סקרים

טל 110

New member
סקרים - כנסווו

מי הכי יפה לדעתכם (בנות)?
מי הכי יפה לדעתכם (בנים)?
מי הכי מצחיקה?
מי הכי מצחיק?
מי השחקנית הכי טובה?
מי השחקן הכי טוב?
מי אתם הכי אוהבים (בנות)?
מי אתם הכי אוהבים (בנים)?
מי אתם הכי שונאים (בנות)?
מי אתם הכי שונאים (בנים)?
תענו אם אתם רוצים... ופסח שמח לכולם!

טל 110

New member
סקרים - סקר 3

תתאימו לכל אחד מהשחקנים הבאים "כינוי" שחקנים: סער, תום, רני, איציק, דובי, ליאן, מילי, סיגי, טובה, מיטל תארים (כינויים): חכם/ה, יפה, מצחיק/ה, רע/ה, נחמד/ה, ואם יש לכם עוד משהו תוסיפו משלכם! טוב תגיבו... ועוד מעט יהיו עוד משחקון חידון שאלון סקרון איך שלא תקראו לזה... ביי

טל 110

New member
סקרים - סקר 4

מי אתם מעדיפים?
מילי או ליאן?
טובה או זיוה?
סער או תום?
סיגי או דריה?
מילי או אשלי?
איציק או ג'וזף? טוב עוד מעט סקר מס' 5 אז תענו על זה ואז אני יעשה עוד סקרים! ביי

feax

New member
סקר: כפיר אונגר-- תום שלייפר../images/Emo187.gif

איזה דמות יותר אהובה עליכם: כפיר אונגר
תום שלייפר

מיכלוש14

New member
../images/Emo192.gifעונהה

מי הכי יפה לדעתכם (בנות)? ליאןןן מי הכי יפה לדעתכם (בנים)? תוםםםם מי הכי מצחיקה? אשלי מי הכי מצחיק? עובד מי השחקנית הכי טובה? מיכל גבריאלוב מי השחקן הכי טוב? עפררררר מי אתם הכי אוהבים (בנות)? סיגי מי אתם הכי אוהבים (בנים)? תוםם ברורר מי אתם הכי שונאים (בנות)? מילי מי אתם הכי שונאים (בנים)? מממממ...אין

../images/Emo80.gifעונה

סער-אממ ערס נחשב כינוי? תום-חמוד איציק-מעצבן ליאן- יפה מילי-מצחיקה סיגי-מסכנה טובה-רעה מיטל-רעה מאודדדדד

shirkan21

New member
כל הכבוד על ההשקעה אבל לא צריכים

לפתוח 8 הודעות בשעה עם סקרים...

lu4

New member
וואי זה קשה להחליט!!!../images/Emo182.gif

שתיהן דמויות שמשחק אותן מישהו מאוד חמוד אז זה קשה להחליט, גם תום וגם כפיר שניהם לא רעים כפיר יותר שובב אבל בסוף הוא התמתן ותום מאוד תמים.... בינתיים אני יותר נוטה לכפיר. אבל אני בטוחה שכשנכיר את תום יותר טוב זה יכול להשתנות! יחי כפיר ורני! (סתם בא לי.. אני עדיין לא יכולה בלי טב"מ)

עפר שכטר!../images/Emo9.gif

חחחח סתם, למרות שאני חושבת שעפר כרגע הוא שילוב של כפיר ותום!!! חחחחחחחח אני בוחרת בתום

michalb19

New member
ממש קשה אני בוחרת בניהם

אבל באמת אם צריך לבחור אז אני בוחרת את כפיר בינתיים, עד שנכיר את תום... נראה לי שבסופו של דבר אני יותר יאהב את תום...

shira1993

New member
עונה

מי אתם מעדיפים? מילי או ליאן?ליאן טובה או זיוה?טובה היא קורעת אותי סער או תום?תום סיגי או דריה?סיגי מילי או אשלי?אשלי היא מזה מפגרת איציק או ג'וזף?אף אחד

למעלה