מה קורה אנשים???

כוסון69

New member
../images/Emo3.gifמה קורה אנשים???

שלוםםםםם... קוראים לי בן ואני בן 15 מחיפה, נראה טוב... [נשאיר מקום לדמיון} ואפשר להגיד שהרבה זמן אני בקטע... היו לי הרבה סטוצים וכאלה יחסית לגיל שלי {8 בחורים} היה לי חבר לפני חודשיים בערך, שהקשר ביננו חוץ מחרמונים, מריבות ושיחות ממושכות בטלפון בעצם לא היה כלום מעבר...
אז עצה ממני לכולכם: תזהרו ותשימו לב לרגשות שלכם ותחשבו רחוק לפני שאתם עושים צעדים...
חולללה עלייכם..
וגאה בטרוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בן{ושימותו ההומופובים
}

ברוך הבאאאאאאאאאא ../images/Emo140.gif

איזה כיף לראות שגם אתה באת
אנשימים - תתיחסו אליו טוב :0)

going mad

New member
ברוך הבא!../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo143.gif

חחחחח...קצת הרבה אמוטיקנים...

LeeCooper69

New member
והוא גנב לי את ה69../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif©®™

רואה את אלה
©®™ הם יתווספו לי לשם ואתה תצטרך למחוק את ה69(©®™) מהשם שלך
פינק פלויד
(כמו שאמרו פעם בפורום... אגב, שמתם
שחזר ה|ה ד ג ש|
זה ב"אביב גפן" בכולופן....

sarah

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif ^_^

בן! נעים מאוד
^_^ באעבה, שרה

Gal-Mo0D

New member
8 סטוצים ?

וואו, איזה גבר אתה! איך אני שמח שסוף סוף הצטרף מישהו בעל 8 סטוצים לפורום שלנו, סוף סוף הומו אמיתי שאפשר להתגאות בו. אתה מוכן בבקשה לעדכן אותנו אם יש לך עוד כמה סטוצים ? במיוחד אם אתה מקיים מין לא מוגן - זה בכלל מעלה את הערך שלך בקהילה הזאת שלנו. אולי אתה יכול להכיר לי חלק מהסטוצים שלך ? כי 8 סטוצים... וואו, פשוט אין לי מילים להגיד לך מה אני מרגיש כלפיך עכשיו. ואתה רק בן 15! וואו! כשאני הייתי בן 15 אני לא יודע מה הייתי עושה אם היו לי 8 סטוצים. לדעתי, לך תירשם לתחרות "גבר השנה" של 2004 כי אתה בטוח תזכה!

אני לא בטוח

עד כמה הציניות שלך עוזרת לו להבין שסטוצים זה לא עניין שיש הרבה במה להתגאות בו...

fayd הפשוש

New member
טוב..... ../images/Emo4.gif

אני חושב שזאת פעם ראשונה שאני רואה בחיים שלי הומו ערס..... (אדון ציניות.... קרעת אותי מצחוק!)

sunshine03

New member
../images/Emo66.gifברוך הבא

התרווח בכיסא וצפה בגאווה צעירה בפעולה

למעלה