עידכוני לולו

LadySnowBlack

New member
../images/Emo3.gif עידכוני לולו

היי מה שלומכם כולם? אני מצטערת שלא כתבתי פה ממזמן... אני עמוסה עד מאחורי הגב כיתה י"א.... יש לי כבר בחינת בגרות באנגלית 5 יח"ל בעוד חודש וקצת!! ומלאאא מבחנים אחרונים (טרם המגן) רק רציתי לספר לכתם ששלחתי לKuniva את אותה ההודעה ששלחתי לפרוף... רק עם שינויים קלים... (כן , הוא התחיל לכתוב בפורום -די 12 !!! וזה מה שהוא ענה: thanks for the support baby girl. I would love to come also!I dont know the tour dates yet because theyre still putting it together.Hopefully we will come there. I'll find out soon so be looking out! ואני אומרת: Yay!!! הכינוי שלו הוא KunivaD12 http://www.d12world.com/board/member.php?userid=20799 והמנהלים של הפורום אישרו שאכן זה הוא ולא סתם מתחזה
לולו

LadySnowBlack

New member
I'll find out soon

במובן ששאלתי אותו עם מי עלי ליצור קשר בשביל שיבואו

bLAck hALo

New member
יאאא אמןןןןןןןןן אמן אמן!!

טוב הסיבוב הופעות הגדול יצא בקיץ אם אני לא טועה.. ככה זה... לולו בהצלחה בבחינות!!!!!!!!!!! תחזרי לפה מהר!

לולווווווווווווווווו מה קורה בובה??

התגעגעתיייי..!חח בדיוק אתמול דיברנו עלייךך..... בהצלחה במבחניםםםם!!!!!....! ואת כולם עונים לך שם..! חח כיף לך!..! והלווואאאאיייי שהם יבואווווו למרות שמה זה לא נראה לי כי הם מה זה לא מוכרים פה... אממ ככה נראה לי.. ואיזה חמוד חח בייבי גירל ומה ההודעה שאת רשמת לו....? לא שמת......!.! קיצר בהצלחה במבחנים בובה ותחזריייי מהררררר!! לוב יאאאא

k k1

New member
לולוווווווווווווו

חחח באמת רק אתמול דיברנו עלייך! יש לנו טלפתיה איתך חחחחחח ומה נסגר איתך?!?!!? יש לך יחסים כ"כ קרובים עם די 12?!!? סדרי לנו איזה הופעה פרטית איתם! חחחחחחחח <ויש לי שאלה ממשששששששש מפגרת-איך את מבטאת לולו?? כמו לא ובלון או כמו לוח> אהה ובהצלחה במבחנים!

ותגידי שלחת הודעה לתפוז משוב..?...

אמרת אתמול שתשלחי.. קיצר כשתשלחי תודיעי לנו שנלך לתמוך.. חח כי אם לא הם לא מקשיבים..

eMiFrEaK

New member
איזה אנשים!!!!!!!!!!!!!!

לולווווו מה קורה חמודה???????. שיהיה לך המון בהצלחה... תאמיני לי אני יודעת מה זה!!! ואני כבר מתה לסיים את יא'!!!!!!! ואני רואה הולך לך עם די12.. אה??? כל הכבוד!! חח :)

k k1

New member
לא

מצדי הייתי שולחת כבר מאתמול אבל האינטרנט עושה לי מלאאאאאא בעיות כרגלי וכל הודעה שאני שולחת אני צריכה להתנתק ולהתחבר מחדש אבל אני ינסה עוד מעט

k k1

New member
חחח עדי לא לפתוח פה לשטן

וכן משהו לא טוב עובר עליו חחח אני בקושי כותבת ת'הודעות האלה ועוד עכשיו התפוז און הזה (מישהו מוכן להסביר לי מה זה??????????) עוד יותר מסבך לי ת'עיניינים

חחח טוב.. תפוז האלה חושבים שהם

מושכללים חח.. היללוש אני עדיין מתלהבת מהזה בהייד פארק שמשנים חחח..

k k1

New member
חחח מה רק לי יש את זה?

זה חלון כזה שעולה כל פעם שאני מתחברת לתפוז טוב לא משנה בקיצר פניתי אליהם, תכתבו גם אתם אבל אל תצפו שהם יענו לנו היום

כן אבל הם יענו מתישהוא.........

וכמו שאני הבנתי איתם לא צריך לבוא בטוב כי ז לא מזיז להם צריך לבוא בתוקפנותתתת..... חח יאללה

חחח הגבתי לך שם.. חח קצת הגזמתי

נראה לי.. אבל חפיף יאללה שיתחילו להקשיב..!

k k1

New member
לא לא הגזמת בכלל את צודקת

בכלל שכחתי להוסיף ת'קטע שהם דוחים הצעות של אנשים

למעלה