שאלוןן!!

מאיה911

New member
../images/Emo3.gifשאלוןן!!

נגנב באכזריות מפורום סקרים ושאלונים
שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מזל: ארץ לידה: מספר אחים ואחיות: תחביבים: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב:
או
? מנומר טייץ סקיני חצאית מיני קרוקס נעלי עקב לק אדום לק שחור אודם אדום נעלי בובה וואנס זה או זה וואנס או אולסטאר? שחור או לבן? קיץ או חורף? אביב או סתיו? מכנס קצר או ארוך? חולצה קצרה או ארוכה? מכנס או חצאית? חולצה או שמלה? בשר או חלב? שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? מנומר או צבאי? אמפי או דיסקמן? טלוויזיה או מחשב? ישראל או חו"ל? טלוויזיה: יס או הוט? רואים האלופה? רואים השיר שלנו? רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? מסנג'ר? סקייפ? פוטושופ? צורב? מדפסת? סורק? מכונת צילום? מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מסיליקון? איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאיפה התוכן?!../images/Emo6.gif

שם: סתיו.
תאריך לידה: 23.2.1993
מזל: דגים
ארץ לידה: ישראל
תחביבים: לשיר[!!!], לרקוד, מחשב, טלויזיה, חברות, קניון, טיולים...
זמר אהוב: הראל סקעת.
זמרת אהובה: לירז צ'רכי[!!!] וקרן פלס.
להקה אהובה: RBD.
דוגמן אהוב: יהודה לוי[?]
דוגמנית אהובה: גלית גוטמן.
שחקן אהוב: יהודה לוי, זוהר ליבה, ידידיה.
שחקנית אהובה: לירז[!!!], עדי, דון, יעל שרוני.
סלב אהוב: לירז צ'רכי!
צבע אהוב: ורוד [ואני לא פקאצה!] ותכלת.
או
?
מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני תלוי איזה
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום תלוי למי
לק שחור גם תלוי למי
אודם אדום גם תלוי למי
נעלי בובה
וואנס
זה או זה
וואנס או אולסטאר? אולסטאר!
שחור או לבן? בבגדים שחור, בכללי לבן.
קיץ או חורף? קיץ.
אביב או סתיו? אביב.
מכנס קצר או ארוך? שניהם.
חולצה קצרה או ארוכה? קצרה.
מכנס או חצאית? מכנס.
חולצה או שמלה? חולצה.
בשר או חלב? בשר.
שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? הכל!
מנומר או צבאי? צבאי.
אמפי או דיסקמן? אמפי!
טלוויזיה או מחשב? מחשב.
ישראל או חו"ל? ישראל.
טלוויזיה:
יס או הוט? הוט!
רואים האלופה? עונה ראשונה ראיתי בקיבעות!
ועונה שניה לפעמים שיוצא..
רואים השיר שלנו? ראיתי כמה פרקים אצל בת דודה שלי, וזה ממש יפה.
רואים מסודרים? כן!
רואים מועדון לילה? כן.
רואים ארץ נהדרת? כן!
מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רק הפרסומת של לירז יפה, וכל השאר מיותר
רואים ערוצי טבע? לא.
וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא.
מחשב (תענו ביש או אין):
אייסיקיו? יש.
מסנג'ר? יש.
סקייפ? אין.
פוטושופ? אין.
צורב? יש, אבל לא עובד.
מדפסת? יש.
סורק? יש.
מכונת צילום? יש.
מסך שטוח? יש.
מקלדת או עכבר אלחוטיים? יש.
<im

עונה ../images/Emo103.gif

שם: רותם גיל: 14 תאריך לידה: 23.3.93 מקום מגורים: גבעתיים מזל: טלה ארץ לידה: ישארל מספר אחים ואחיות: כולל אני 4 תחביבים: לראות טלוויזיה, לשחק במחשב, לשמוע מוסיקה ולקרוא ספרים זמר אהוב: זמרת אהובה: לירז צ'רכי להקה אהובה: אין דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: לירז צ'רכי סלב אהוב: לירז צ'רכי צבע אהוב: שחור
או
? מנומר-לא טייץ -לא סקיני -לא חצאית מיני -לא קרוקס -לא נעלי עקב -לא לק אדום -לא לק שחור -לא אודם אדום -לא נעלי בובה -כן וואנס -לא זה או זה וואנס או אולסטאר? לא זה ולא זה שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? ארוכה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? דיסקמן טלוויזיה או מחשב? שניהם ישראל או חו"ל? ישראל טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? כן רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? נחמד- אני אוהבת פרסומות רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? מסנג'ר? מסינג'ר סקייפ? כן פוטושופ? ברור צורב? כן מדפסת?כן סורק? יש אבל הוא לא עובד כרגע מכונת צילום? כן מסך שטוח? כן מקלדת או עכבר אלחוטיים? כן מקלדת מסיליקון? לא איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? נחמד מאוד

Stootz

New member
עונה../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שם: סתיו גיל: 14 תאריך לידה: 14.10.92 מקום מגורים: חיפה מזל: מאזניים ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: אחות 1 תחביבים: משחק,ריקוד,שירה,אינטרנט=] זמר אהוב: לא יודעת.. זמרת אהובה: לירז+קרן להקה אהובה: בון ג'ובי דוגמן אהוב: יהודה לוי
דוגמנית אהובה: אסתי גינזבורג שחקן אהוב: יהודה לוי שחקנית אהובה: לירז, קיירה נייטלי סלב אהוב: לירז צבע אהוב: תכלת
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? סתיו מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב (אני צמחונית..) שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום=] מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? גם וגם=] טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? יאפ רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מיותר=\ רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לפעמים מחשב (תענו ביש או אין): יש אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? היה פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? אין מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? יש מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון? מגנייב=)

inbals93

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: ענבל גיל:14 תאריך לידה:9.3.93 מקום מגורים:הרצליה מזל:דגים ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:2 תחביבים:מחשב(!), להחליק על רולר, טלויזיה זמר אהוב:אמ..עברי לידר(?) זמרת אהובה:לירז(!!!!!!!!!!!), קרן פלס להקה אהובה:אוונסנס,מטרופולין, הדורבנים דוגמן אהוב:יהודה לוי דוגמנית אהובה:אמ..מלאני פרס, יעל בר זהר שחקן אהוב:יהודה לוי שחקנית אהובה:לירז(!!!)
סלב אהוב:לירז
צבע אהוב:גווני כחול או ? מנומר
טייץ |אמ..לא ממש| סקיני |לא ממש..| חצאית מיני |לא ממש..| קרוקס
נעלי עקב |אולי| לק אדום
לק שחור |אולי| אודם אדום |תלוי באיזה גיל
| נעלי בובה |סבבה| וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר?וואנס שחור או לבן?שחור (ולבן
) קיץ או חורף?חורף אביב או סתיו?סתיו מכנס קצר או ארוך?קצר חולצה קצרה או ארוכה?ארוכה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?בשר שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?חום (יעני חלב
)
מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?אייפוד
טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?אמ..שניהם.. טלוויזיה: יס או הוט?הוט רואים האלופה?כן..אבל את העונה החדשה יוצא לי לפספס.. רואים השיר שלנו?לא רואים מסודרים?כשיוצא.. רואים מועדון לילה?כן רואים ארץ נהדרת?לפעמים.. מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?תלוי איזה פרסומות
רואים ערוצי טבע?לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?פעם ביובל מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?יש מסנג'ר?יש סקייפ?יש פוטושופ?יש צורב?יש מדפסת?יש סורק?יש מכונת צילום?יש מסך שטוח?יש מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?א..סבמבה

יול 17

New member
עונה ../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif

שם: יהודית גיל: אני אהיה 18 בתאריך הזה .. תאריך לידה: 08.05.89 מקום מגורים: חדריישן מזל: שור מספר אחים ואחיות: 2 תחביבים: לרקוד , לשיר , לראות טלויזיה. זמר אהוב: הראל מויאל , משה פרץ . זמרת אהובה: לירז [
] , שירי מיימון , הילארי דאף. להקה אהובה: סינרגיה. דוגמן אהוב: טל אלון דוגמנית אהובה: בר רפאלי , רותם סלע ! :) שחקן אהוב: ברוס ויליס, אדם סנדלר , יהודה לוי ! שחקנית אהובה: לירז, טלי שרון סלב אהוב: לירז, יהודה , רותם סלע . צבע אהוב: אדום !
או
? מנומר
!!! טייץ תלוי . סקיני לא נגד אבל לא הכי בעד , טוב יש לי חמישה חח חצאית מיני
קרוקס אי
נעלי עקב סבבע
לק אדום
! לק שחור
!! אודם אדום לא בהגזמה . נעלי בובה בכייף
וואנס
!! זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר
! שחור או לבן? לבן! קיץ או חורף? קיץ :) אביב או סתיו? אביב! מכנס קצר או ארוך? שניהם:] חולצה קצרה או ארוכה? קצרה! מכנס או חצאית? שניהם :] חולצה או שמלה? חולצה . בשר או חלב? לא אכפת לי . שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? שניהםם :] אחחח שוקולד. מנומר או צבאי? אי, אפחד מהם. אמפי או דיסקמן? MP טלוויזיה או מחשב? שניהם:] ישראל או חו"ל? חו"לל! טלוויזיה: יס או הוט? הוט
! רואים האלופה? בטח! רואים השיר שלנו?לא .. רואים מסודרים? כן! רואים מועדון לילה?כןןןןן :) רואים ארץ נהדרת? כשיוצא , יפאתט :] מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מעצבן! רואים ערוצי טבע?לא .. וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? כשמשעמם. מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? כן :] מסנג'ר? יש, אבל אני לא משמשת. סקייפ? היה. פוטושופ? היה. צורב? יש. מדפסת? יש. סורק? יש מכונת צילום? אין מסך שטוח? אין . מקלדת או עכבר אלחוטיים? עכבר אלחוטי מקלדת מסיליקון? לא ,איכ. איך היה השאלון ? נחמדיקו .. אהבתי.

Dark chocolate

New member
מצ'עמם

שם: מיכל גיל: 14 תאריך לידה: 25.11.1992 מקום מגורים:
מזל: קשת ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות:
תחביבים: להאזין למוזיקה זמר אהוב: יש המון.. עברי לידר, יובל מנדלסון.. זמרת אהובה: קרן פלס להקה אהובה: שייגעצ, New Found Glory, Bowling For Soup, Sum 41, SAOSIN, Relient K, ביט 69 דוגמן אהוב: חח נו מה אני פקאצה? מה זה השיט הזה?
דוגמנית אהובה: כולן אנורקסיות שחקן אהוב: ג'וני דפ, אורלנדו
בלום שחקנית אהובה: טלי שרון
סלב אהוב: ושוב.. מה זה השיט הזה? צבע אהוב:סגול
או
? מנומר-
איכס טייץ -
סקיני-
הדבר הכי מזעזע שאי פעם נברא..כל הפרחות הולכות עם זה עכשיו, בשנות ה-70 זה היה עוד מגניב אבל עכשיו..בעע חצאית מיני-
קרוקס-
תלוי לאיזה אירועים.. נעלי עקב-
לק אדום-
לק שחור-
אודם אדום-
נעלי בובה-
לא נוח בשיט וואנס-
זה או זה: לכי על זה אחויה. וואנס או אולסטאר? וואנס שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? קצר..עד הברך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חלב שליתה מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? טלויזיה ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: בכיף שלך. יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? כן רואים מסודרים? כן רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? גוועלד רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? לא מסנג'ר? כן סקייפ? לא פוטושופ?לא צורב?כן מדפסת?כן סורק?כן מכונת צילום? כן מסך שטוח?כן מקלדת או עכבר אלחוטיים? כן וכן מקלדת מסיליקון? לא. איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? מגניב לאללה. עשה לי חשק לטחון לחם

מאיה911

New member
../images/Emo109.gif

שם: מאיה גיל: 14 תאריך לידה: 19.7.92 מקום מגורים: מזל: סרטן ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 2 אחים ואחות תחביבים: לשיר, לנגן, לשחק ולכתוב זמר אהוב: עברי לידר, אריק ברמן ויובל מנדלסון זמרת אהובה: לירז וקרן פלס להקה אהובה: שייגעצ דוגמן אהוב: רדו ממני באמא'שלכם דוגמנית אהובה: אייפ.. טוב נו אסתי גינסבורג שחקן אהוב: ג'וני דפ ואורלנדו בלום שחקנית אהובה: לירז סלב אהוב: אוייש סתמו כבר צבע אהוב: לבן\ תכלת
או
? מנומר
טייץ
סקיני
עוד דבר שהפרחות הצליחו להרוס! חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב תלוי איזה... לק אדום
לפעמים לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? וואנס שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? קצר חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? מריר!!! מנומר או צבאי? לא זה ולא זה.. אבל עדיף צבאי אמפי או דיסקמן? MP טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? כהה!! הכי מצחיק בארץ רואים מועדון לילה? בארור רואים ארץ נהדרת? לפעמים מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מיותר ביותר רואים ערוצי טבע? בטח וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לאא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? אין צורב? יש מדפסת? יש סורק? אין מכונת צילום? אין מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? מגנייייב

עופרי ג

New member
גם לי בא! ../images/Emo3.gif

שם: עופרי
תאריך לידה: 12.4.90 מקום מגורים: קריות , חיפה מזל: טלה ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 2 אחים תחביבים: בילוי לכל סוגיו.. זמר אהוב: אין באמת כזה.. אולי אריק אינשטיין, גידי גוב, רמי קלינשטיין או משהו כזה זמרת אהובה: לירז
להקה אהובה: דוגמן אהוב: ללא ספק - טל אלון
של רנואר דוגמנית אהובה: שירז טל!
ואולי גם בר רפאלי שחקן אהוב: אין מישהו ספציפי שחקנית אהובה: פייפר פרברו סלב אהוב: לירז? צבע אהוב: סגול או ? מנומר
כל עוד זה לא עליי טייץ לא מחברת לזה כל כך:S
סקיני
שלילי קיצוני! חצאית מיני
זה נחמד מדי פעם
קרוקס
הטעות הכי גדולה שקיימת! זוועה! נעלי עקב
למי שזה באמת נוח... לק אדום
זה מגניב!
לק שחור
נראה כמו זפת:S אודם אדום
בפורים!
נעלי בובה
יש לי בחום וזה דווקא נוח! וואנס בעיניי זה גדול ומכוער:S
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר! שחור או לבן? שחור קיץ או חורף?חורף אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך? מן הסתם בהתאם לעונה... חולצה קצרה או ארוכה? ^ מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? ב-ש-ר וכמה שיותר!
שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?שוקולד חלב מנומר או צבאי? לא זה ולא זה :S אמפי או דיסקמן? אמ פי טלוויזיה או מחשב? אויי זאת שאלה קשה בהתחשב בתוכניות המגניבות שיהיו באקסטרא הוט! ישראל או חו"ל? ישראל! ציוניות זה ה-דבר!
טלוויזיה: יס או הוט? HOT רואים האלופה? ודאי רואים השיר שלנו? מה שיש בערוץ 2... אני ממש אוהבת את אפרת ומיה דגן שם!
רואים מסודרים? ודאי רואים מועדון לילה?ודאי רואים ארץ נהדרת?ודאי מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? אני ממש אוהבת! זה כיף
רואים ערוצי טבע? עוד לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? הוט בידור ישארלי - נחשב?
מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש לא יותר מדי בשימוש מסנג'ר? יש סקייפ? לאח שלי
פוטושופ? אין צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? אין מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין. אף פעם לא הבנתי את השטות הזאת :S מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? נחמד על גבול הנחמד מאוד!
מאיה- קבלי ח"ח

lizperez

New member
עונה!!!

שם: ליז גיל: 15 תאריך לידה: 12.1.92 מקום מגורים: באר שבע מזל: גדי ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: אח ואחות תחביבים: לראות טלויזיה, ולהתכתב באסייקיו. זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: לירז צ'רכי להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: בר רפאלי, אסתי שחקן אהוב: יהודה לוי שחקנית אהובה: לירז צ'רכי סלב אהוב: לירז צ'רכי צבע אהוב: ורוד, תכלת. או ? מנומר לא טייץ לא סקיני כן חצאית מיני לא קרוקס כן נעלי עקב כן לק אדום כן לק שחור כן אודם אדום לא נעלי בובה כן וואנס לא זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? קצר חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? בשר שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי? מנומר אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? כן רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מותר מאוד מאוד מיותר שונאת פרסומות רואים ערוצי טבע? לפעמיים וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לפעמיים מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? יש פוטושופ? לא צורב? יש מדפסת? יש סורק? לא מכונת צילום? לא מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? כן מקלדת מסיליקון? לא איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? היה נחמד

עונה נה נה נה

שם: עדידוש גיל: 13 תאריך לידה: 3.11 מקום מגורים: קרית גת מזל: עקרב ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: אח ואחות תחביבים: מישחק ושירה זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: לירז צ'רכי , קרן פלס להקה אהובה: סינרגיה דוגמן אהוב: אין דוגמנית אהובה: אין שחקן אהוב: יהודה לוי שחקנית אהובה: לירז צ'רכי סלב אהוב: לירז צ'רכי צבע אהוב: תכלת
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטר שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? לא זה ולא זה אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? בשר שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? רק עונה ראשונה רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? כן רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? אוהבת ליראות אבל רק את של לירז רואים ערוצי טבע? לא צי'עמום וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? יש מסך שטוח? אין מקלדת או עכבר אלחוטיים? אל חוטי מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? סבבה איי לאב שאלונים

לולי 180

New member
עונה...

שם: לירוז גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 18.11.92 מקום מגורים: אריאל מזל: עקרב ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 0
תחביבים: לשחק כדורעף זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: לירז צ'רכי להקה אהובה: Evanescense דוגמן אהוב: דודי בלסר דוגמנית אהובה: בר רפאלי שחקן אהוב: בראד פיט
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי, לירז סלב אהוב: לירז
צבע אהוב: שחור וורוד
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? וואנס למרות שיש לי אולסטאר שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? כרגע קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? גופיהXD מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום! שונאת לבן בעעעעע מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? שאלה קשה.. נראה לי טלוויזיה ישראל או חו"ל? חו"ל! טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? ברור! רואים השיר שלנו? לפעמים אצל חברה רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? לפעמים רואים ארץ נהדרת? לפעמים מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? כיף לראות רק את הפרסומת של לירז, כל השאר מיותרות! רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? יש סורק? אין מכונת צילום? אין מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? חחחח אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? נחמד!

עווננה D:

גאמלליי באא לענוותת =]] שם: ליאן גיל: 12 תאריך לידה: 19.2.95 מקום מגורים: נס ציונה מזל: דגים ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: מחשב , טלויזיה , לרקוד ולשיר זמר אהוב: עידן יניב זמרת אהובה: לירז צ'רכי & מאיה בוסקילה להקה אהובה: הגבויז & RBD דוגמן אהוב: יהודה לוי דוגמנית אהובה: בר רפאלי & אסתי גינזבורג שחקן אהוב: יהודה לוי & מיקל לואיס שחקנית אהובה: לירז צ'רכי & מיטל גל סלב אהוב: לירז צ'רכי & שרון סנדלר צבע אהוב: וורוד & שחור & לבן & תכלת או ? מנומר
תלויי למיי =]] טייץ
סקיני
חצאית מיני
תלויי למיי XD קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
אבלל גם בזה..כאילו תלוי למיי D: לק שחור
אודם אדום
תלוי למיי =] נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאררררר
שחור או לבן? שחור
קיץ או חורף? קיץץ
אביב או סתיו? אביב
מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרהה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? גם וגםם =]] מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשבב
ישראל או חו"ל? חו"ל! טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? ברור! רואים השיר שלנו? לא ראיתי האמתי רק פעמים אצל בת דודה שלי ! רואים מסודרים? לא
רואים מועדון לילה? כן
רואים ארץ נהדרת? לפעמים מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? תלוי איזההה ! אבלל הפרסומת שלירז משתטפת בה הכי יפפה !! רואים ערוצי טבע? לא
וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? אין סורק? אין מכונת צילום? אין מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? לאא חח אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? חמוודד !!

נופריי2

New member
עכשיו אני... ../images/Emo9.gif

שם: נופר גיל:14 וחצי תאריך לידה:31.5 מקום מגורים: בן זכאי מזל: תאומים ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 3 אחים תחביבים: לשיר, ללכת לחוג שלי, לראות טיוי [בעיקר טלנובלות], מחשב[obio=ברור], לישון,לשמוע מוזיקה, ועוד פול דברים ;] זמר אהוב: אין משהוא מיוחד סתם בכללי הראל סקעת יש לו שירים יפים גם להראל מויאל כל מי ששר יפהה ;] זמרת אהובה: לירזיי צ'רכי היפיפה שלייי. נינט שרה יפה אבל אני לא אוהבת אותה... להקה אהובה: הלהקה שלי סתםם לא דעת לא אוהבת אף להקה דוגמן אהוב: הנרי דוד , אנחל , טל אלון [נראלי שזה שם המשפחה שלו] דוגמנית אהובה: אסתי גינזבורג שחקן אהוב: יהודה לוי
שחקנית אהובה: ליררזיי השקסית שלי
סלב אהוב: לירז&יהודה&הנרי&עופר&רן ועוד מלאא.. צבע אהוב: ורוד&כחול שמיים או
?
מנומר טייץ
סקיני
חצאית מיני
יש לי פולללללללל ! קרוקס
נעלי עקב
עכשיו אולי בהמשך זה לא נוח =/ לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס נחמד זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטר שחור או לבן? לבןן ;] קיץ או חורף? קייץץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? חצאית [מיני] חולצה או שמלה? לרוב חולצות בשר או חלב? בשר שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? שוקולד חום שונאת לבןן בטעם וניל מסריח בעע מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי כול מקום הוא איתי טלוויזיה או מחשב? טיוי ישראל או חו"ל? טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? ברור רואים השיר שלנו? לא .. רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? יאפ רואים ארץ נהדרת? לפעמים לא משהו.. =/ מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? יש תוכנה אחרת דומה ulead צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? יש מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? יש עכבר אלחוטי אבל אני לא משתמשת איתו. מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? חופר לאללה..
סוף סוף סיימתי חיחיחי

למעלה