אז
הרבה
למאיה!..בכל זאת-אם היא זוכה-זה כל המדינה זוכה !

Music4Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי..פינג פונג..."שמייחחחח!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי סורי, אני לא יכולה...וואי כשאני חושבת על זה עכשיו, הם היו ה-כ-י נוראיים...באמת לא נראה לי שמישהו יכול לעשות לנו יותר פאדיחות מהם!!! אוי הבושה הבושה...
נכון, עברנו דברים יותר נוראיים ממנה (ככל הנראה)
הלהקה ההזויה הזאת זה הדבר הכי מגוחך שראיתי בימי חיי...אין לי מילים! שכחתי מהם בכלל את מבינה? אשכרה הדחקתי...נראה לי הם יצאו מקום אחרון חחחחח אוו ממש מפליא אה?
חחח בידור!!

תתחילו לפרגן ותפסיקו עם השטויות..

אז סבבה, אתם לא מחבבים אותה במיוחד (וגם אני לא ממש) אבל תכבדו את הפורום ואת עצמכם ותפסיקו ל"רדת" עלייה פה בפורום, זה לא לעניין. שיהיה לה בהצלחה!

gilad music

New member
יפעת צודקת חיביים לאחל למאיה בהצלחה

אני לא יודע אם זה נכון וזה לא ממש מעניין אותי אם מאיה בארוויזיון או שיש קדם אבל אם מאיה נבחרה לייצג את ישראל בתחרות הארוויזיון , אז אנו חיביים לשלוח לה הרבה בהצחלה ולאחל לה שתגיע למקום טוב אז לא ממש מחבבים אותה בפורום וגם אני לא אבל תילמדו משרית שהיא יודעת לפרגן לא שוללת אף אחד. אז חברה בואו ניקח דוגמא משרית ונתחיל פחות לישנוא זמרות אחרות או לפחות לא להביע את השינאה בפורום כי לפורום הזה יש כבוד.......

liron162

New member
אין קדם ארוויזיון...מאיה הולכת ישר

לארויזיון..אבל היא תשיר לפני..כמה שירים והקהל יחליט עם איזה שיר היא תייצג אותנו בארוויזיון..!! עדיף את מאיה מאשר את כל החרא שהיו.. עם הקול הטרקטור שלה והמרפסות (חזה)..היא יכולה לגיע רחוק.. נקווה שהיא תצליח!.. בכל זאת בהצלחה למאיה!!..

shai202

New member
לא מותק,עדיין לא ידוע אם יש או אין

קדם... אני מקווה שיהיה!! יותר יפה!! במילא אני בטוח שמאיה תנצח..אבל שיהיה קדםםם! לא פרטי בשבילה..

liron162

New member
תלוי למה אתה מתכוון קדם.. אם אתה

מתכוון קדם כמו שהיה עם שירי מימון צביקה פיק. האחיות פיק...וכ'ו.. אמרו שאין כסף..אבל אולי כן יהיה.. או קדם שהיה עם שירי מימון וזה לא היה בארץ.. למה אתה מתכוון????...

shai202

New member
חח אסביר לך...

את מתכוונת קדם כמו שעשו לליאור נרקיס ולדוד דאור:קדם פרטי.. ואני מתכוןן,שאני מקווה!,שיעשו קדם רגיל..כלומר כן,כמו שהיה שנה שעברה...אם 12 אמנים הצבעות שיריםםם יותר יפה! ככה או ככה ברור מאליו שמאיה זוכה..אבלל יותר יפה לראות את זה ססגוני ומגוון.. לכן אני מקווה שיהיה קדם רגיל..לפי מה שאני קורא ויודע בהמוןן המוןן אתרים,יהיה קדם רגיל..למרותת שאין כסף..

liron162

New member
עכשיו הבנתי..אותך..אם יהיה קדם

רגיל כמו לפני שנה עם שירי מימון, פיק..וכ'ו.. אז ברור שמאיה לוקחת אבל איאפשר לדעת..אולי כן יהיה קדם רגיל..וזמר או זמרת אחר/ת..יקחו זה יכול להיות יותר גרוע.. הזמרת הכי נורמלית שהייתה בין המועמדים הייתה מאיה.. ולפי דעתי טוב שהם עשו ככה בחרו יש במאיה..

shai202

New member
ברור שיש עוד אמנים שאני רוצה שינצחו

אבללל איני יודע איך הם שרים בלייב.. למשל ציפי משהיד,אבי בטלר...כל מיני.. אבל הרב האמניםם הם זקניםםםםםםם חח לא יהיה להם שום סיכוי..לא פה ובמיוחד לא באתונה,שביוון...פחחח.. אבל יש גם את 2 הלהקות הבנים והבנות.. הגיי(מ)בויז ואמממ שכחתי את שמן..דיימונדז?? הקיצר יהיה מגניב לראות אותם שרים בלייב...זה יהיה מצחיקק

liron162

New member
נכון יש עוד אמנים.. אתה צודק

הם זקנים..!! צריכים לשלוח לארוויזיון זמרים צעירים כמו מאיה..וכ'ו.. בארוויזיון..להקות אף פעם לא מצליחות כמו הלהקות שהיו פעם..אם גיים בויז או להקת..הבנות היו..בחיים אנחנו לא נגיע לשום מקום.. להקת גיים בויז..לא מנוסים כמו...שרית..מאיה..וכ'ו... להקת..הבנות..לא מכירה אותם..אז לא יודעת אם הם מנוסות..

למעלה