d a r d r a

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב לכולם .

כניראה שכולם מקבלים זאת במייל אבל מהנה לקורא זאת שוב ובעיקר בבוקר ....ולהעלות חיוך של הרגעת שנועם . יום נהדר וזוהר לכולם

ניקו 45

New member
פתחתם ת'יום ות'שבוע במלאן ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifוזה נהדר

ואני אפתח אותו בסיפור מאיכות הסביבה אשר עלול למישהו/י להשמע הזוי . אך ע"פ חוות דעת מומחים הסיפור קורם עור וגידים וקרב אלינו בצעדי ענק . עם התחממות כדוה"א היוצר תנודות אקלימיות קיצוניות . בסין יש טייפונים קשים , במרכז אמריקה הוריקנים , צפון אמריקה מתייבשת והקרחונים נמסים ונעים בזרמי המיים . טמפ' מי הים התיכון היא 30מעלות טמפ' האוקיאנוס האטלנטי היא סביב ה-15 מעלות צלסיוס כך שמתחוללים זרמים תת מימיים ה"מסיעים" קרחונים מגרינלנד ואנטארקטיקה אל חופי תל אביב ובסטיה קלה אל עבר חוף חדרה . תופעה זו תוריד מיידית את טמפ' מי הים התיכון בכ-10 מעלות דבר אשר יביא איתו זרמי אוויר קרים מהצפון (אירופה) אל עבר מדינת ישראל לבנון וסוריה וגשמים עזים "יפלו" עלינו תוך פרק זמן של 28 יום . וזה מסביר את העלמות המדוזות באופן בהול בשבועיים האחרונים . כאן בתמונה משמאל נצפה הקרחון ב"מסעו" מגרינלנד אל עבר ישראל . מחברת מקורות מדווחים שהחלו כבר בשימון סכר דגניה ונערכים לשטפונות שלא ידענו כמותם מאז ימי חורף 91' שבוע מבורך ומחוייך לבעלי התקווה

צילוש43

New member
החלטת להביא את החורף ניקו...../images/Emo46.gif

על אפי ועל חמתי...הופססס אין לי חמה
טוב נו רק למקורותנו אסלח לך
כבר מכינה את הפוף והשל

חחחחחחחחחח כעת אני מבינה למה צחקה מיכל(שרהלה)

ככה את נותנת בלנקה לכל הפינטוזים להתרוצץ עד שמגיעים לשורה האחרונה? חחח

alondli

New member
חחחההה..חרגת אותי לגמרי, ואני עוד התלהבתי..

מ"גילוי" חדש זה בגילי המופלג, ומחשבות כבר רצו ו..
..בסוף נפלתי בריצפה..
(...וגם ירדתי סופית מהנושא..
)

למעלה