שאלוןן!!

micaly2

New member
../images/Emo13.gifעונה

שם: מיכל גיל: עוד חודש 13 תאריך לידה: 27.5.1994 מקום מגורים: מזל: תאומים ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: שניים (לא כולל אני) תחביבים: יש הרבה אין לי כוח לירשום את הכל זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: לירז צ'רכי להקה אהובה: ארווי דוגמן אהוב: אין דוגמנית אהובה: לואיסנה לופילטו שחקן אהוב: אולי יהודה לוי הוא חמוד שחקנית אהובה: לירז צ'רכי ולואיסנה לופילטו סלב אהוב: לירז צ'רכי ולואיסנה לופילטו צבע אהוב: כחול
או
? מנומר? איכס לא טייץ? שחכתי מזה או שאני לא יודעת מה זה סקיני? לא חצאית מיני? לפעמים קרוקס? לפעמים נעלי עקב? לא יודעת אף פעם לא ניסיתי לק אדום? גם לא יודעת לא ניסיתי לק שחור? גם לא יודעת לא ניסיתי אודם אדום? לא נראה לי נעלי בובה? תלוי איזה וואנס? מה זה לעזאזל זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר אני חושבת שחור או לבן? שנייהם קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? שנייהם חולצה קצרה או ארוכה? אמממ לא יודעת מכנס או חצאית? מה שבה חולצה או שמלה? מה שבה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? שוקולד חום מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? שנייהם ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? לפעמים כשיוצא לי רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? לא יודעת תלוי איזה ומתי רואים ערוצי טבע? לא ממש וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? כן מסנג'ר? לא סקייפ? לא פוטושופ? יש במחשב של אבא שלי צורב? יש במחשב של אבא שלי מדפסת? כנ"ל סורק? כנ"ל מכונת צילום? כנ"ל מסך שטוח? כנ"ל מקלדת או עכבר אלחוטיים? לא מקלדת מסיליקון? לא איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? נחמד מאוד

למעלה