תקנאו !

Rain-girl

New member
../images/Emo3.gif תקנאו !

הייתי בהופעה של שלמה באשקלון . ההופעה הייתה באמפי הישן, והוא בנוי בצורה די מוזרה... שכשאתה בדרך החוצה, אתה רואה את הקראוון של שלמה ושל הלהקה. עמדו שם כמה נשים, מציצות לשם מרחוק. ופתאום הן החלו לצרוח. רצתי לשם לראות מה הבהלה. שלמה הוריד חולצה !!!!! או מיי גוד...

זאת אטרקציה כזאת גדולה?

לראות ישראלי מצוי עם כרס? לכו לים, יש המון כאלה
שיהיה לכן לבריאות (אוח, בנות, בנות... לך תבין)

שייני

New member
כרסססס ???? ../images/Emo2.gif

ממתי לשלמה יש כרס? הוא ממש איש חטוב!!

yoavl1

New member
חטוב??? שלמה???

מצטער,שני, אבל כמה זמן לא היית בהופעה שלו? לפני 3 שבועות בקיסריה הייתי ותסלחי לי אבל יש לו כרס.....וואחד כרס...

yoavl1

New member
אוקיי....הוא חטוב.....

ואני מצביע ליכוד!!! פחחחח........ נראה לכם???!!!

ספלינטר

New member
אל תתווכח עם שני

או שהיא תתקיף אותך
אנחנו יודעים שהוא לא אבל שהיא תחשוב מה שהיא רוצה, העיקר שהיא תהיה מרוצה. חוץ מזה, פעם הוא היה חטוב. זה מספיק לא?

Dor K

New member
מה, חן, לא ידעת?

בצעירותו הוא לא היה זמר כל כך מצליח כמו שהוא היום, וכדי להשלים הכנסה, הוא עשה פרסומת לליפה (אסור להגיד את שם החברה). בהתחלה אמרו לו שיעשה פרסומות לטלוויזיה, אבל היות והוא הופיע המון ולא היה לו זמן, והם לא רצו להפסיד את המפרסם המסוקס שמצאו, הם ביקשו ממנו שישים את זה על הראש באופן קבוע (מחובר עם שדכן), וכך יצא שהוא הסתובב ככה בשנות ה70´. כמה שנים אחר כך, הוריו החליטו פה אחד שהם מספרים לו סוף כל סוף, שיותר מתאים לו קצר, ובאמת, מאז שהוא הסתפר קצר לכבוד העטיפה של גבר הולך לאיבוד, הוא מצליח פלאים! וזהו סוד הצלחתו האמיתי. כמו שימשון, רק שפה הוא היה צריך לגזור את הליפה. אל תפיצו את זה, השב"כ אסר עלי להוציא את זה לציבור, אז לא לא שמעתם את זה ממני.

למעלה