עידכוני לולו

LadySnowBlack

New member
הוא אונליין

שלחתי לו בחזרה: No problemo Shalom means a few things: "Hello" "Goodbye" and "peace"... Maybe a few days before you'll come here ( If you will-fingers crossed!) I'll send you a PM with a few useful words!
It's a beautiful country! Plus, a lot of people from all over the world say that the girls here are gorgeous! Even one of the D12 fans that post here started hitting on me because of that!! *rolling eyes* Well, there's only one way to find out... (another reason for you to visit)
חחחח... אני מתה מעייפות.. נראה לי שזה משפיע עליי... אני שובבה מידי לפעמים... חחחחח.... חייבת לטוס לישון!! בייייי

LadySnowBlack

New member
טוב,נו די

אני לא מסוגלת לישון!!! חחחח... אפשר לראות בפורום מה כל אחד מהמשתמשים עושה... וכתוב שהוא בהודעות פרטיות... מקווה שעונה לי... חחחחח. מה נסגר איתי?!?

LadySnowBlack

New member
הבחור במרץ:

הנה מה שענה: Thanks alot! We all learn from eachother. Shalom! PS....My fingers are crossed! YAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!! לולו בעננים!!

ווואייייי איזה חמוד הואאאאאאאאאאאא!

רגע זה בטוח בטוח הוא.??.......?.?......? חחח אהבתי..! חמוד שהוא אמר מי פינגרד אר קרוסד חחחח! תזכירי לי את השם של האתר שחכתי אותוו....... ואממ איפה זה שהם (די 12) שם..? כי אני זוכרת שנכנסתי והיההה אלףףףף פורמים אז במי מהם הם עונים..?

LadySnowBlack

New member
היי, זה ב:

D12world.com תכתבי בגוגל- d12 world message board וזה ימצא לך. הכינוי של פרוף זה BIG PROOF ושל קוניבה: KunivaD12

LadySnowBlack

New member
מאה אחוז...

ג'ייסון אחד ממנהלי הפורום, (חבר טוב של פרוף וראש מועדון המעריצים) אישר את זה... ומסכן אחד מהמעריצים. קוניבה כתב משהו ואז המעריץ הזה כתב לו "תשתוק יא מתחזה דביל" או משהו כזה ואז ג'ייסון כתב שזה באמת הוא, אז הוא התנצל. חוץ מזה כמה פעמים הוא ופרוף ישבו ביחד וכתבו בפורום.

k k1

New member
חחחח איזה פדיחות למעריץ הזה

ותארי לך שפעם אחת גם אמ יכתוב שם! (ויענה לך חחח)

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

עדיייייייייי את כזאת מאמי! עלק cosamakk' חחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק! אני מקווה שיסתדר לך המחשב! זה מעצבן לקרוא ככה...

can gam ani mkava.... nmas li mza

cverrrr........ lfhot za mntchik otchem... חחחח!!..! yesh li at h- ot : ח... lefhot za..

למעלה