Velma Kelly
New member
שמתם לב שזה תמיד אותו אחד?..
קצת בכללי שם: גל פירסינג: לא קעקועים: הלוואי! (אך אוי האירוניה, יש לי פחד ממחטים!) גובה: נורמלי
מידת נעליים: 39 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: יש 2 בת כמה את נראית: בגיל שלי?.. משקפיים? לא גשר? פלטה עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית ולקלל בגרמנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני יכולה לדבר עם 8 אנשים ביחד על 8 נושאים שונים! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני לא סבלנית לכל אותם 8 אנשים ובכלל.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: בנוסף להוא שאין לי? לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד, לא שזה משנה כי זה לא עובד משהו.. להרוג אנשים: בהחלט עישון אצל בני עשרה: שלילי נסיעה במכונית אחרי ששתית: שלילי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף שלהם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אה? אי פעם בכית על בן: נראה לי שכשהייתי בכיתה ח'.. אי פעם שיקרת: כמובן אי פעם נעצרת: בטעות
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: לא בטוחה.. שברת לבבות: לא יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כמובן, אבל אם לא הייתי עושה אותם לא הייתי מגיעה לאיפה שאני היום אז בסופו של דבר זה דברים שהם ניסיון וכל ניסיון צריך להיכשל איפשהו.. (וואלה נהייתי פילוסופית, אה?
) דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פללל (מי שלא יודע זה הקול שאנחנו מוציאים כשאנחנו מוציאים לשון למישהו כזה עם רוק כמו ילדים קטנים ומתיזים לכל כיוון..) ממתק: עוגיות צ'וקולדצ'יפס
סרט מצויר: אהה קשה.. נראה לי שאלאדין קורנפלקס: קוקופוס מסטיק: אורביט ירוק צבע: כחול כהה יום בשבוע: (מזכיר לי משהו
) אממ רביעי היום הכי לא מועדף: חמישי (שוב מזכיר לי
) תכשיט: שרשרת המכשושה שלי חורף\קיץ: קיץ בחדר: האינטימי שלי? או הפוסטרים שלי?.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אבאמא הלכת איתו לסרט: נועה ושני צעק עליך: אחותי.. הכלבה הזו! שלח לך מכתב: הבנק האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? שאסור נעליים הפוכות ואסור ללבוש בגד הפוך! אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? תלוי למי.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? מסרבת לענות. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? חיובי. למרות שכמה פעמים גם לא
הופעת בציבור בפיג'מה? היום בכית בסרט? יש אולי 3 שאני בוכה בהם: שיער, ארמגדון ואמריקה X היית על במה? הרבה חשבת שאת\ה הולך למות? חח כמעט כל יום נכשלת במקצוע? כל שנה! פתחתי מסורת מכיתה ז' הורידו אותך כיתה? חח למרבה הפלא לא, אבל חכו יש עוד שנתיים
הקפיצו אותך כיתה? ברור.. שלא! רצית להיות המין השני? כן, כל חודש
דברים אהובים שיר אהוב: בשמלה אדומה - מופע הארנבות של דוקטור קספר אוכל אהוב: ספגטי
תוכנית אהובה: בנות גילמור, כמובן. ו-24 ספורט אהוב: כמעט הכל תחביב: לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה ועוד כל מיני, אני נורא מגוונת.. עיתון אהוב: פנאי + וסתם מה השעה עכשיו? 22:09 תפוח או בננה? איכס על שניהם כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון! ולראות הרצועה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה.. ונראה לי שהיא מחפשת את דרכה החוצה מאיפה שהיא נכנסה.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן, וגם עייפה. רעש אחרון ששמעת? טל ברמן
ברצועה ריח האחרון שהרחת? מרכך איזה רינגטון יש לך בפלאפון? המוזיקה של 24 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יש כמה.. אחד מפורסם שחשבתי עליו היום בפיצה זה שהייתי רוצה לחבק ולפגוש בכלל את אדוארד נורטון.. מוזר דווקא באמצע הפיצה חשבתי עליו
יום טוב לכולם!
קצת בכללי שם: גל פירסינג: לא קעקועים: הלוואי! (אך אוי האירוניה, יש לי פחד ממחטים!) גובה: נורמלי