gilmorefreak

New member
../images/Emo3.gif

שאלון, גנבתי מפורום דוליז..כי זה נחמד..
תהנו!
קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?
האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר:
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב:
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב:
וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ופה זה נגמר..
מקווה שנהנתם!

*עונה*

קצת בכללי שם: וולפי. (ברשת) פירסינג: אין. קעקועים: אין. אבל מאוד מאוד רוצה... של זאב. גובה: 159 וחצי(!) ככה נכתב בפעם האחרונה שהייתי אצל הרופאה. מידת נעליים: 38. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות. בת כמה את נראית: אין לי מושג... משתנה. תלוי איך אני לבושה ועד כמה מצב הרוח שלי שטותי. משקפיים? יש. גשר? אין ולא היה. עבר פלילי: לא במשטרה... אבל... שפות: עברית (מן הסתם), אנגלית (לייק, דה... [לא לסקול אני רחוקה מלהיות פאקצה]) ורוסית. אה... ו... יודעת לקרוא ולכתוב בערבית אבל אין לי מושג מה אני קוראת/כותבת! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כלום? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל? האם... את/ה דלוקה על מישהו: אהמ... יש לי חבר... אררג... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. בבית של חבר שלי בעיר בה אני לומדת. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן! יש לי אהבה עזה לג'סי שהכרתי וירטואלית... ואני אוהבת אותה מאוד-מאוד. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא הסכמנו על זה שאין לי? (חוץ מ 2 עגילים...) את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! fun-fun-fun את/ה הייתם בחו"ל: לא. רק נולדתי בחו"ל. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. נגמר די מהר... להרוג אנשים: נגד...? עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה איתם כל עוד לא יתמזמזו לפניי. וזה תקף גם כלפיי זוגות סטרייטים... אף אחד לא רוצה לראות מישהו שנמרח על מישהי מול הפרצוף. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: הא? אי פעם בכית על בן: כן... כאשר חשבתי שידיד קרוב שלי התאבד... אי פעם שיקרת: המממ... כן. אי פעם נעצרת: לאאאאא...... כמה פעמים... היית מאוהבת: אינספור.... אבל כנראה נע בין 10 ל 15 פעמים שהיו לי קראשים. נשבר לך הלב: כן. שברת לבבות: לא יודעת.... אולי... השם שלך הופיע בעיתון: כה! עיתון מקומי... אבל עיתון... וטעו באות אחת בשם משפחה... התחרטת על דברים שעשית: כן... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה. ממתק: שוקולד ופופקורן מתוק. סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: פיצי. מסטיק: אורביט איזשהו... צבע: תכלת ושחור. יום בשבוע: יום ראשון. היום הכי לא מועדף: שבת... (למרות שזה התחיל להשתנות...) תכשיט: לא בדיוק תכשיט... אבל עונדת את זה על הצוור בלי להוריד... זה הדרקון על חוט שחור שחבר שלי הביא לי. חורף\קיץ: אביב וסתיו! בחדר: עכשיו בחדר... אה... חדר מועדף... החדר שלי! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: חבר שלי. הלכת איתו לסרט: חבר שלי. צעק עליך: אבא כנראה... שלח לך מכתב: אה..... לא זוכרת... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא כל כך אבל עדיין משחקת עם חתול שחור ב: מי יחצה ראשון. ולא נוטה להסתובב מתחת לסולמות.... ועוד שטויות שאני עושה בלי לשים לב... אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? מקווה שיש. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא כל כך... אבל זה כיף! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן... בטעות... ופעם אחת בא ציבור כשהייתי רק בכותונת לילה מינימלית... היה פאדיחות... הם פשוט המשיכו להגיע! אאאאה! בכית בסרט? הסרט הראשון שבכיתי ואני זוכרת: השועל והכלבלב בכיתה ג. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כה... נכשלת במקצוע? אה הא... פיזדיקה. הורידו אותך כיתה? לא... רצו להעלות. הקפיצו אותך כיתה? רצו. הורים סרבו. חשבו שאני לא אבין כלום... רצית להיות המין השני? כל יום מחדש. דברים אהובים שיר אהוב: משתנה... אבל בזמן האחרון כיף לשיר בקולי קולות את: in flames- cloud connected. ואת dream theater- pull me under. אוכל אהוב: ספגטי! ספוג ברוטב... תוכנית אהובה: בנות גילמור. ספורט אהוב: לשבת על הספה ולצפות בספורט... אה... כדורגל, התעמלות קרקע... שחייה והחלקה על הקרח. תחביב: קריאה, ציור ומידי פעם כתיבה... לנגן על גיטרה (לומדת בינתיים) זמר/זמרת/להקה אהובים: להקות אהובות: In Flames, Dream Theater, Iced Earth, Disturbed, Children of Bodom, Sonata Arctica והרשימה עוד ארוכה... עיתון אהוב: אין. וסתם מה השעה עכשיו? 19:00 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא הודעות בפורומים. ואז לצפות בעוד פרקים של בנות גילמור. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? לא ממש... אבל אני דווקא כן משעממת... רעש אחרון ששמעת? מוזיקה נחשב לרעש? ואם זה KoRn? ריח האחרון שהרחת? שוקולד. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם רינגטון לא מובן שהיה בפלאפון המונוטוני שלי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לכמה אנשים... בא לי לחבק את ג'סי, את חבר שלי, את ראקר וידיד קרוב נוסף שלא שמעתי ממנו כבר שבוע ואין לי מושג מה קורה איתו. זה הכל... וולפי.

מגניב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

הפעם הראשונה והכמעט יחידה שכמעט בכיתי בסרט הייתה בגלל השדועל והכלבלב
טוב, אולי בגלל שכבר בגיל קטן אההבתי את טים ברטון

מי זה?? :O ../images/Emo54.gif

רק הבמאי אולי הכי מושלם שיש! הוא ביים את המספריים של אדוארד ואת סליפי הולו וכאלה.. מאוד מקווה שזה אומר לך משהו.

Kill Bernard

New member
משעמם לי. ../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: תנחשו.
פירסינג: אני רוצה!
קעקועים: אני אממ.. כן! גם אתה זה אני רוצה!
גובה: לא ספרתי מאז כיתה ח'. מידת נעליים: 9? צבע שיער: חום, אבל אני רוצה סגול.
אחים/אחיות: יש, סתם איזה ילד אחד. והוא לא כאן. ווהו!
בת כמה את נראית: 15? משקפיים? שימותו. גשר? יש לי אחד לגיטרה. עבר פלילי: הממ. לפרט?
שפות: שקיימות בעולם? הממ, יש הרבה. אבל אני יודעת סתם. אה! אני יודעת יפנית!
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני חושבת שהגעתי למסקנה שאין לי בעיה עם הגבות שלי..
אה, כן. ואת העובדה שאני מאוד חכמה גם. מאוד
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כרגע, את מערכת ויסות החום. קר לי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא נראה לי.
אבל אני שונאת מישהו שלא היה לי מפריע לשרוף.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אנגליה!
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: זה באמת משנה? את/ה רוצה עוד פירסינג: כן! כן! כן! את/ה אוהבת רכבות הרים: בן!
את/ה הייתם בחו"ל: בהחלט. אבל זה לא היה שווה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כמו שאמרתי - זה באמת משנה?.. להרוג אנשים: בודאי! עישון אצל בני עשרה: ידעתם שאלאניס עישנה?..
אלאניס?? חסר לה אם היא הורסת לעצמה את הקול.
נסיעה במכונית אחרי ששתית: כל עוד אני לא נוהגת, בודאי. מה, יש לי כוח ללכת ברגל? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על? פיזית על? לא. אני לא נוטה לעמוד/לשבת/לשכב על אנשים. אי פעם בכית על בן: וגם לא על בנים. אי פעם שיקרת: לא.
אי פעם נעצרת: לא. אבל זה לא נשמע לי כ"כ רע. אני נואשת לבידור כרגע.
כמה פעמים... היית מאוהבת: 0? נשבר לך הלב: 0? שברת לבבות: 0?..
השם שלך הופיע בעיתון: הממ הממ.. לא. התחרטת על דברים שעשית: מובן שלא. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אלאניס.
ממתק: לא בא לי משהו בסגנון הזה עכשיו, תודה. סרט מצויר: נימו.. למרות שהוא לא מצוייר. הוא כמעט מצוייר. והוא שולט.
קורנפלקס: גם לא בא לי קורנפלקס. מסטיק: כנ"ל לגבי מסטיק. צבע: ירוק. יום בשבוע: שישי? היום הכי לא מועדף: למה השנאה הזאת, למה? אנחנו אוהבים את כל היומים. אוקיי, לא.
שני. תכשיט: אני לא אוהבת את המילה הזאת. חורף\קיץ: קיץ קיץ קיץ קיץ קיץ. בחדר: מה חדר? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: החיה'לה. ראה אותך בוכה: אלאניס. הלכת איתו לסרט: הממ. לא זוכרת. צעק עליך: לא זוכרת, בל אני צעקתי על היצור אתמול.
שלח לך מכתב: ארממ.. הצבא? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נופ. אהבה ממבט ראשון? אין לי כוח להקדיש לזה מחשבה.
חיים שאחרי המוות? שיהיה. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נופ. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא.
הופעת בציבור בפיג'מה? אהא. היא לא כזאת נוראה. בכית בסרט? ברור, דוגמה. היית על במה? עמדתי על אחת? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? בטח. נכשלת במקצוע? לא אחד ולא שניים. הורידו אותך כיתה? נהה. הקפיצו אותך כיתה? נהה. רצית להיות המין השני? נהה. דברים אהובים שיר אהוב: אלאניס!
Forgiven Live. אוכל אהוב: ספגטי! תוכנית אהובה: יש בכלל שאלה? ספורט אהוב: כדורסל. ^^ תחביב: אלאניס!
זמר/זמרת/להקה אהובים: אלאניס?..
עיתון אהוב: אני לא "אוהבת" עיתונים. וסתם מה השעה עכשיו? אין לי שעון. שכחתי אותו איפשהו. אה, הנה הוא. 7:26 תפוח או בננה? בננה, כי זה יותר קטן. כחול או אדום? אין לי העדפות בקשר לצבעים. סתיו או אביב? מה שפחות קר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? הממ. מרק? תיכון או אוניברסיטה? מאיזה בחינה?.. אתה משועמם/ת? ברור, למה אחרת הייתי עושה את זה? רעש אחרון ששמעת? של העכבר? אה, ואיזה ילד בוכה שם בחוץ אני שונאת ילדים. ריח האחרון שהרחת? של המרק
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון, הפילו לי אותו מהשולחן והוא מת. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אממ. גיא.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אלאניס?
אמממ..מילה בת 4 אותיות?
וכן, גיליתי שגם היא עישנה לא מזמן
, אבל היא כבר לא מעשנת נכון?

טוב...

קצת בכללי שם: אפרת פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: בכיתה ט' הייתי 164, מאז לא מדדתי... מידת נעליים: נושא כאוב... נע בין 39 ל-41, אל תשאלו אותי איך... צבע שיער: שתני, צבוע לבלונדיני מוזר, לא יודעת בקיצור... אחים/אחיות: 2 אחיות גדולוץ בת כמה את נראית: מצד אחד אמרו לי פעם 18, ואנשים נוטים לחשוב שאני חיילת, מצד שני חשבו שאני בת 13 פעם, אז לא יודעת... משקפיים? אני צריכה בדחיפות... אבל אין לי גשר? היו ריבועים, רסן ופלטה. עכשיו אין לי כלום חוץ משיניים עקומות... עבר פלילי: אין שפות: עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? האף שלי! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הקול שלי (גם בדיבור וגם בשירה) האם... את/ה דלוקה על מישהו: תמיד... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא לגמרי. היא יכולה להתחיל ככה, אבל זה הכל את/ה רוצה עוד פירסינג: נופ את/ה אוהבת רכבות הרים: כן, אבל זה מפחיד אותי מדיי את/ה הייתם בחו"ל: יותר מדיי, אני מכירה את השדה תעופה בע"פ... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי למי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נסיעה? בסדר, נהיגה? נגד... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כמעט אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בי"ס בכיתה ו' נחשב?... התחרטת על דברים שעשית: 946297 פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: קוקי ממתק: שוקולד? אין לי ממש ממתק מועדף... סרט מצויר: שאלה טובה... נראה לי שמלך האריות קורנפלקס: לא ממש משנה לי מסטיק: מנטה צבע: כחול וגווניו יום בשבוע: אין היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף כמובן! בחדר: הדבר שאני הכי אוהבת בחדר כאילו? כלום. אני שונאת את החדר שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: אבא אני חושבת. ככה זה בדר"כ. או שאולי אמא? שלח לך מכתב: הבי"ס... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? לפעמים. אבל רק בשביל הכיף... אהבה ממבט ראשון? אהבה אמיתית? לא חיים שאחרי המוות? לפעמים יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? פעמיים. לצערי... בכית בסרט? רק בדמבו, ופעם אחת בכיתי בלי קשר וראיתי סרט, זה נחשב?... היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן, זה היה עצוב נכשלת במקצוע? במקצוע? לא. נכשלתי בכל ה-11 שנים שאני לומדת רק ב-3 מבחנים... הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? פעם בחודש בערך... למרות שאני לא בטוחה שאפילו אז... דברים אהובים שיר אהוב: תלוי במצברוח אוכל אהוב: קוגל, אבל בלי צימוקים תוכנית אהובה: בנות גילמור ספורט אהוב: לא אוהבת ספורט... אבל אם כבר משהו, אז החלקה על הקרח (זה נחשב?...) תחביב: הרבה. כל מיני אמנויות למיניהם, ופסנתר זמר/זמרת/להקה אהובים: אין עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? 19:40 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת, לשוטט קצת, ללכת להתקלח, לראות טלביזיה, לישון, אולי לאכול ארוחת ערב בשלב מסויים... איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים. ותות. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה נראה לי יותר נחמד. אני בתיכון כרגע... אתה משועמם/ת? אחרת לא הייתי עונה על זה... רעש אחרון ששמעת? המקלדת ריח האחרון שהרחת? ריח של תינוקות. איך מסבירים את הריח הזה? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? איבדתי את הפלאפון שלי
אני מוכשרת... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה שלי. ואחותי.

hbam

New member
תינוקות חמודים

ולא רק כשהם ישנים :] וכן מה לעשות לפעמים גם צריך לנקות אחריהם.. אבל אתם יודעים מה אומרים: no pain, no gain :)

dafi daf

New member
סוף סוף מישו בעולם הזה שמבין אותי!

הדס,אני אוהבת אותך!

GinGerit

New member
אני עונה!!!!

קצת בכללי שם: אירה פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 159 סמ מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: תלוי את מי תשאלו...חלק אומרים ש20+ חלק אומרים שפחות מהגיל שלי (19) משקפיים? כן, לקריאה גשר? לא עבר פלילי: חחח עוד לא שפות: עברית, רוסית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גוף האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: גם לא כרגע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: לא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד אבל לפעמים אין ברירה להרוג אנשים: תלוי את מי... עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בככלי נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אני לא הנהגת אזס למה לא.? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: מן הסתם, מי לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 1000000000000000000000000000000000001 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אמ.. ממתק: שולולד סרט מצויר: בוב ספוג! קורנפלקס: הרגיל מסטיק: מנטה צבע: כתום יום בשבוע: חמישי (זהו סוף השבוע...ומחר יום שישי!) היום הכי לא מועדף: שלישי, סתם תקוע תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אמ...אני מקווה שאני ראה אותך בוכה: אני לא זוכרת מית בכיתי פעם אחרונה הלכת איתו לסרט: לא זוכרת מתי הלכתי לפעם אחרונהל סרט צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: בנק הפועלים
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן המסיבה סיום עליתי לקבל תעודת סיום בצפר חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לאאאאאאאאאאאאאאא הקפיצו אותך כיתה? לא... רצית להיות המין השני? כן כדי להמנה ממחזור
דברים אהובים שיר אהוב: אמ... אוכל אהוב: תירס חם, חזה עוף תוכנית אהובה: גילמור, מכושפות ספורט אהוב: שחיה תחביב: אמ... זמר/זמרת/להקה אהובים: אמ... עיתון אהוב: מיאו וסתם מה השעה עכשיו? 20:25 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתלבש ולצאת איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? אותי לועסת מסטיק ריח האחרון שהרחת? ריח הנמסטיק שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Left outsida olone מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחותי...|הולכת לחבק אותה|

למעלה