בוקר טוב ישששששששששששששששששששששש אני ראשונה נה נה נה
ב בת ה י ם New member 14/11/02 #1 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif בוקר טוב ישששששששששששששששששששששש אני ראשונה נה נה נה
מ מיקי 35 New member 14/11/02 #6 בוקר טוב לכם אהוביי ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif מה שלומכם ? שלומי סביר... מרגיש קצת חלוש... אבל זה יעבור... חוץ מזה מצב רוח מרומם כבכל בוקר
בוקר טוב לכם אהוביי ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif מה שלומכם ? שלומי סביר... מרגיש קצת חלוש... אבל זה יעבור... חוץ מזה מצב רוח מרומם כבכל בוקר
M mariana New member 14/11/02 #8 מה קרה חלש../images/Emo35.gif יש לך משהו לספר לנו מיקי? או שאתה סתם עייף?
מ מיקי 35 New member 14/11/02 #10 חחחחח... ../images/Emo6.gif לא מאתמול בלילה בכל אופן... סתם התחלה של שפעת נראה לי
M mariana New member 14/11/02 #11 מיקי תשמור על עצמך אנחנו צריכים אותך חי וקיים ובריא כמו (הכי קרוב לשור) אתה יודע באמת יש עכשיו חיידקים למיניהם שמסתובבים ברחובות ומדביקים את האנשים אז.... אני מכינה לך (זה תה ולא קפה) עם נענע (הכי קרוב) ועם המון חום ואהבה ו יםםםםםםםם
מיקי תשמור על עצמך אנחנו צריכים אותך חי וקיים ובריא כמו (הכי קרוב לשור) אתה יודע באמת יש עכשיו חיידקים למיניהם שמסתובבים ברחובות ומדביקים את האנשים אז.... אני מכינה לך (זה תה ולא קפה) עם נענע (הכי קרוב) ועם המון חום ואהבה ו יםםםםםםםם
נ ניקולי New member 14/11/02 #15 מיקימיק נראה לי אתה חולה במחלה אחרת לא שפעת... נראה לי את חולה במחלת החירפון..התחרפנת... עלק שפעת... חיחיחיחיחיחיחיחיחי הצחקת אותי איש.....
מיקימיק נראה לי אתה חולה במחלה אחרת לא שפעת... נראה לי את חולה במחלת החירפון..התחרפנת... עלק שפעת... חיחיחיחיחיחיחיחיחי הצחקת אותי איש.....
מ מיקי 35 New member 14/11/02 #16 יה מניאקית באמת אני לא מרגיש כל כך טוב... נראה לך סתם הייתי עובד עליכם ? רק דבר אחד נכון... באמת התחרפנתי...... חחחחחחח....
יה מניאקית באמת אני לא מרגיש כל כך טוב... נראה לך סתם הייתי עובד עליכם ? רק דבר אחד נכון... באמת התחרפנתי...... חחחחחחח....
נ ניקולי New member 14/11/02 #22 למי אתה קורא.. מניאקית מיקי??? אההההההההההההה.. הבאתי לך לך תאכל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ ניקולי New member 14/11/02 #26 בשביל מה יש.. חברים?? אתה תתן לי אני אתן לך.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק שלא יהיה לנו עצירות מה. ..
בשביל מה יש.. חברים?? אתה תתן לי אני אתן לך.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק שלא יהיה לנו עצירות מה. ..
M mariana New member 14/11/02 #7 עבודה את יודעתתתתתת נגמרו השביתות אז באתי יומיים מוקדם כדי לעזור למנהל שלי. איזה עובדת חרוצה אני נכון? מה איתך? מה חדש איתך? תספרי משהו אפילו שכחתי איך את נשמעת בטלפון ואיך את נראת.
עבודה את יודעתתתתתת נגמרו השביתות אז באתי יומיים מוקדם כדי לעזור למנהל שלי. איזה עובדת חרוצה אני נכון? מה איתך? מה חדש איתך? תספרי משהו אפילו שכחתי איך את נשמעת בטלפון ואיך את נראת.
J jessשל מיקה New member 14/11/02 #5 גמני גמני שלוש ארבע חמש וחצי אורלי ניר ומיקה היינו בטפת חלב לקבל חיסון ועכשיו אנחנו פה
M mariana New member 14/11/02 #9 בוקר טוב למשפחה הקטנה של ג´ס איזה כיף לך שיש לך משפחה משל עצמך איך עבר החיסון? היא צרחה?
ב בת ה י ם New member 14/11/02 #13 ../images/Emo141.gif../images/Emo79.gif ויום נעים ג´ססססס מיקמוק....למה אין לי תמונות עדכניות שלה ? ובכלל איפה כוווווווולם סי.די טבעת ?
../images/Emo141.gif../images/Emo79.gif ויום נעים ג´ססססס מיקמוק....למה אין לי תמונות עדכניות שלה ? ובכלל איפה כוווווווולם סי.די טבעת ?
נ ניקולי New member 14/11/02 #14 אהלןןןןןןן ../images/Emo24.gif גם אני כאן...בוקר טוב/צהריים טובים לכולם... אני רואה שדיי יפה העסקתם את עצמכם...יופי אני שמחה שאתם יודעים להעסיק את עצמכם גם כשאני לא פה... .. שיהיה לכולכם יום קסום
אהלןןןןןןן ../images/Emo24.gif גם אני כאן...בוקר טוב/צהריים טובים לכולם... אני רואה שדיי יפה העסקתם את עצמכם...יופי אני שמחה שאתם יודעים להעסיק את עצמכם גם כשאני לא פה... .. שיהיה לכולכם יום קסום