Heavy Thought

New member
אוי בולשיט

זה משנה וחצי אם זה קלים או קשים ההבדלים ביניהם ענקיים וסתם לידע כללי - סמים קלים כמו גראס, וחשיש, לא ממכרים פיזית (פסיכולוגית כן, יש אנשים שמפתחים תלות נפשית בסם, בגלל זה אני לא בעד לעשן כל יום) וזה בכלל לא נורא ובהרצאות בבתי ספר סתם מזיינים ת´שכל על זה שאין דבר כזה סמים קלים ושכל הסמים ממכרים... בלה בלה בלה, שטויות
אבל עזבי, אני לא אפתח על זה דיון עכשיו, דנתי בזה מספיק

סבבה באמת לא בא לי לפתוח דיון אבל..

אני יודעת שסמים (לא משנה מאיזה סוג) זה לא דבר טוב!!! חיים שלך! תעשי מה שבא לך בהם!העיקר שתהני ותהיי בריאה (את בת,נכון?)

o0 Metallica 0o

New member
בואנה, אני לא מאמין !

את בת 14(לפי מה שראיתי בפרטים), את לוקחת סמים ואומרת עוד שאין בזה שום דבר רע ??? אז לדעתי את ממש מפגרת ! שתדעי לך שכל הנרקומנים מסמים "קלים" ובסוף מתחילים עם סמים יותר כבדים ויתר כבדים......עצה שלי, תפסיקי עכשיו, לפני שיהיה מאוחר...כי את לא יודעת לטן זה יוביל, עשה לנו הרצאה נרקומן לשעבר בביה"ס ואם היית שומעת איזה חוויות הוא ואנשים אחרים עברו, למה ? בגלל שחשבו שאין בזה שום דבר רע, וזה לא ממכר ! טוב, אני יודע שאני נשמע עכשיו כמו אמא שלך, אני אני ממש מזועזע.....מצטער....מקווה שהשפעתי, למרות שאני יודע שלא....

Heavy Thought

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

וואי, אני צריכה להביא לפה את שירה, שתלמד אותך קצת
איש, אני סך הכל מעשנת גראס מדי פעם, אז? ומה זה התאוריה המטומטמת הזאת של "כל הנרקומנים התחילו מסמים קלים ובסוף מתחילים עם סמים קשים יותר" זה כזה בולשיט, זה הכל תלוי בבנאדם ובגבולות שהוא מציב לעצמו אני לא אגע בסמים קשים, אני לא בקטע, אין לי כוח לשטויות האלה אבל אם אתה עדיין רוצה לחשוב שאני עוד אהיה נרקומנית אז בבקשה
ותאמין לי, שאני שמעתי יותר סיפורים ממה שאתה מתאר לעצמך ושיש לי ידע הרבה יותר טוב על סמים קלים ועל ההשלכות של זה מאשר לך וזה באמת לא ממכר, גראס וחשיש אלו סמים קלים לא ממכרים וזו עובדה אז לפני שאתה קורא לי מפגרת, תשקול מילים

r o n i1

New member
סמים קלים הא???

אולי את זה תגידי לבן דוד שלי שהתמכר לסמים כבדים מסמים "קלים"? או לדוד שלי שמת מסמים...

Heavy Thought

New member
כמו שכבר אמרתי

זה הכל תלוי בבנאדם ובגבולות שהוא מציב לעצמו מי שמדרדר לסמים קשים - טיפש

o0 Metallica 0o

New member
שירה על הזין שלי !

היא יכולה לבוא להסביר לי כמה שהיא רוצה על הזין הזה, וכמה זה טוב, וכמה זה לא ממכר וכמה זה לא מזיק ! בולשיט ! כל מסומם התחיל מגראס, מחשיש או משו כזה....ואז תלכי למועדונים, תרצי לדפוק קצת ת´ראש ואז תקחי קצת אקסטזי...לא נורא, פעם אחת, אני לא יעשה את זה שוב, העיקר שההרגשה טובה......ואז אחרי שבוע תרצי עוד פעם, אבל תגידי לעצמך שזאת הפעם האחרונה וזהו וככה זה ימשיך עד ש....אלוהים יודע מה ! התמימות שלך פשוט הורגת אותי ! את חושבת שאת חכמה, את חושבת שאת יודעת הכל, שאת יותר מוצלחת מהאחרים ואת יכולה להתאפק ולא להימכר, הרי את לא כמו כולם ! נכון ? זה מה שכל אחד אומר לעצמו ! אבל אני לא אמא שלך ולא יודע מה, אז אני לא יכול לשלוט לך בחיים, אני רק נותן לך עצה, ואומר לך עד כמה החרא הזה יהרוס לך את החיים ! ובשביל מה ? כדי לתפוס את הראש ! טיפשות לשמה !

Heavy Thought

New member
פחחחח... אדיוט

אני תמימה? מה אתה אומר אתה לא מכיר אותי בגרוש, אז אל תשפוט אותי ותגיד לי, אתה סתום או שאתה סתם עושה את עצמך? תכניס לעצמך טוב טוב לראש שלא כל מי שמעשן גראס וחשיש הולך ומעשן גם סמים קשים יותר אני אגע באקסטזי? כן בטח, שניה, אני עכשיו הולכת לנסות
אז כל אלה שמעשנים סמים קשים התחילו מגראס, נגיד אז? אז כל מי שמעשן את זה בלי יוצא מן הכלל יהפוך להיות גם אחד שלוקח סמים קשים? אז יש לי חדשות בשבילך - לא אני מכירה אנשים שמעשנים שנים אך ורק גראס, במידה והם בסדר גמור אני לא אומרת שגראס לא מזיק, כן זה מזיק, מן הסתם אבל לפני שהתחלתי לעשן, לקחתי ושקלתי את כל ההשלכות, ולי זה מתאים לך לא? אל תיגע בזה, אף אחד לא הכריח אותך

Heavy Thought

New member
רגעע עוד לא סיימתי, זה שלח לי באמצע

ואני גם לא אמרתי שאני חכמה ויודעת הכל אמרתי שאני יודעת יותר ממך על סמים קלים, וזה נכון רק לפי התאוריות הטיפשיות והחסרות כל בסיס שלך אני יכולה לראות עד כמה שאין לך טיפת מושג על מה אתה מדבר אז בבקשה...

אמרו לי ש....

מריחואנה זה לא מזיק ולא ממכר! ושאף אחד עוד לא מת ממריחואנה! ויותר אנשים מתים מאלכוהול וסמים אחרים.. משו כזה.. זה נכון????

Heavy Thought

New member
נכון חלקית

מריחואנה זה לא ממכר, אבל זה כן מזיק כל דבר שמעשנים אותו - מזיק ואף אחד עוד לא מת ממריחואנה או חשיש לעומת אלכוהול, שהאנשים שמתו מאלכוהול ומסמים קשים הם מיליונים

o0 Metallica 0o

New member
יאו, את ממש מעצבנת אותי !

דבר ראשון, לא, לא אמרת שאת יותר חכמה מכולם או ושאת יודעת הכל.......זה מה שהבנתי שאת חושבת לפי מה שאמרת( שאת יודעת לשלוט בעצמך, שאת לא תעברי לסמים יותר קשים, "הכל במידה" ) זה דבר שכל אחד אומר לעצמו שהוא מתחיל ואני שמעתי סיפורים ! אז תכניסי את זה טוב טוב לראש שלך ! ואלו ממש לא תיאוריות טפשיות וחסרות בסיס ! כמה סיפורים כבר שמעת על אנשים שהתחילו מגראס, ובסוף נהיו נרקומנים(זה הבסיס שאני מסתמך עליו!) עכשיו אני יודע מה שוב תהיה התגובה שלך...אני יודעת לשלוט בעצמי ולי זה לא יקרה...טוב, יש סיכוי שלא, וגם יש סיכוי שכן ! את מוכנה לקחת את הסיכון הזה ? בשביל מה תגידי לי, הא ? בשביל ההרגשה ה"נהדרת" הזאת שאת מרגישה שאת לוקחת את הדבר המגעיל הזה ?!?! שוב את עונה לי בתמימות הזאת, את ילדה בת 14 ! יש לך עוד הרבה ללמוד על החיים ! (בסדר, אז גם אני בן 14, אבל אני בוגר מספיק כדי לדעת שזה מזיק.......) ושאלה, למה את עושה את זה בכלל ? כי זה כיף ? כדי להרגיש "מגניבה" ? בשביל מה ?

Heavy Thought

New member
חחח אתה משעשע ../images/Emo6.gif

אז קודם כל, ואני אגיד שוב, לפני שהתחלתי לעשן לקחתי ושקלתי את כל ההשלכות לא התחלתי סתם ככה מכיוון שאני מודעת לעובדה שאם אני אעשן לעיתים קרובות אני אעשן הרבה ואני לא רוצה את זה אני מעשנת במידה, אני לא מעשנת הרבה, כי אני לא רוצה לעשן הרבה ולפי דעתי, מי שמעשן מריחואנה כל יום, גם טיפש אז כן, כולם אומרים "לי זה לא יקרה" משפט ידוע אבל יש כאלה שבאמת יודעים להחזיק את עצמם, לעומת אחרים שלא וכן, אין לך בסיס, אתה לא יודע עובדות על זה אתה סתם קבעת שזה ממכר מבלי לדעת שום דבר גראס - לא ממכר לא פיזית לפחות, פסיכולוגית כן, בגלל זה אני מציבה לעצמי גבולות וגם זה תלוי בבנאדם בשביל מה אני מעשנת את זה? בשביל להיות "מאגניבה"? לא, ממש לא עובדה שאף אחד מהחברים שלי חוץ מאלה שאני מעשנת איתם לא יודע עליי ואני גם לא רוצה שידעו זה כיף? כן, זה דווקא מאוד כיף להתפרק מדי פעם ולא להוריד את החיוך מהפרצוף במשך 3 שעות, בשבילי זה כיף סגרנו עניין?

o0 Metallica 0o

New member
בלי קשר אליך......

חיפשתי שורה על סמים משיר של היהודים......ומזה משנה, כדורים, חשיש גראס ? עם כולם את עפה לשמיים.......אולי לא לאותו גובה...אבל בכל מקרה ! לא לסמים !

Heavy Thought

New member
אז?

פעם אחת היה לי סרט שאני עפה כשניסיתי להירדם זה דווקא נורא נחמד

yuli c

New member
תיקון קטן...

המשפט הולך ככה: "וזה עושה לה טוב... אז מה כבר רע בקצת לברוח..."

למעלה