../images/Emo3.gif

אאאאאאאננננננשששששיייייםםםםםםםם אאאננננננניייייי כללללל כךךךךךךךך מבוהלתתתתתתתת.....
הייתי במסיבה לפני שבוע בגעש וזי וזה וזו ועישנתי נרגילה יחד עם כולם.. ובדרך הביתה ידיד שלי הביא מצלמה דיגיטלית, הוא צילם איך נראיתי... התברר ששמו בנרגילה סמים
והלכתי כמו איזה שיכורה וצרחתי בחמש בבוקר בשכונה "קרררר ליייייייי" והוא צילם איך נראיתי .. זאת לא הייתה אני.. כל הזמן חייכתי... הוא שלח לי את התמונות עכשיו בדיוקק... וואו אני מפחדת. אני בחיים לא מנרגלת! בחחיייםםםםם!! יווווו ועכשיו פתחתי ב-yes את הערוצי מוזיקה האינטראקטיביים ושמעתי בערוץ רדיו אחד את השיר "תענה לי" איך השתגעתיי..

חיחיחיח יא איזה פאדיחות

מה אבל מאאגניב נרגילת סמים זה שולט! תלוי כמה לוקחים... בגלל זה אורה לא מנרגלים במסיבות.. כאילו רק עם את פותחת אותה... יא ני מתה לראות את התמונות! שלחיייייי לי 161897110

אז מה!!!" נו זה מגניב..

תשלחי לי אחת יפה שלך, ואת אלה שאמרת, אני רוצה לראות את ההבדל.., פליז...

יוואווו../images/Emo12.gif מסכנה../images/Emo3.gif העיקר נהנת(?)

סמים
אל תסתובבי עם הילדים האלה יותר חחח אני מקווה שנהנת
תשלחי לי את התמונוות
פפפללליייזזז
רק שלא יקרה לי אותו דבר

o0 Metallica 0o

New member
ואיי.....מסכנה(למרות שזה קצת מצחיק)

אני בחיים לא מנרגל, וגם לא התחלתי, זה נראה לי סתם דפוק.......איך ההרגשה ? רק שלא תתמכרי לי עכשיו......וד"א, אני גם רוצה תמונות פלייייזזזז, ובת כמה את בכלל ?

בקרוב אני אהיה בת 14

לאא זה תמונות כל כך מטומטמות... ההרגשה זה טעם די טעים כזה בפה [לי בכל אופן...] טעם זר כזה, חדש... מאגניב.. ואני מנרגלת מכיתה ז´

קווווווווול....../images/Emo13.gif

אמממ......איזה סוג סמימ?! האמ זה...חימיקלימ והזיות? או טיבעי?! (לא הזיות ולא חימיקלימ) אמממ.מ.....וגמ לי היה מיקרה שאמרתי שאני בחיימ יותר לא מנרג´לת... מיקרה לא נעימ... ואחרי יומיימ חזרתי על אהובתי...שלא יכולתי להיפרד ממנה... הנרג´ילה..
וזהו.,.. אז תחזרי או לא...וואטאבר שיהיה לכ בהצלחה ובפנאנ.. ממני רוני הסטלנית ל.

אוררררה אני רוצה תמונות!

וחפיף זה לא שתתמכרי מפעם אחת... אני לפעמים לוקחת ואני עדיין לא בקטע של ´המכורה´...

Heavy Thought

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איזה קרועה את
מה שמו לך שם? אני מקווה שלא כימיקלים, זה זבל אולי סתם היית מסטולה בכל אופן, גם כשאני מסטולה אני מתנהגת כמו דפוקה ולא יכולה להוריד ת´חיוך מהפרצוף אז מה? זה דווקא ממש כיף
העיקר שנהנת?

o0 Metallica 0o

New member
רגע, לפי מה שהבנתי....

הרבה מהאנשים פה על סמים.....הבנתי נכון ? סטלנימ !

אממ אתם אנשים מפגרים אם אתם אומרים

שזה לא רע!!!!!!!! בלי להעליב אף אחד סמים זה סמים- לא משנה אם זה קלים או קשים!!!! ואנלא מבינה איך אתם אומרים את זה לא עשו לכם מיליון הרצאוץ בבית ספר או מהידע האישי שלכם!? ממש הופתעתי לקרוא את זה וחבל...

למעלה