סקרים

mAgIcAl UnIcOrN

New member
חחח יש מצב שזאת הייתה הכוונה XD

עם הראש החולה של נובלמן הכל יכול להיות...

ADi Is My StAr

New member
הוא התכוון ש..

קוראים ליהודה בסדרה סער כי סער והמילה ערס בנויות מאותן מילים

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifדבר ראשון זאת בת ודבר שני

סיו שרשרה להודעה הראשית ולא להודעה של שירה...[shirkan21]

shirkan21

New member
באמת,אתה לא יודע שאני בת?

לקחתי את זה כעלבון. אחרי שאתה שולח לי מסרים?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifטוב ../images/Emo3.gif

סער
ערס תום
חמוד רני
יפה איציק
מוזר דובי
נג'ס.. חח סתם כפרעליו
ליאן
קרה[?] מילי
מעצבנת סיגי
מסכנה טובה
מעצבנתת מיטל
תחמנית

עונההה

סער-ערסס תום-חמוד רני-חתיךךך איציק-נחמד דובי-מעצבן ליאן-מדהימהה מילי-פאקצה חמודה סיגי-טובת לבב טובה-היא פשוט הקורבן של הטוב לב שלההה מיטל-רעההה

ADi Is My StAr

New member
../images/Emo27.gif שלי ../images/Emo20.gif

סער
ערס
תום
חתיך
רני
שווה
איציק
מעצבן
דובי
קייזרמן
ליאן
ויפה
מילי
ביצ'ית
סיגי
חמודה
טובה
טורבינה
מיטל
נ-ק-מ-ה

mAgIcAl UnIcOrN

New member
עונה

סער=ערס(כמה מקורי מצידי אחרי השרשור הזה) תום=לא מודע לסביבה שלו רני=מחשב(זה פחות או יותר הדבר היחיד שיודעים על הדמות שלו כרגע) איציק=הלוזר דובי=אזניים לכותל... ליאן=ברבי מילי="אם אין אני לי מילי" בסוף היא תישאר לבד סיגי=סינדרלה טובה=צבועה מיטל=נקמנית

shira1993

New member
עונה

מי הכי יפה לדעתכם (בנות)? ליאן מי הכי יפה לדעתכם (בנים)? תום מי הכי מצחיקה? טובה היא מזה מפגרת מי הכי מצחיק? אוסקר מי השחקנית הכי טובה? כולן מי השחקן הכי טוב? כולם מי אתם הכי אוהבים (בנות)? סיגי ליפעמים אני מרגישה כמותה מי אתם הכי אוהבים (בנים)? ניראה לי שעובד הוא הכי מפגר מי אתם הכי שונאים (בנות)? מילי מי אתם הכי שונאים (בנים)? איציק

moi5

New member
עונה

מי הכי יפה לדעתכם (בנות)?העיוורת...שכחתי את השם. מי הכי יפה לדעתכם (בנים)?רני. מי הכי מצחיקה?אשלי. מי הכי מצחיק?עובד. מי השחקנית הכי טובה?מילי. מי השחקן הכי טוב?תום. מי אתם הכי אוהבים (בנות)?מיטל. מי אתם הכי אוהבים (בנים)?תום. מי אתם הכי שונאים (בנות)?ליאן...לא להרוג אותי פשוט נמאס לי מזה שהיא כל הזמן באבל. מי אתם הכי שונאים (בנים)?ניגרים...הם מעצבנים אותי

למעלה