לילה טוב.. בריטני ספירס שליטה לנצח... לילה טוב לכול הפורום שלי
מ מיקי5מיקי New member 26/1/04 #1 ../images/Emo29.gif לילה טוב.. בריטני ספירס שליטה לנצח... לילה טוב לכול הפורום שלי
D Dream within a Dream New member 26/1/04 #10 ../images/Emo41.gifלילה טוב דוד הליקופטר.. לילה טוב חמודים שלי ( ) נה נה ניי ניי ניי ניי ניי..
B BravE NeW BoY New member 26/1/04 #12 ../images/Emo42.gif(../images/Emo35.gif)../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif
פ פרה שרוטה New member 26/1/04 #7 לא הבנתי..לקחת זאת כמחמאה? כי לא ניראה לי איכותי [וכדאי] שיקראו לי גרגמל..
B BravE NeW BoY New member 26/1/04 #8 ../images/Emo42.gifבטח שזאת מחמאה../images/Emo70.gif לא לכולם יש את הזכות להקרא כך
פ פרה שרוטה New member 26/1/04 #11 ואני בטוחה שאתה ואני מבינים למה לא לכולם יש את הזכות להקרא ככה. אניוואי,אני מוותרת על הכתר..
פ פרה שרוטה New member 26/1/04 #14 פרנקלין? ! ובכן,לפחות הוא יודע לקשור נעליים,ולספור עד מאתיים. חולה על הצב הזה =]
B BravE NeW BoY New member 26/1/04 #15 ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif!!!!!!!!!! סוף סוף אחת שמבינה עניין בפורום הזה לא כמו אור אור תמיד מוחק לי תמונות של הסמל מין הזה
../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif!!!!!!!!!! סוף סוף אחת שמבינה עניין בפורום הזה לא כמו אור אור תמיד מוחק לי תמונות של הסמל מין הזה
D Dream within a Dream New member 26/1/04 #16 ../images/Emo41.gifעברה בי חלחלה../images/Emo70.gif וגם ההודעה הזאת - סופה במחוקים..
B BravE NeW BoY New member 26/1/04 #17 ../images/Emo42.gifכמה תמונות יש לו כבר שם??? צריך לעשות לו מקום..
B BravE NeW BoY New member 26/1/04 #19 ../images/Emo42.gifאז עוד אחת לאוסף.. תראו איך הוא רץ נוטף חושניות...
B BravE NeW BoY New member 26/1/04 #21 ../images/Emo42.gifאני לא צריך להתחפש לסמל מין... חלק יחשבו שזה מצחיק אבל אני וידידה שלי מתחפשים לג'סטין ובריטני אני בריטני כמובן.. תמיד רציתי להתחפש לפרחה..אז ידידה שלי הציעה את בריטני...
../images/Emo42.gifאני לא צריך להתחפש לסמל מין... חלק יחשבו שזה מצחיק אבל אני וידידה שלי מתחפשים לג'סטין ובריטני אני בריטני כמובן.. תמיד רציתי להתחפש לפרחה..אז ידידה שלי הציעה את בריטני...