בשקט בשקט ......

tvshow2004

New member
../images/Emo31.gifבשקט בשקט ......

http://www.tayar.co.il/modules.php?name=news&id=556 בוסקילה תיצג את ישראל בארויזיון

Music4Life

New member
../images/Emo5.gif כן...אני כבר יודעת..

לצערי הרב, התבשרתי בחדשות הרעות האלה היום...
איזה באסה לנו...תראו מי הולכת ליצג אותנו. האין זה מזעזע
מה עוד נותר להגיד חוץ מ...
בוזזזזזז...

Music4Life

New member
אני לא כזאת צופה נהלבת ..

של הארוויזיונים, אני צופה מידי שנה כן, אבל זה לא כזה עניין גדול בשבילי ובכל זאת, עכשיו כבר לפני התחרות בכלל אפשר להגיד שאכלנו אותה ! וואי, איזה בושה לנו.....

shai202

New member
בסוף זה לא נכון..זה סתם אתר..

אחד משועמם רשם את זה... יכול להיות שבאמת לא יהיה קדם..אבל זה שיעשו למאיה קדם פרטי זה מופרך.. אני מקווההה מאוד שהיא תזכה,אבל זה כבר מוגזם!!

shai202

New member
בעצם אני לא יודע..בימים הקרובים אדע

אם זה נכון או לא..

שמע ישראלללללל../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

למי לעזעזל נתנו לייצג אותנו???? לשחקנית פו**? שמע ישראלללללללללללל
אוי ואוי!!! ואם אנחנו ננצח זה רק בגלל שהיא תציג את ה***** לעיני כל והשופטים יאבדו ת'ראש ורק בגלל זה יצביעו לה! (אם בכלל...) ואפשר לדעת מי בדיוק הטמבל שהחליט את זה???

דיי אולי תפסיקו כבר../images/Emo67.gif

דיי עכשיו יצאתם מזה מגעילים בימקום שתאחלו בהצלחה אתם מזלזלים דיי אתם לא מעריצים אותה שונאים אותה תאחלו לה בהצלחה וחאלסססססססססססססססססססססססססס... למה לרדת לרמה נמוכה דיי זה מעצבן כבר
שיהיה לה רק בהצלחה

שי עם כל הכבוד....

זאת דעתי וזכותי להביע אותה! גם אם היא נוגדת לדעות שלך! וזכותי גם להביע את דעתי בדיוק כמו שלך מותר!

סבבה אבל....

לכל אחד יש תדעה שלו אבל למה לעשות מזה רעששששש... סבבה שכל אחד יחשוב מה שבה לו אבל תאחלו בהצלחה לא יקרא כלום למה לרדת לרמה נמוכה באמת
תחשבו על זה כי ששרית היתה לא ניראה לי שזילזלו ככה איחלו בהצלחה
שלא תחשבו שיש לי משהוא עם מאיה בוסקילה אני לא מעריץ שלה ולא אוהב אותה אבל בכל זאת. לאחל בהצלחה לא יקרא כלום
ערב טוב

Music4Life

New member
בתאל אני איתך...

נו תראו משהו - לפה ולפה אתם צודקים בעצם. מבחינת אחת, זה לא יפה ללכלך על אומן אחר ברמות קשות כי זה לא מביא כבוד לפורום שלנו... מצד שני, זו דעה ויש לנו זכות מ-ל-א-ה להביע את דעותינו. אני מתאבת את מאיה במידה רבה מאד...ויש לי פה גדול ואני יכולה להכניס לה לכלוכים מפה ועד עזה, אבל אני משתדלת כמה שפחות ליקטול כי...לפורום של שרית חדד זה לא מוסיף. אבל דעה היא דעה, אבל צריך לשים גבולות איפה שהוא. זה הכל. קשה לי לאחל לה בהצלחה....לא רוצה שתזכה בכלל...זה רק יעלה לה את ההצלחה ואני לא מעונינת לראות אותה כתור אומנית מצליחה בכלל כי לא מגיע לה לדעתי. אז שיהיה מה שיהיה...אם היא מייצגת אותנו, אנו אבודים. עדיף כבר שלא נתמודד בארו וזהו. לא כזה עניין עבורי בכל מקרה...

shai202

New member
חח עבורי כן!! אני חובב אירוויזיונים

שנים!!!!! אז מה גמני מתעב את מאיה..אבל זה לא אומא שהיא לא תצליח באתונה..במידה ותזכה בקדם..

shai202

New member
אתה נורמלי??!!!

נגד רצוני אני רושם שם!! ואם תקרא תבין שזה קשור רק לאירוויזיון עצמו!! זה שאני שונא אותה לא אומר,שבגלל שאם היא תייצג אותנו אני לא ארצה לראות ואיןןןןןן מצב!! אני כבר שניםם רואה וחובב...

למעלה