שקט הלוואי והיה לי קצת יותר ממנו... לילה טוב לכל הציפורים הישנות. או אולי... בוקר טוב
ש שיריה New member 11/8/03 #1 ../images/Emo29.gif שקט הלוואי והיה לי קצת יותר ממנו... לילה טוב לכל הציפורים הישנות. או אולי... בוקר טוב
../images/Emo29.gif שקט הלוואי והיה לי קצת יותר ממנו... לילה טוב לכל הציפורים הישנות. או אולי... בוקר טוב
D dance of life New member 11/8/03 #2 שירי *מקסימה שכמותך* מחבקת אותך חזק, בוקר טוב לך ולילה מקסים ושלו מקווה שהשקט יגיע מהר מן הצפוי לכל מקום בלבך וגופך אוהבת מאד מאד שירי! ג'ולי.
שירי *מקסימה שכמותך* מחבקת אותך חזק, בוקר טוב לך ולילה מקסים ושלו מקווה שהשקט יגיע מהר מן הצפוי לכל מקום בלבך וגופך אוהבת מאד מאד שירי! ג'ולי.
א א ו ר הירח New member 11/8/03 #5 גו'לי.... שינית את החתימה שלך?! ... יפה ... מאיפה זה לקוח? רק שמתי לב שלא שינית את השורה על רונני...
ה ה מוזה New member 11/8/03 #3 ../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo42.gif השקט הזה שהלוואי והיה יותר ממנו מאחלת אותו לך , לי ולכולנו ... יום שקט
../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo42.gif השקט הזה שהלוואי והיה יותר ממנו מאחלת אותו לך , לי ולכולנו ... יום שקט
א א ו ר הירח New member 11/8/03 #4 שירו'ש "הנה הם באים ימים של שקט..." זוכרת שכתבתי לך פעם את מילות השיר ? אני מאחלת לך במהרה את השקט הנפשי , שתמצאי את השלווה הפנימית שלך .. איתך בלב ... שיהיה לך ערב ולילה טוב
שירו'ש "הנה הם באים ימים של שקט..." זוכרת שכתבתי לך פעם את מילות השיר ? אני מאחלת לך במהרה את השקט הנפשי , שתמצאי את השלווה הפנימית שלך .. איתך בלב ... שיהיה לך ערב ולילה טוב