lorelai luke

New member
הו לא ../images/Emo2.gif

אני לא שרופה על אלאניס... רק כשעניתי על השאלון גיליתי שזה שלה..
גם אני אוהבת את הרינגטון שלי

Kill Bernard

New member
את לא שרופה על אלאניס? ../images/Emo11.gif

אוקיי, מאחורי העץ הכחול, שלושה צעדים שמאלה, רוצי שלושה סיבובים ותחכי ליד בניין עם שלט סגול. אני אהיה שם. יש לנו כמה עניינים לסגור..

scoobysnax

New member
אוי

הזכרת לי את ארה"ב עם הממתקים האהובים עלייך.. *מעלה זכרונות* נמנמנמ...

אורוש47

New member
../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: אור פירסינג: אממ אוזניים נחשב...
קעקועים: נופ גובה: נופ
מידת נעליים: אמאמאמ 37......
צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחיות. 2. בת כמה את נראית: אממ לודעת בת כמה שאני
משקפיים? יש גשר? נופ עבר פלילי:
מי אני
סתאם.
אין. שפות: עברית ואנגלית. ואמורה לדעת ערבית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמ...... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כנ"ל
האם... את/ה דלוקה על מישהו: אממ נופ את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: נופ את/ה רוצה עוד פירסינג: נופ את/ה אוהבת רכבות הרים:מאודדד לללללאאאאאאא
את/ה הייתם בחו"ל: יאפ
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: מאודדד
(סתאם בצחוק מה
) עישון אצל בני עשרה: נופ נסיעה במכונית אחרי ששתית: נופ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיפ
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
נופ אי פעם בכית על בן: אמממ....... אי פעם שיקרת: מי לא...
אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אמממממ....... 0..
נשבר לך הלב: ^^ שברת לבבות: ^^ השם שלך הופיע בעיתון: אמ...... אפעם
התחרטת על דברים שעשית: או הרבה
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: F*ck.
ממתק: שוקולדדדדדדדדדדדד
סרט מצויר: שלגיה
קורנפלקס: רגיל......
לא רגע כריות. מסטיק: מנטה. צבע: אמממממ אין יום בשבוע: שלישי.....
או שישי. או שבת
היום הכי לא מועדף: שני. שונאת אותו
תכשיט: אממממממ שרשרת.........
חורף\קיץ: חורףףףףףףף בחדר: אממ מיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני מה
ראה אותך בוכה: אמא......
הלכת איתו לסרט: אמאמאמ חברה צעק עליך: אמא
שלח לך מכתב: חברה שלי
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? רק בזה שלא אומרי מזל"ט לפני היומולדת. אהבה ממבט ראשון? אמממ תלוי....... לודעת
חיים שאחרי המוות? אממ לא במיוחד. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נופ האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמממממ למשפחה
הופעת בציבור בפיג'מה? נופ
בכית בסרט? אמממ כן...... אולי....... נראלי היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? נופ
נכשלת במקצוע? נופ....... הורידו אותך כיתה? נופ הקפיצו אותך כיתה? נופ רצית להיות המין השני? נופ דברים אהובים שיר אהוב: The Calling- Somebody Out There
אוכל אהוב: שוקולד
תוכנית אהובה: גילמור (דא
) מכושפות, מלאך שחור, זהות בדויה..... סמולוויל.... THE OC..... מגרש ביתי... ועוד
ספורט אהוב: כדורשת.........
תחביב:אמ..... מוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: The Calling
וזמר- אלכס באנד (הו זה מפתיע
) עיתון אהוב: אמ......... לודעת
וסתם מה השעה עכשיו? 16:35 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב....
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמ........ ללכת לקחת גיטרה מחברה (אני יודעת, מוזאר...
) איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים..
תיכון או אוניברסיטה? אממ לודעת אתה משועמם/ת? מאודדדדדדדד רעש אחרון ששמעת? שיר נחשב
אם כן אז SHUT UP של סימפל פלאן
ואם לא אז אממ דלת
... ריח האחרון שהרחת? אמ........ איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סקס אנד דה סיטי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחותי הקטנה
(מה היא חמודה.....
)

Nerade

New member
טובנו.

קצת בכללי שם: כרמל. פירסינג: רק חורים באזניים. קעקועים: נופ. גובה: חייבים?
בערך 1.57, ואני יודעת, אני ממש נמוכה.
מידת נעליים: 36-37-38, תלוי בנעל.
צבע שיער: חום... או בלה.
אחים/אחיות: אח אחד. בת כמה את נראית: אני חושבת שקטנה יותר.
משקפיים? נופ. גשר? היה.
עבר פלילי: פעם הלכתי לחנות במושב... חנות פיצ'קעס כזאתי...
והכל שם צפוףצפוף, אז בטעות הפלתי איזו בובה קטנה כזאת שיושבת על המדף, ושברתי אותה.
אז הסתרתי את השבר איפשהו ולא שילמתי על זה.
אבל אמא של אמרה שזה בסדר, שכל הזמן נשברים שם דברים וזה...
נכון שאמי קשוחה?
שפות: עברתי, אנגלית, כמה מילים בערבית ובגרמנית.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שונאת את השאלות האלו. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? נו, באמת. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אממ.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, לא ממש. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.
את/ה אוהבת רכבות הרים: לא.
את/ה הייתם בחו"ל: יאפ. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: שוב, תלוי. להרוג אנשים: לא.
עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכללי.>< נסיעה במכונית אחרי ששתית: אממ. אם אתה לא הנהג, אז כן, למה לא?
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אולי בגלל בת...
אי פעם בכית על בן: לא שאני זוכרת. אי פעם שיקרת: ברור.
אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ.. לא יודעת?>< נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: אולי פעם אחת... אבל אל יודעת.
זה מסובך.>< השם שלך הופיע בעיתון: אממ. אני אל זוכרת אם השם שלי הופיע בעיתון, אבל הופעתי בטלוויזיה.
לצערי.
בלה.
התחרטת על דברים שעשית: כמובן. אהה, השאלה היא "כמה פעמים..."
אז הרבה.
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:
ממתק: ? סרט מצויר: אחד מדיסני. קורנפלקס: צ'יריוס? קורנפלקס רגיל? מסטיק: מה זה השאלות האלו?
צבע: כחול... כתום. יום בשבוע: חמישי/שישי. היום הכי לא מועדף: שלישי? לא יודעת. תכשיט: לא אוהבת תכשיטים.>< נניח עגילים. חורף\קיץ: חורף. בחדר: מערכת? כורסאות? לא יודעת. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אממ. המחשב? לא זוכרת.
הלכת איתו לסרט: אהה. זה היה מזמן. עם חברים שלי.
צעק עליך: בטח אמא או משהו. שלח לך מכתב: אממ... אממ... רגע, אני זוכרת.
היה איזה מכתב.
אני חושבת משהו מהתנועה. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא, לא ממש. אהבה ממבט ראשון? לא תמיד. חיים שאחרי המוות? לא יודעת. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא.
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? אממ. הגיוני.
בכית בסרט? לא.
לא זוכרת לפחות. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? בערך. נכשלת במקצוע? בתעודה? או בכלל? בתעודה לא, אבל במבחנים כן.
הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לפעמים... דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מדי.
בעיקרון שירים של טראוויס. אוכל אהוב: בלה. תוכנית אהובה: בנות גילמור... סיינפלד. ספורט אהוב: כדורסל. תחביב: ...? זמר/זמרת/להקה אהובים: טראוויס. עיתון אהוב: ? וסתם מה השעה עכשיו? 16:39 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתכונן למבחן במתמטיקה.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק ירקות, אורז סיני, ברוקולי, ומאפין-שוקולד-צ'יפס.
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה.
למרות שעדין לא הייתי באחת.
אתה משועמם/ת? כן, מה, מבחן במתמטיקה.
רעש אחרון ששמעת? מקלדת, והפסקול של the virgin suicides של air. ריח האחרון שהרחת? אממ. בלה? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש שלושה: מוזיקה משר הטבעות, clocks של קולדפליי ו... יש עוד משהו.
*מנסה להיזכר* אהה, כן, המנגינה של סקס והעיר הגדולה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? איילת, אנדי, ו... אממ.. טל.
ולא אכפת לי שאין לכם מושג מי זאת.

dafi daf

New member
אווו פלייגראונד לאב../images/Emo99.gif

(עילגות באנגלית) אמא שלך בהחלט קשוחה *אייקון של קשוח* וגם מאוד גזעית
{וכן,ההמילה גזעית נאמרה בכוונה} ו-איזה תנועה?

Nerade

New member
אופס. לא "אמי", "אני"*.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

scoobysnax

New member
חיחי../images/Emo24.gif

אבל אמרת את זה רק כי אני אמרתי שאני רוצה לחבק אותך! זה לא היה אמיתי!

scoobysnax

New member
זה כן!

טוב אולי זה לא XD נמ למי אכפת, העיקר לחבק כרמל! [ולא את כרמל המעריץ..
]

Sweet Misery

New member
../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם: הדר פירסינג: רק באוזניים.
שלושה בימין ושניים בשמאל. קעקועים: טרם.
גובה: 1.56 בקושי. :-\ מידת נעליים: 37/8 צבע שיער: שחרחר אחים/אחיות: שניים גדולים. בת כמה את נראית: יש שאומרים גדולה מגילי, יש שאומרים קטנה. אז בואו נתפשר על גילי.
משקפיים? Check! גשר? כבר לא.
עבר פלילי: מעולם לא נתפסתי.
שפות: היברו ואינגליש. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הצניעות שלי.
לא יודעת, כלום. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הרבה.
האם... את/ה דלוקה על מישהו: על הרבה אנשים, בקטנות.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: נה, פסדר לי כן בינתיים. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: נופ. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן! בגבה! ובאוזניים!
את/ה אוהבת רכבות הרים: יססס.
את/ה הייתם בחו"ל: יאפ! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מי שיכול לעמוד בה, בעד. להרוג אנשים: תלוי את מי.
עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכללי. נסיעה במכונית אחרי ששתית: רק לאנשים שרוצים למות (או אלו שאני בעד להרוג
). מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: הכי בעד שאפשר. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: לא.
חיחי, שיקרתי לכם! אי פעם נעצרת: כמעט.
פיקוח עירוני מאותגר שכלית. כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים. נשבר לך הלב: פעם אחת באמת באמת באמת. שברת לבבות: אני חושבת שאחת. השם שלך הופיע בעיתון: אולי אחת, לא יודעת. התחרטת על דברים שעשית: הו הו. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה.
ממתק: קינדר בואנו, ועוד.
סרט מצויר: לא זוכרת.
קורנפלקס: ציפי (קוקומן פצפוצים). מסטיק: הwriglies או איך שלא קוראים לזה שהיו פעם... היום שינו את זה לג'וסי פרויט, אבל זה לא טעים כמו הישנים. צבע: שחור. יום בשבוע: שובי דובי. היום הכי לא מועדף: כולם.
תכשיט: שרשרת ועגילים. חורף\קיץ: סתיו אביב.
בחדר: המיטה שלי. D: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הדר.
ראה אותך בוכה: כבר לא זוכרת.
הלכת איתו לסרט: דנה, אלון ולינור.
(כמה כיף שיש סרטים חינם) צעק עליך: גם לא זוכרת. שלח לך מכתב: הבנק.
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה. אהבה ממבט ראשון? לא. תשוקה ממבט ראשון אולי, חיבוב, הידלקות. לא אהבה. גם לא ממבט שני ולא משלישי. חיים שאחרי המוות? אין לי שמץ. נחכה ונראה. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נופרז. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן.
בכית בסרט? כן. היית על במה? כן.
חשבת שאת\ה הולך למות? קצת. נכשלת במקצוע? כן.
הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא, יחי המין הנשי! דברים אהובים שיר אהוב: כל מיני.
אוכל אהוב: סלט! תוכנית אהובה: גילמור, ורוניקה מארס. ספורט אהוב: מחול. זה ספורט! תחביב: אומנויות במה ולא במה למיניהן. זמר/זמרת/להקה אהובים: קולדפליי, משינה, דאשבורד קונפשיונל, יוני בלוך, אביתר בנאי, דבק, ועוד.
עיתון אהוב: רייטינג. וסתם מה השעה עכשיו? 4:51 תפוח או בננה? תפוח ירוק.
כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? מה שיותר נעים.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשחק בסימס.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים. תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת.
עוד לא עשיתי צבא, מה כבר אוניברסיטה?
אתה משועמם/ת? תמידית.
רעש אחרון ששמעת? מוזיקה.
ריח האחרון שהרחת? אוכל. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Enjoy the Silence 2004 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אבא?

בלה. ../images/Emo54.gif

קצת בכללי שם: ליהי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: מממ 1.64 נראה לי... מידת נעליים: 39 בערך. צבע שיער: שתני בערך. (אני החלטית :XX ) אחים/אחיות: אחד משני ההורים ועוד אחד מאבא ואשתו. בת כמה את נראית: ממממ 15 ? :X (כן, אני בת 17...) משקפיים? יאפ. גשר? יאפ. :X עבר פלילי: חחחחחחח גנבתי בננה מגומי מהקיוסק
:X שפות: עברית, אנגלית ואמממ ספרדית..?.נגיד. אה ולקרוא רוסית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? האמממ...שאני לא שופטת אנשים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני נחמדה מדי וקרצייה מדי ואמממ הרשימה ממשיכה
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא יודעת...:X את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממממ לא יזיק. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת..:X כן אם מתישהו נפגשים ולא רק דרך האינטרנט. אז אה, נראה לי אפשר להגיד שלא
את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!!!
את/ה הייתם בחו"ל: כן.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד..תלוי מה זה נקרה מרחק? עיר או יבשת?
להרוג אנשים: לאא... עישון אצל בני עשרה: בלעכס. שונאת סיגריות. אבל אמממ שאנשים אחרים יעשו מה שבא להם...(כל עוד הם לא חברים שלי כי אז אני אתחיל להתערב.) נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. יותר מדי הרצאות בנושא שזה אשכרה התחיל להשפיע...רק את המנה שמותרת לך לפי עצמך ולאו דווקא לפי החוק.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חופשי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מה זה נקרא לבכות על בת? בגללה? :X אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: ברור. מתישהו ברור..אבל אף פעם לא שקר גדול.. אי פעם נעצרת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.
כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם :X נשבר לך הלב: אף פעם :X שברת לבבות: לא שאני יודעת... השם שלך הופיע בעיתון: איזה עיתון?..ביצפר נקרא.?
התחרטת על דברים שעשית: להתחיל לספור?...
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ג'וני :X
ממתק: שוקולד. מכל סוג ובכל זמן. אני תמיד אגיד כן
סרט מצויר: עליסה בארץ הפלאות, פיטר פן, מלך האריות וכל אלה...(וואי, בא לי לראות פיטר פן!!!) קורנפלקס: קראנץ', סיני מיניז. מסטיק: אורביט ורוד ומנטה כחול (לא ירוק!) אה ומאסט פטל לימון
צבע: יותר מדי...כחול מכל הגוונים, אדום, שחור, כתום!!! סגול
יום בשבוע: שני, שלישי (רק בערב כי אני יודעת שאני מתחילב ב10 יום אחרי זה וגם יש ג'ק ובובי), רביעי (כי אני מתחילה ב10 ויש ורוניקה מארס) ושישי ומדי פעם שבת. תלוי עד כמה אני מרגישה מועילה באותו היום
היום הכי לא מועדף: שלישי (כן, גם שלישי. הוא בשתי הקטגוריות
) וחמישי. תכשיט: אמממ שרשרת זה היחיד שאני לובשת מדי פעם.. חורף\קיץ: חורף
בחדר: מדף הפיות שלי, התמונות שעל הדלת, הטלוויזיה והמיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: האיש או הכלב?..
אני.:X ראה אותך בוכה: האמממממ...וואי. אין לי מושג. רוב הסיכויים שאמא, אבל אם לא אזז אממ...בטח חברה שלי אלינה. אבל אם לא, אז אמא או הכלב
הלכת איתו לסרט: אבא
:X צעק עליך: בטח אמא. שלח לך מכתב: שלח? או כתב לי בביצפר? חברה שלי כתבה לי מכתב ועדיין לו הביאה לי אותו...סנילית :X האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כל כך לא. אהבה ממבט ראשון? מממ לפעמים. נראה לי. כן. חיים שאחרי המוות? לא ממש בטוחה בזה עדיין...אולי פשוט יש איזשהי אנרגיה אבל אני לא בטוחה בחיים. לא נראה לי. לא
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, למשפחה
טוב, גם לחברות... הופעת בציבור בפיג'מה? ממממממממ אתם עושים את השאלון הזה מכוון אליי או משו?!!? כן. שכחתי להחליף חולצה
הייתי אצל אבא שלי!!! הוא מסטול לא פחות ממני!!!
בכית בסרט? אולי רק הייתי על סף בכי... היית על במה? יאפ. טקסי סיום ואמממ תצוגת אופנה בקלאב מאד (וואו, אני הייתי שמנה שם!) חשבת שאת\ה הולך למות? מתי לא?
טוב, אבל אף פעם לא ממש... נכשלת במקצוע? חיח
בטח. הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? רק כל פעם שאני מקבלת מחזור
דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מדי מהם... אוכל אהוב: פיצה.
תוכנית אהובה: חברים, ורוניקה מארס, ג'ק ובובי, בנות גילמור, יותר מדי... ספורט אהוב: בייסבול, כדורעף, כדור רשת, כדורגל, כל מיני. תחביב: לצייר, קצת לנגן בגיטרה (זה חזר אליי בזמן האחרון...) ואממ להיות במחשב?.. זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלס, סימפל פלאן כל מיני כאלה.... עיתון אהוב: אין לי אחד כזה ממש... וסתם מה השעה עכשיו? 17:19 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? רוב הסיכויים שאמשיך להיות פה או שאלך לשתות קפה, במטרה שמתישהו אני אתחיל להתכונן לתנ"ך
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים.. תיכון או אוניברסיטה? אין לי מושג :X בנתיים תיכון.... אתה משועמם/ת? מאוד!! רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה, ועדיין, טלוויזיה. ריח האחרון שהרחת? ארוחת צהריים?.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "יצאנו לרקוד" וזה יוצא לי כבר מכל החורים...אבל זה הדבר היחיד שאני שומעת :X מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כן...ג'וני
ואמממ עוד מישו...נראה לי..:X

כיף

קצת בכללי שם:יעל פירסינג: אחד סתום. בלמעלה של האוזן. קעקועים: נכון לעכשיו אין. גובה: 170. מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחד אח. בת כמה את נראית: 16 משקפיים? בקרוב. גשר? היה. עבר פלילי: בהחלט. שפות: רוסית, עברית, אנגלית. הבנה כללית של ספרדית, הבנה קצת פחות כללית של צרפתית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ציפורן שלי באצבע יד ימין. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ציפורן שלי באצבע יד שמאל. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא יותר מידי. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: בכיף. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן! את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: בעד (= עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ניטרו. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: לא בטוחה. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: ממש מאוהבת? אף פעם. נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: כמה פעמים. השם שלך הופיע בעיתון: הופיע. התחרטת על דברים שעשית: בערך כל שנייה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הבא נהיה קיטשיים. אהבה? ממתק: טופי. סרט מצויר: סינדרלה. קורנפלקס: מוזר ככל שיהיה + פירות יבשים. מסטיק: בזוקה ג'ו. צבע: כחול בהיר. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון. תכשיט: שרשרת שחורה. חורף\קיץ: אביב. בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: לא זוכרת. הלכת איתו לסרט: חברה ג'. צעק עליך: ההורים שלי. שלח לך מכתב: חברה ב'. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? קורה לי הרבה פעמים שאני יורקת שלוש פעמים או מחפשת עץ לעשות טוק טוק טוק. לא ברור אם יש סיבה ספציפית אחת. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? אולי. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אל תשאיר את לקיחת סרט הוידיאו\דיוידי לרגע האחרון או שיקחו את כל הסרטים הטובים! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. אבל צריך. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? היה. דברים אהובים שיר אהוב: Iris -goo goo dolis אוכל אהוב: על האש. תוכנית אהובה: בנות גילמור ספורט אהוב: טניס. תחביב: כתיבה. זמר/זמרת/להקה אהובים: גרין דיי. וסתם מה השעה עכשיו? *:55 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הלילה עוד צעיר. איזה ארוחה אחרונה אכלת? שאריות. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? קצת. רעש אחרון ששמעת? טלויזיה. ריח האחרון שהרחת? מיץ. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו ב-F מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה ב'. (= כיף!

סקווצ

New member
אני לרצות ישנים |פיהוק|

קצת בכללי שם: רותם פירסינג: אם אפשר בבקשה קעקועים: נופ גובה: קטן]: [1.59 סעמק חסר לי עוד 1 ל60] מידת נעליים: -בודקת- 36 37 38 [אני מגוונת] צבע שיער: שטני נראהלי אחים/אחיות: 1אחות להיות בת כמה את נראית: 12]:? לא יודעת נראה לי בגילי[16] מקווה לפחות משקפיים? עדשות:p גשר?היה עבר עכשיו שמחים עבר פלילי: נקייה כמו תחת שפות: עברית אנגלית [ומילה אחת בהונגרית]: ] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את החור השלישי באוזן o_O הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הרבה האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא חושבת :ם את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי את/ה רוצה עוד פירסינג: רוצה פירסינג את/ה אוהבת רכבות הרים: הן נחמדות את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים: אפשרות
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ישמצב אי פעם בכית על בן: גם יכולהיות אי פעם שיקרת: מודה]: אי פעם נעצרת: לא שזכור לי כמה פעמים... היית מאוהבת: -מדחיקה- נשבר לך הלב: עדין מדחיקה שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: הוא..הוא.. הופיע בכתוביות התחרטת על דברים שעשית: כל שניה בערך דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סעמק בהחלט סעמק ממתק: קינדר ממ סרט מצויר: מלך האריות נחמד ביותר קורנפלקס: טריקס למרות שהוא נורא נורא מתוק זה כמו לאכול קערת סוכר
מסטיק: עושה כאב ראש צבע: סגול
יום בשבוע: זה שישנים בו היום הכי לא מועדף: אלה שקמים בבוקר תכשיט: גומיות נחשב? חורף\קיץ: אביב! בחדר: המפזר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הפלאפון החביב שלי ראה אותך בוכה: חברהשלי הלכת איתו לסרט: ממ ואי אנשים[?] צעק עליך: אמא יכול להיות שלח לך מכתב: הבנק
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? פעם האמנתי אם כן איזה? הו האמנתי בכולם ואפילו המצאתי כמה משלי אהבה ממבט ראשון? יכול להיות חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? הו האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אמ אמ לא לא חושבת בכית בסרט? לא |עמידה| היית על במה? כע חוג ג'אז הו כמה עקום רקדתי
חשבת שאת\ה הולך למות? שהיתי קטנה והיה מחשיך נכשלת במקצוע? כע הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא עוד רצית להיות המין השני? הרבה פעמים [ע"ע שירותים] דברים אהובים שיר אהוב: משתנה מדי שניה אוכל אהוב: פיצה [כמה לא מקורי מצידי] תוכנית אהובה: יכול מאוד להיות שזה גילמור ספורט אהוב: זה שיושבים זמר/זמרת/להקה אהובים: עברילידר יוניבלוך גרין דיי |וזמרת אחת שאין לי שמץ איך לקרוא תשם שלה| וכו' עיתון אהוב: - וסתם מה השעה עכשיו?22:56 תפוח או בננה? תפוח יאי כחול או אדום? אדום זה פסדר סתיו או אביב? אביב קריר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אוכל? איזה ארוחה אחרונה אכלת? רציתי טוסט נגמר הגבינה]: תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה [למרות שאחרי שאני אנסה אני אחזור אליכם] אתה משועמם/ת? ברגע זה או בכללי? לפרט שאלון לפרט]: רעש אחרון ששמעת? המחשב עושה רעשים מוזרים מדי דקה ריח האחרון שהרחת? גבינה מקולקלת פוי]: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? פלפלת מה מזכיר לי שיש כבר צורך לחליף מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בא לי חיבוקקבוצתי הו זה היה ארוך שרדנו
מקסים לך איילת על היוזמה [יוזמה איזה מילה מוזרה] אני אסתום ואלחץ שלח

hbam

New member
טוב נו :)

קצת בכללי שם: ירון פירסינג: לא נראה לי קעקועים: אולי בעתיד, איזה אחד מאחורי הכתף גובה: 1.70 מידת נעליים: 43 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח אחד, קטן יותר בת כמה את נראית: כמעט בן 19 ועדיין נוסע עם כריטיסיות נוער, תבינו בעצמכם (היי.. זה יוצא ממש זול...!!) משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית רומנית.. קצת ספרדית.. קצת יותר ממה שאנשים מסוימים יודעים יפנית :) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר :] האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא יודע.. אולי :\ את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן.. קרוב לאוניברסיטה :( את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יכול לקרות.. למה לא? את/ה רוצה עוד פירסינג: חס וחסה את/ה אוהבת רכבות הרים: oh yeah.. מאווווווד :] את/ה הייתם בחו"ל: יותר מפעם אחת :] בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: קשה אבל אפשרי אם באמת מוכנים ורוצים להשקיע בזה להרוג אנשים: שמגיע להם? דוגמא רוצחים... בהחלט כן. עישון אצל בני עשרה: דהה לא.. גם לא אצל מבוגרים נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא.. כששותים לא נוהגים - סמכו עליי :( מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיבושם להם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא ממש אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: מי לא? אי פעם נעצרת: כן.. אבל לא על ידי המשטרה :] כמה פעמים... היית מאוהבת: אפס נראה לי (מה שאומר אפס) נשבר לך הלב: אפס שברת לבבות: לצערי הרב :( השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון לא התחרטת על דברים שעשית: כנראה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: המגן :) ממתק: מזמן לא אכלתי אחד...קליק אני מניח (הישן והטוב) סרט מצויר: שרק (לשלטון) קורנפלקס: ברור.. מאז שאני זוכר את עצמי כל בוקר זה מה שאני אוכל מסטיק: טעם קולה :) או תפוח.. או פירות.. אפילו מנטה צבע: כתום (ובהתאם תפוז :) יום בשבוע: חמישי (אני יוצא רבעושים) היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: שעון נחשב? חורף\קיץ: משהו באמצע.. לא חם מדי ולא קר מדי :) בחדר: פוסטר של אלאניס? (?!) לא :} האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: שני חברים שלי צעק עליך: אחי.. אבל הוא באיזה חור בצפון עכשיו עד הסופ"ש - באסה לו :) שלח לך מכתב: ידידה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? משתדל שלא אהבה ממבט ראשון? שוב.. אפשרי חיים שאחרי המוות? לא... יש סיבה שקוראים לזה מוות.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? *אפצ'י* oh I'm sorry, I'm alergic to bullshit ::D איזה משפט חזק (לקוח מ"אני רובוט") האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? אם כן אז לא זכור לי :] בכית בסרט? מודה :\ היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? לא פיזית.. אבל נפשית :\ נכשלת במקצוע? תנ"ך.. פעמיים 50 בשנת בגרות, איזה כיף :) הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: lifehouse - hanging by a moment אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: חברים, המגן, 24, ב"ג, אריזה משפחתית למי שזוכר ספורט אהוב: טניס, כדורסל (למרות שלא שיחקתי כבר המווון זמן) תחביב: לשמוע מוזיקה :) זמר/זמרת/להקה אהובים: linkin park, אלאניס מוריסט (אממ לא :)) עיתון אהוב: ידיעות אחרונות? זה מה שקונים אצלנו וסתם מה השעה עכשיו? 0:30.. פאק עוד 6 שעות קמים.. יאללה מהר תפוח או בננה? תפוח רק אם הוא ירוק, אם לא אז בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו, שם הרבה יותר יפה מאביב :) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון מה נראה לכם איזה ארוחה אחרונה אכלת? תכננתי ספגטי אבל לא יצא.. סתם סנדוייץ :\ תיכון או אוניברסיטה? סיימתי אחד והתחלתי את השני.. אבל מודה מתגעגע לראשון :\ אתה משועמם/ת? מן הסתם אם אני פה :] רעש אחרון ששמעת? את המאוורר של המחשב ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתום (הצטננתי :() איזה רינגטון יש לך בפלאפון? השוטר מבוורלי הילס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אתם לא מכירים :) יאללה לישון :]

Nerade

New member
אריזה משפחתית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני שונאת את הקיצ'יות הזאת.
תמיד בסוף זה הדבר הכי קיטשי בעולם עם המוזיקה וה"אווווווו" המפגר של הקהל.:[

למעלה