QueIronia

New member
כאילו שפ"ת שונה בזה../images/Emo70.gif

הרי אצלנו הלחות לא שונה..

שונה ועוד איך

בתור אחד שחובב מזג אוויר מושבע חי איתו בחדר כבר יותר מ-17 שנה אני יכול להגיד לך שיש הבדל גדול בלחות בין פ"ת לת"א... ת"א בגלל שהיא עיר חוף במרכז אז יש בה את הלחות הגבוהה ביותר בארץ, כמעט 80%, פתח תקווה היא עיר יותר פנימית והלחות בה משהו כמו 60% שזה הבדל גדול...

QueIronia

New member
אם אתה אומר...

תגיד, לאחיך משעמם בחיים
הוא גם מתעסק בדינוזאורים

oren456

New member
../images/Emo32.gif

ראיתם כוכב נולד? בוואלה נמסרו השמועות כי היו למעלה מ400 אלף קולות וכי אחד מהמיתמודדים קיבל 170 אלף קולות.

הייתי שם בקהללללללללללללללל

היה אימפריהההההההההההההההההההההההההההההה היינו בשוקקקקקקקק כולםםם היו בשוקקקקקקקקקקק אתם לא מתארים לכם מה הלךךךך ואל תאמינו למה שאומריםם המתמודדים בעצמם לא יודעים מה נסגר יהודה סעדו מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדהיםםםםםםםםםםםםםם נשמההההההההההההההההה הכלללללללללללל כמה אני אוהבת אותוווווווווו פגשתי אותו אחרי זההההה ובין לבין כמה צעקנו לו וקיבלנו נשיקות באויר וכאלהה שיווו בחיים שלכם לא ראיתם כזה בן אדם שלמווותתת

oren456

New member
מת את מתלהבת ממנו כל כך

הוא בכלל לא זמר ענק, אני לא מבין ממה מתלהבים ממנו. ושכחתי להגיד שכתוב גם בוואלה שסעדו אמר שאם יהיו זיופים הוא פורש מהתוכנית.

הוא כן זמר ענקקק

ובן אדם מדהיםםםם ואם הוא פורש אני מתאבדתת הוא לא יכול לפרוששש ושוואלה ישתקווו

וואלה שקרנים פתולוגים

זה כבר ידוע... שניה אחרי שהם פירסמו שהוא הולך לפרוש, ב-YNET הוא כבר הגיב שהוא בכלל לא מתכוון לעשות את זה.... ואני מסכים עם אורן- הוא זוועתי!

למעלה