עידכוני לולו

יאללה עוד אנשים הילה אנה לכו גם תגי

ד משהו ככה הם יראו שהרבה בקשים והם יעשו משהו עם זה ולא ידפקו לנו איזה תשובה מעפנה "נחשוב על זה ונודיע לכםםםםם" כמו שפעם הם אמרו לנוווו בעע מפגרים!

k k1

New member
חח טנקס אנה

וראיתם ששירשור למטה הם דיברו על התפוז און הזה? חח אבל לא היה לי כוח לקרוא...

LadyLuvJess

New member
כן!! גם לי זה עולה!!

זה כזההה קרצייתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה לעזאזל?! מה אני אמורה לעשות עם זה!?!!? והוא תמיד עולה יותר לאט מהאתר.. אז זה חצי תוקע... אבל חפיף.. אבל זה מעצבןןןן! מה זה?!?!

k k1

New member
חחחחח זהו שגם לי אין מושג

כמו שעדי אמרה-תפוז חשים את עצמם משוכללים פחחחחחחחחחח

LadySnowBlack

New member
../images/Emo25.gif כמו לוח! ../images/Emo6.gif

שאלה חמודה
אני מה זה מבסוטה שKuniva התחיל לכתוב בפורום
זה מה זה מדליק שאומנים בקשר קרוב עם המעריצים מקווה שהם יכתבו קצת על הדיסק החדש לא יכולה לחכות עד שייצא
על מה אתם חושבים שידברו בדיסק החדש

כןן יפה שהם רושמים שם.. לכו תדעו

אולי גם אמ' ירשום פעם....
! ואממ אין לי מושגג על מה הם ידברוו וגם אמרו שלא יהיו ביפם אז בכללל אנני לא יודעת אבל נחכה ונראה..

LadySnowBlack

New member
עידכוניישן...

שלחתי לו עוד הודעה, והנה תוכנה: (מקווה שהוא יענה לי ולא יחשוב שאני קוץ בתחת...) Hey Thank you so much for the reply! There have been a lot of rumors about the new album (including some fake tracklists). So can you please write about the upcoming album in the board? we are all so curious! Not too much, just a few hints... Nothing compares to buying a new album in the store and then going back home to listen to it in the first time! (In your case: finding all kinds of surprises inside)
מה דעתכם? לולו

LadySnowBlack

New member
אאאאאאאההההה...הוא ענה!!

well,we have a song called "U R Tha One". Thats going to be our secong single by the way. We got B. Real from Cypress Hill on the album also. My favorite track though is "Loyalty". Its bangin! Obie Trice is on that song. And thats all im saying for now Levia! Can u do me a favor? I might sound ignorant and all but, can u please tell me what shalom means. ive heard it before and i cant remember what it means. Pleeeeease!peace and love

k k1

New member
את רצינית!?!?!?!?

אני פשוט בשוק!!!!! אבל איך יכול להיות שיו אר דה וון זה הסינגל השני? מה עם השיר Pour Your 40 Out?

k k1

New member
חח יפה!

לולו(כמו לוח חחחחחחחח)-עם המזל דלך הוא בטוחחחחחחחח יענה לך!

למעלה