paloma blanca

New member
../images/Emo30.gif../images/Emo3.gif

אתמול בערב הייתי בבר ולפתע ניגשה אלי אישה לא צעירה. היא נראתה לא רע בכלל לאישה בת קרוב לשישים, למעשה הייתי אפילו אומר שהיא הייתה סקסית לאללה. בלב חשבתי שבטח לאישה כזו צריכה להיות בת שהיא פצצה אמיתית. היא חייכה אלי ושאלה אם אפשר לשבת לידי, עניתי בחיוב ושאלתי אם תרצה לשתות משהו. ישבנו ושתינו לנו והשיחה קלחה. אח"כ אפילו התחרמנו קצת ואז היא שאלה אם יצא לי פעם לעשות סקס דאבל- דור. עניתי בשלילה ושאלתי מה זה. "זה סקס עם אם ובת ביחד" היא ענתה. "וואו" אמרתי והמוח כבר צייר לו תנוחות שונות ומורכבות. תהיתי לעצמי איך נראית הבת שלה ואיזה כיף יכול להיות ערב כזה. אחרי עוד כוס או שתיים היא קרצה אלי ואמרה: "הלילה הוא ליל המזל שלך". יצאנו יחד מהבר ונסענו אל הבית שלה. נכנסנו פנימה, היא הדליקה את האור בסלון וצעקה לעבר הקומה העליונה: "אימא את עדיין ערה?"...

ש ר ה לה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif גדווווווווול!!

שבוע נפלא לך פלומה. איזה כיף להתחיל שבוע חדש עם צחוק בריא ומשחרר
הידעת שהחיוך הוא הקו העקום היחידי המסוגל ליישר לכל אחד את החיים?

paloma blanca

New member
אמת, ואם כבר אנחנו מדברים על הנושא....

שימי לב לכוחם של חיוך מילה ומחשבה:)) ארוך ושווה צפיה

טליה1233

New member
לא מעיזה לפתוח המצגת מפאת

חשש להתקעות
אבל מביאה רגאיי חמוד על הבוקר
בטוחני שתהנה
לך ולכולם
(אני רוקדת
)

optimi10

New member
שרהלה ../images/Emo24.gif יופי של מנגינה

הניגון הזקיר אותי .. קוראים לו ליפא העגלון והוא אולי האחרון ......\ להלהלהלהלהלהלה שכחתי את מילות השיר ומי שר את השיר
)

ש ר ה לה

New member
למה דוקא ליפא העגלון מזכיר אותך אופטימי, רק ל

רק לך פתרונים... אם אהבת אותו, את ליפא העגלון אז הנה כל הסיפור כולו עם המילים. בביצוע המקורי של להקת "בצל-ירוק"

ברק 188

New member
שרה לה גם אני נהנתי ,אוהב את הנעימה מאוד..וזה

מזכיר לי אבל קצת...קצת שיר עברי של יזהר אשדות משהו מהנעימה נראה קצת...קצת גם בלחן השיר של יזהר בשיר "במרחק נגיעה מכאן " הנה שיעור נגינה של רוני גרוסמן שניתן ללמוד קצת על הלחן בשיעור הגיטרה...וכאן אפשר לראות ולשמוע את הגריסה של יזהר אשדות שר דואט יחד עם חמי רודנר יש קצת דמיון בהלחנה לנעימה שלך נ'הון ?

optimi10

New member
ברק ..../images/Emo24.gif ברקי חחחחחחח

אחרי שהופעתי בקסריה !!! אתה שולח אותי ללמוד לנגן ??? חחחחחחחחחחחח אוהב אותך !

ברק 188

New member
שמע איש אופתימי...

גם הרבי הולך לפעמים לשעורי דת תמיד יש עוד משהו קטן ללמוד ולהחכים ומתי יש לך שוב הופעה בקיסריה אקנה כרטיסים במחיר מלא טוב מבקש ממך הזמר הקיסר מקיסריה סופר פיוס על ששלחתיך ללמוד עוד תווים בגיטרה לכן מקדיש לך את ה The Spinners מתנגן רק ב...כתובות אינטרנט נלוות למה...? ככה !!!

ברק 188

New member
ההפסד שלך והמחשב שלך- מקדיש לך לבוקר זה...

שני רג(א)עים משיריו של ח'בוב מראלי ז"ל ועוד אחד בונוס של UB40 1) one love 2) is this love 3) Red Red Wine שיהיה לך יום נפלא ומלא ברגעים מטיבים ויפים שנייה שנייה...דקה...דקה...שעה...שעה ליום נפלא

טליה1233

New member
../images/Emo25.gif תודה על השירים ועל האיחולים ../images/Emo140.gif

בינתיים, ולא מקרה כנראה
, הצלחתי להאזין לשיר הראשון
אחכה עד שהservise שוב יפתח
שיהיה לך יום נפלא לה לה

למעלה