Velma Kelly

New member
שמתם לב שזה תמיד אותו אחד?..

קצת בכללי שם: גל פירסינג: לא קעקועים: הלוואי! (אך אוי האירוניה, יש לי פחד ממחטים!) גובה: נורמלי
מידת נעליים: 39 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: יש 2 בת כמה את נראית: בגיל שלי?.. משקפיים? לא גשר? פלטה עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית ולקלל בגרמנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני יכולה לדבר עם 8 אנשים ביחד על 8 נושאים שונים! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני לא סבלנית לכל אותם 8 אנשים ובכלל.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: בנוסף להוא שאין לי? לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד, לא שזה משנה כי זה לא עובד משהו.. להרוג אנשים: בהחלט עישון אצל בני עשרה: שלילי נסיעה במכונית אחרי ששתית: שלילי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף שלהם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אה? אי פעם בכית על בן: נראה לי שכשהייתי בכיתה ח'.. אי פעם שיקרת: כמובן אי פעם נעצרת: בטעות
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: לא בטוחה.. שברת לבבות: לא יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כמובן, אבל אם לא הייתי עושה אותם לא הייתי מגיעה לאיפה שאני היום אז בסופו של דבר זה דברים שהם ניסיון וכל ניסיון צריך להיכשל איפשהו.. (וואלה נהייתי פילוסופית, אה?
) דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פללל (מי שלא יודע זה הקול שאנחנו מוציאים כשאנחנו מוציאים לשון למישהו כזה עם רוק כמו ילדים קטנים ומתיזים לכל כיוון..) ממתק: עוגיות צ'וקולדצ'יפס
סרט מצויר: אהה קשה.. נראה לי שאלאדין קורנפלקס: קוקופוס מסטיק: אורביט ירוק צבע: כחול כהה יום בשבוע: (מזכיר לי משהו
) אממ רביעי היום הכי לא מועדף: חמישי (שוב מזכיר לי
) תכשיט: שרשרת המכשושה שלי חורף\קיץ: קיץ בחדר: האינטימי שלי? או הפוסטרים שלי?.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אבאמא הלכת איתו לסרט: נועה ושני צעק עליך: אחותי.. הכלבה הזו! שלח לך מכתב: הבנק האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? שאסור נעליים הפוכות ואסור ללבוש בגד הפוך! אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? תלוי למי.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? מסרבת לענות. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? חיובי. למרות שכמה פעמים גם לא
הופעת בציבור בפיג'מה? היום בכית בסרט? יש אולי 3 שאני בוכה בהם: שיער, ארמגדון ואמריקה X היית על במה? הרבה חשבת שאת\ה הולך למות? חח כמעט כל יום נכשלת במקצוע? כל שנה! פתחתי מסורת מכיתה ז' הורידו אותך כיתה? חח למרבה הפלא לא, אבל חכו יש עוד שנתיים
הקפיצו אותך כיתה? ברור.. שלא! רצית להיות המין השני? כן, כל חודש
דברים אהובים שיר אהוב: בשמלה אדומה - מופע הארנבות של דוקטור קספר אוכל אהוב: ספגטי
תוכנית אהובה: בנות גילמור, כמובן. ו-24 ספורט אהוב: כמעט הכל תחביב: לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה ועוד כל מיני, אני נורא מגוונת.. עיתון אהוב: פנאי + וסתם מה השעה עכשיו? 22:09 תפוח או בננה? איכס על שניהם כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון! ולראות הרצועה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה.. ונראה לי שהיא מחפשת את דרכה החוצה מאיפה שהיא נכנסה.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן, וגם עייפה. רעש אחרון ששמעת? טל ברמן
ברצועה ריח האחרון שהרחת? מרכך איזה רינגטון יש לך בפלאפון? המוזיקה של 24 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יש כמה.. אחד מפורסם שחשבתי עליו היום בפיצה זה שהייתי רוצה לחבק ולפגוש בכלל את אדוארד נורטון.. מוזר דווקא באמצע הפיצה חשבתי עליו
יום טוב לכולם!

gilmorefreak

New member
לא תמיד..../images/Emo12.gif

אבל זה בהחלט חוזר על עצמו..
שמחה שעד עוד כותבת פה לפעמים!

Loreleiִ

New member
וואלה!

באמת הייתה לי תחושה שכבר עניתי על אחד כזה פעם..

Velma Kelly

New member
../images/Emo6.gif

מישהו באמת טורח לקרוא את זה? או שאני סתם כותבת?..

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifמאוד..../images/Emo9.gif

חשבתי שאני אקרא את של כולם, התייאשתי באמצע..
*בורחת*

scoobysnax

New member
אני!

הנה התשובות הרבות רבות שלי =] קצת בכללי שם:
עמרי.. פירסינג:
אין, אבל אולי יהיה בקרוב.. קעקועים:
כנ"ל גובה:
1.80 מידת נעליים:
46 =] צבע שיער:
שחור סיני=] צבעתי לפני שבועיים אחים/אחיות:
יותר מידי XD בן כמה אתה נראית: אני בי"א, אבל אמרו לי שאני נראה בין 15-20.. אנשים.. משקפיים?
לא גשר?
לא עבר פלילי:
אהמ.. *בורח* שפות: עברית, אנגלית, דנית, ערבית, טיפה מצרית עתיקה, ועוד טיפה צרפתית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?
עיניים=] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?
אף ושיער.. >| האם... את/ה דלוקה על מישהו:
קצת..
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
שונא את הבית שלי.. הוא קר מידי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
יכול להיות.. לכו תדעו.. את/ה רוצה עוד פירסינג:
אין לי עוד, כבר אני רוצה להוסיף לזה? את/ה אוהבת רכבות הרים:
לא!!!!!! את/ה הייתם בחו"ל:
יאפ, הרבה פעמים.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
בעד אם זה מחזיק להרוג אנשים:
תלוי מי
>) עישון אצל בני עשרה:
לא! אפעם לא! נסיעה במכונית אחרי ששתית:
כל עוד זה לא נהיגה XD מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
שיעשו מבראש שלהם.. אני לא שופט =] האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
כשחברה טובה שלי נפטרה.. אי פעם בכית על בן:
נופ.. אי פעם שיקרת:
כן.. =\ אי פעם נעצרת:
במשטרה? לא.. אני טוב.. *מלאך* *מגלגל עיניים* כמה פעמים... היית מאוהבת:
אפעם.. היתה לי חברה, אבל מעולם לא הייתי מאוהב.. נשבר לך הלב:
צריך להיות מאוהב בשביל זה.. שברת לבבות:
פעמיים *מגלגל עיניים* השם שלך הופיע בעיתון:
אפעם! התחרטת על דברים שעשית:
3 פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:
רינט ממתק:
מארס, או ממתקי גומי.. סרט מצויר:
הממ.. המסע של קינו קורנפלקס:
הכל! והרבה! מסטיק:
טעים..? צבע:
שחור! יום בשבוע:
שבת.. היום הכי לא מועדף:
שני.. תכשיט:
שרשרת מאגניבה של נצחיות חורף\קיץ:
חורףףףףף בחדר:
*אהמ* ס.. מוסיקה! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אני..? ראה אותך בוכה:
אני? הלכת איתו לסרט:
בנות דודות שלי צעק עליך:
אמא, אלא מי? שלח לך מכתב:
אממ... לאיודע.. בנק הפועלים? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
אממ.. לאדע.. רוצו מהר כי השאול עולה לאט לאט? אהבה ממבט ראשון?
כן חיים שאחרי המוות?
תלוי.. אני מדמיין את עצמי יושב מתחת עץ עם דיסקמן ואינסוף בטריות, ושומע מוסיקה שאני אוהב.. זה גן עדן מצידי.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
אממ.. אני מאמין שיש תאריך כזה, לא מאמין בשיט אחרים.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
נופ.. הופעת בציבור בפיג'מה?
אני ישן עם בוקסר או טרנינג, אז ישמצב.. בכית בסרט?
לא.. היית על במה?
*אהמ* מגמת תאטרון... הייתי הרבה פעמים על במה.. גם בקאמרי =] חשבת שאת\ה הולך למות?
יותר מידי.. נכשלת במקצוע?
ספורט, בסימסטר האחרון.. הורידו אותך כיתה?
נוור הקפיצו אותך כיתה?
נוור רצית להיות המין השני?
אולי איזה פעם או פעמיים... לא מסיבות מוזרות XD דברים אהובים שיר אהוב:
plug in baby של מיוז.. היום XD אוכל אהוב:
סוכר =] תוכנית אהובה:
באפיייי =] ספורט אהוב:
שינה..? תחביב:
ציור זמר/זמרת/להקה אהובים:
מיוז, קולדפליי, ושאר להקות רוק בריטיות.. עיתון אהוב:
.........? וסתם מה השעה עכשיו?
22:16 תפוח או בננה?
אני לא מפלה מצרכים.. כחול או אדום?
שחור! סתיו או אביב?
סתיו.. כלכך כיף האפרוריות הזאת.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
יש SNL ב22:30 איזה ארוחה אחרונה אכלת?
אני אוכל דגנים כרגע.. תיכון או אוניברסיטה?
אוניברסיטה..! אתה משועמם/ת?
תמיד =] רעש אחרון ששמעת?
*טיק* *טיק* *טיק* של המקלדת ריח האחרון שהרחת?
את החלב, לבדוק אם הוא טוב.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
are you gonna be my girl של ג'ט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?
רינט!!! וכרמלוש ^^^!! יאללה, ביי ביי =]

scoobysnax

New member
אוקיי תיקונים קטנים *מה? מותר לי!*

אוניברסיטה או תיכון- תיכון, לא אוניברסיטה.. למרות שבאלי נורא.. [תקראו לזה WISHFUL THJINKING] מה אני הכי אוהב בעצמי- אממ.... כלמיני.. פשוט השאהל הקודמת הוציאה אותי שטחי נורא, כי חשבתי שזאת שאלת "איזה אבר בגוף אני הכי אוהב.." *מגלגל עיניים*.. נמ, זהו =]

Nerade

New member
../images/Emo24.gif

אתה קנית את wilco!
אתה קנית את wilco!
*פוצחת בריקודים סלוניים* ו-
חזרה.
^^^

Nerade

New member
../images/Emo10.gif

יש להם שיר שקוראים לו wishful thinking, אז חשבתי כבר.
בלה?

dafi daf

New member
אוך בלע

קצת בכללי שם: דאפחנה פוסי הל מודרניזציה ברייקת'רו פוטנציאל{סייקיק}מק'בימבו חתולים =] נו דאפי פירסינג: לצערי לא =[ הורים=רוע קעקועים: ^ גובה: 1.67 בערך מידת נעליים: 40 +- צבע שיער: חום נוטה לאדמדם מה שמזכיר לי שאני צריכה לעשות שוב חינה אחים/אחיות: אחות גדולה ושני אחים גדולים בת כמה את נראית: לרוב אומרים 16 ככה משקפיים? לצערי גשר? לא עבר פלילי: הממ... *גילגול עיינים* שפות:עברית,אנגלית,בערך ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאלות נוראיות,לא יודעת...את זה שאני המשיח =] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? בלע איתכם האם... את/ה דלוקה על מישהו: אמממ בערך,זה מסובך את/ה רוצה לגור במקום אחר: בהחלט את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
כן את/ה רוצה עוד פירסינג: יופי תזרו מלח על הפצעים... את/ה אוהבת רכבות הרים:לא ממש...הייתי אומרת בכלל לא אבל יצא לי לנסות איזה רכבת הרים אחת שנהנתי בה אז מי יודע.. את/ה הייתם בחו"ל:יאפ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:זה לא קשור לבעד ונגד...זה בעייתי,תלוי להרוג אנשים: כמובן!
עישון אצל בני עשרה: כל אחת עושה את ההחלטות שלו נסיעה במכונית אחרי ששתית:
בהחלט לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בהחלט
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
יאפ אי פעם בכית על בן:
יאפ
אי פעם שיקרת:
מי לא? אי פעם נעצרת:
עוד יש זמן כמה פעמים... היית מאוהבת: היו הרבה קראשים והידלקויות ממושכות אבל התאהבות רק פעם אחת מאוד מאוד רצינית
נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: פעם-פעמיים בערך השם שלך הופיע בעיתון: לא שזכור לי התחרטת על דברים שעשית:
כל הזמן? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: זנות,בלעע ממתק: פז
סרט מצויר: זה קשה!!! מלך האריות...ואלאדין{אבו
} קורנפלקס: סיני מיניס מסטיק: איירוואיבס צבע: שחור{כמה בנאלי},סגול ורוד כהה יום בשבוע: חמישי נראה לי היום הכי לא מועדף: כל השאר תכשיט: שרשראות
והרבה חורף\קיץ: קיץ!!! אבל יותר נוטה לאביב...תחילת הקיץ בחדר:אה? מחשב,טלוויזיה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ופיצולי האישיות שלי ראה אותך בוכה: הילה,מדריכת פנימייה הלכת איתו לסרט: וואו עבר כל כך הרבה זמן מאז הייתי בקולנוע,נראה לי חברה של המוסד צעק עליך: גם זה עבר הרבה זמן,לא זוכרת שלח לך מכתב:דפי? הפנימייה הצבאית,או הבית ספר לאומנויות ומדעים בירושלים האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מאמינה בכמה... אהבה ממבט ראשון?יאפ חיים שאחרי המוות?לא ממש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בערך בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות? לא בדיוק נכשלת במקצוע?
כמובן הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
לפחות פעם בחודש
דברים אהובים שיר אהוב:יש יותר מידי אוכל אהוב:גבינה צהובה הולנדית {סטיות} ובן אנד ג'ריס תוכנית אהובה: ריאלטי
*משפילה פנים* ספורט אהוב:סנוקר תחביב:להגיד שטויות =] זמר/זמרת/להקה אהובים: אני יותר בנאדם של שירים עיתון אהוב:שבע לילות? וסתם מה השעה עכשיו? 00:38 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ל-י-ש-ו-ן!!! איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק חיחיח תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא ממש רעש אחרון ששמעת? מקלדת? ריח האחרון שהרחת? בישולים? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אאוץ' מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אנדי?

עשיתי את זה כבר אתמול אבל תפוז בלע

לי תהודעה סמעקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. חבר'ה היום אני הולך לגדנ"ע - שבוע של בסיסי אימנוים "הכנה" לצה"ל. בכל אופן קבלו : קצת בכללי שם: לפי הכינוי אני תומר פירסינג: יש אחד בלשון אחד מתחת לשפה. קעקועים: יש לי שניים - אחד בכתף מאחורה בגב של טראבל=יד חופשית ובתכוה אות סינית שפירושה "חיים" והשני זה בכתף מקדימה אות סינית גדולה בפירושה "גן עדן". גובה: 1.75 מידת נעליים:42/43 צבע שיער: שתני אחים/אחיות: אחות ואח ועוד אחות או אח בדרך אמא בהריון.. בת כמה את נראית: אני רנאה בן 16 וחצי נראה לי.. משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חח לא שפות: אנגלית עברית קצת קצת צרפתית ובקרוב אני אסיים את קורס העלפית [שר הטבעות] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמממ לא יודע הבטן.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אצבעות בידיים ? אומרים לי שהם טיפה שמנות חחחחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני חושב שכן את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור רומא או ארצות הברית את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודע את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי בגבה אבל רק אחרי שאני אוריד פירסניג אחד את/ה אוהבת רכבות הרים:ברורררררר את/ה הייתם בחו"ל:לא הייתי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעדדד להרוג אנשים? בעדד עישון אצל בני עשרה: תלוי אבל בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם כיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כו אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אולי 5 פעמים נשבר לך הלב: אממ 3 פעמים שברת לבבות: אולי 8? השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן לא הרבה אבל יש [הדר אוךךךךךךךךךך] דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: טבעע ממתק: טעמי סרט מצויר: ארתור? קורנפלקס: הוא תוצרת חוצ אבל במבה אסם חיקו אותו ! מסטיק: אורביט צבע: כחול/ירוק/שחור ואדום יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: שרשרת שחורה? חורף\קיץ: חורף בחדר: מה?? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: נופר וניקול ראה אותך בוכה: המחשב הלכת איתו לסרט: עינב צעק עליך: אחותי הקטנה שלח לך מכתב: מעיין האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אממ רק על הקטע עם הדפיקות 3 פעמים בעצ אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? קצת אבל היה לי תיום שישי ה13 הכי קרוע זה היה ענק! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? לא נראה לי בכית בסרט? כככןן בחורה טובה של ג'ניפר אניסטון ! הסרט דיכא אותי לגמרי ! היית על במה? כן כן חשבת שאת\ה הולך למות? בטח נכשלת במקצוע?כן היסטוריה ואני זה רומאן תמידי הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לאא יש לכן מחזור והריון וזה קשה דברים אהובים שיר אהוב: אממ יש מיליון אבל גו גו דוליס - אייריס אוכל אהוב: פסטה לנצח תוכנית אהובה:בנות גילמור\הישרדות\חברים\המירוצ לאתמול\24\שנות ה7\ריימנוד\רוזוול עודד ספורט אהוב: כדור סל וכדור רגל תחביב:קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים: לייפהאוססססססס עיתון אהוב: פנאי פלוס? וסתם מה השעה עכשיו? 07:30 תפוח או בננה? פסיפלורה או ליצ'י כחול או אדום? שניהם סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת לסופר לקנות כמה דברים שחסרים לי להיום איזה ארוחה אחרונה אכלת? עכשיו שתיתי ליטר נס קפה בכוס ענקית!! תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כרגע לא יש לי יותר מדי דברי לעשותתתת רעש אחרון ששמעת? אני שומע תקומקום פועל עכשיו ריח האחרון שהרחת? נס קפה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי יש לי צלצול רגיללל רינג רינג מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אגם בתצ הדודה בת ה5 חודש !!! שיהיה לכן שבוע כיף אני יודע שאני איהנה נתראההה

dafi daf

New member
בחורה טובה?!?!!?../images/Emo6.gif הסרט הזה הוא

בדיחה אחת גדולה...אחד הגרועים... אבל יש ג'ק ג'ילנהול {דוני
} אוך תומר שלי...מה נעשה איתך?
תהנה בגדנ"ע חמוד =]

lorelai luke

New member
...........

שאלון, גנבתי מפורום דוליז..כי זה נחמד.. תהנו! קצת בכללי שם: נגה פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.63 מידת נעליים: 38-39-40, תלוי... צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחת גדולה אחת קטנה בת כמה את נראית: אממממממממ.... אמרו לי פעם בת 18, אני בת 15... משקפיים? לא גשר? היה עבר פלילי: וואי הרבה... פעם פילחתי ממתקים מהחנות ממתקים.... שפות: עברית, אנגלית, ספרדית, כמה מילים בערבית וכמה בגרמנית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער והכפות ידיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממ... השאר האם... את/ה דלוקה על מישהו: נופ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: יותר ממה שיש לי כבר? לא תודה... את/ה אוהבת רכבות הרים: יא יא יא את/ה הייתם בחו"ל: המוןןן פעמים, גרתי פעם בחו"ל
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי מי
... סתם חס וחלילה לא עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, הם אנשים בדיוק כמונו אם הם אוהבים מישהו מהמין שלהם אז שיהנו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: לא
כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אפסס נשבר לך הלב: אפס שברת לבבות: אפס... השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים, שלוש התחרטת על דברים שעשית: המוןןןן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיצי
ממתק: פרוטרול, M&M, סקיטלס ועוד הרבה סרט מצויר: טום וג'רי
קורנפלקס: קלוגס מסטיק: אמ אמ נו התערובות האלה שיש עכשיו של מאטס נראה לי... אז אלה בצבע לבן צהוב וחום... צבע: סגול וכחול יום בשבוע: שישי, אין לימודים
היום הכי לא מועדף: ראשון, חוזרים ללימודים
תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמממ.. נראה לי אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: בטח ההורים שלי... שלח לך מכתב: אמ.. הרופא שיניים
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אמ לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, אבל לא לבן.. הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח חג מעלות ב-2002 בכית בסרט? אמממממ.... נראה לי הסרט האחרון היה כשהייתי בת איזה 10 היית על במה? כן, השנה חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? ערבית, ליזיייי רררררר הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? חחח לא דברים אהובים שיר אהוב: Alanis Morisette - That I Would Be Good אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: בנות גילמור, פלוריסיינטה, קיץ נצחי... ספורט אהוב: התעמלות קרקע ומכשירים (לא שאני טובה בזה...) תחביב: אמממממ....... לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: אין ממש עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 14:50 תפוח או בננה? איכ כחול או אדום? ביחד
סתיו או אביב? אמ אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אינטרנט............... איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? טלויזיה מלמעלה ריח האחרון שהרחת? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אממ... טו טו טוטוטוטו טוטוטוטוטוטוטוטו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? השמיכה שלי

gilmorefreak

New member
../images/Emo2.gifעוד אחת אלאניס?../images/Emo9.gif

אני ממש ממש ממש ממש אוהבת את השיר הזה!
יאיי..
אהבתי את הרינגטון בפלא שלך..

למעלה