בת ה י ם

New member
או אה מה קרה......

ניקולי לא אכלה אותה בוקר טוב ממי חיכינו לך עם ה
ו ה
שבי...תהני מבוקר הזוי

mariana

New member
שמתם לב שהשבוע טסססססססס

אני שואלת את אחותי איזה יום היום? אני חשבתי בכלל יום שלישי, אז היא אומר לי "מחר שישי מחר שישי" ואני על הבוקר דפקתי צעקהההההההההה נכון זה לא נשמע טוב?

ניקולי

New member
בתוש...

נשמה את יכולה בבקשה רק לחמם לי את ה
וה
?? זה קצת התקרר את יודעת עד שהגעתי פקקים וכו´..... הבאתי איתי
ו..
.. ו..
.. אבל ה
זה של מיקי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mariana

New member
שלום לך גברתי הנאווה

מה איתך? נכון משעמם בבית? תגידי את עדיין עובדת בהסרת שיער?

ניקולי

New member
מרינושקה...

יקרתי מה זאת אומרת עדיין עובדת?? מה חשבת פתחתי עסק ע"מ לסגור אותו?? בבבווודאייי שאני עוד עובדת בהסרת שיער למה את צריכה ממי?? אם כן תקבעי תור.. אני אמרוט לך את כל השערות שיש לך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אם בכלל)..

mariana

New member
באמת אם בכלל יש לי שערות

אריאל צריך לעבור הסרת שיער חחחחחחחחחח אתמול הוא עשה פסים בשיער, מה זה יפה לו ת´אמת שאלתי כי דאגתי לך קצת, אז אני שמחה לפחות שיש לך עוד קצת הכנסה מהצד, זה מרגיע אותי עד שתמצאי משהו יותר אמיתי ומסודר.

ניקולי

New member
את יודעת מה??

זה נכון מה שאת אומרת.. אך הלוואי והיו לי לקוחות בנתיים נדה.. רק אמא שלי עושה ובת דודה שלי.. אבל מה אני יעשה כשיגמרו להן השערות??

בת ה י ם

New member
תעברי אלי....

או מכסימום לבעלי חחחחחחחחחחחחחח ניקולי - לאסוף לקוחות לוקח זמן לאט לאט אבל בטוח. בהצלחה מתוקה

ניקולי

New member
אוי באמת.. ../images/Emo51.gif

ידוע לי כי איסוף לקוחות הוא דבר מאוד קשה.. במיוחד כשיש לך מישהי שאת רגילה אלייה קשה מאוד לעזוב.. מזל שבאה אליי איזו בוכרית..ותאמני לי לא היה חסר לה הבעיה היא שבורדתי לה כ"כ טוב.. שאני לא יודעת אם היא תחזור.. דרך אגב יש הרבה גברים שרוצים להגיע אבל.. אני לא רוצה לטפל בהם.. את מכירה את המתאמנים האלו שמורידים אפילו בחזה?? אוויייששש איך הייתי רוצה להתנקם בהם ולהוריד להם שיערה שיערה.. אויצ´ זה כואב לא?????????

ניקולי

New member
נשמה

אתה יודע שיהיה לי העונג... אמרוט לך שיערה שיערה... חחחחחחחחחחחחחחחחח
ואני לא אחראית .... (ראה הוזהרת!!!!)

ניקולי

New member
מיקי אולי לא ידעת

אבל אני עומדת בכל מצב.. כן כן תתפלא.. נראה אותך אחרי מריטת שיערות נשאר שפויייייי.. לא שאתה כן אבל נניח

מיקי 35

New member
בררררררר... ../images/Emo5.gif

אמא´לה... רק מלחשוב על זה נהיה לי רע... בעעעעעעע חוזר בי... אוהב את שערותיי... ושיישארו במקום

mariana

New member
למה את יורדת על הבוכרים../images/Emo46.gif

לא יפה... אני בוכרית ולי אין שערות בכללללללללללללללל

ניקולי

New member
כפרותי..נשמתי

לא ירדתי על בוכרים.. סיפרתי על אחת שהגיעה אליי מה אני יכולה לעשות שהיא היתה בוכרית????.....ובאמת לא היה חסר לה...

mariana

New member
נשמה בצחוקקקקק

אני יודעת שאת צוחקת אבל איזה מזל שאני בוכרית ואפילו למשפחה שלי אנחנו דלילי שיערות, אין שער בכלל, אבל לאריאל יש מלא, מזלי שאין לו בחזה ובגב אבל ברגליים את יכולה להנות איתו בחורף

למעלה