W Welcome To My Life1 New member 23/12/05 #31 ../images/Emo163.gifטוב אני לא אמשיך.. אני לא מקבלת נקודות במילא ><
C Chaos moon New member 23/12/05 #45 משימה הבאה :] ../images/Emo73.gif חפשו בקישורים אתר ששמו מתחיל בB. מהאתר הזה מצאו בייס הכי קטן שרק תוכלו וציירו עליו מכנסון וגופייה, ושיער קצר עד האוזניים עם פוני לצד. גרבי פסים וכל נעל שהיא לא נעלי בובה או אולסטאר. אל תצלילו!!! הצבעים לבחירתכם.
משימה הבאה :] ../images/Emo73.gif חפשו בקישורים אתר ששמו מתחיל בB. מהאתר הזה מצאו בייס הכי קטן שרק תוכלו וציירו עליו מכנסון וגופייה, ושיער קצר עד האוזניים עם פוני לצד. גרבי פסים וכל נעל שהיא לא נעלי בובה או אולסטאר. אל תצלילו!!! הצבעים לבחירתכם.
W Welcome To My Life1 New member 23/12/05 #48 ../images/Emo163.gif.. בייס מBagatelle הבייס הכי קטן שם.. עשיתי הכל.. ולא אכפת לי שלא לובשים גרביים וכפכפים
../images/Emo163.gif.. בייס מBagatelle הבייס הכי קטן שם.. עשיתי הכל.. ולא אכפת לי שלא לובשים גרביים וכפכפים
ח חביבה פלוססס New member 23/12/05 #56 פאק. מחשב מטומטם;[;[ טוב אני נראה לי מוותרת על המשימה הזאת;[ סורי.
C Chaos moon New member 24/12/05 #60 מי רוצה להמשיך? אני אגיד לה מה המשימה הבאה [זה קשור למשימה הקודמת] במסר. .