שייני

New member
../images/Emo29.gif

כאלבום שאני לא רואה בו אף שיר מיותר מעניין אותי לדעת איזה שיר אתם הכי אוהבים מתוך ירח

אהבתיה

New member
וואי.....קשה...

זה הדיסק שאני הכי הכי אוהבת של שלמה...פשוט מדהים. ואיזה שיר?? מממ..."ירח" ו"כמו אז".

שייני

New member
מורן! ../images/Emo123.gif

יא תחמנית! בחרת שני שירים! השיר שלי זה "ואלס בחמש ושלושים" " ועדיין רוקד איתך בראשי......"

אהבתיה

New member
../images/Emo6.gif

אני יודעת....אבל זה השירים שאני הכי אוהבת!! אני לא יכולה לבחור אחד!!! דרך אגב, התאפקתי לא לכתוב גם את "אני בא"...

לא לכעוס עלי ../images/Emo9.gif

קודם כל, זה הדיסק שאני הכי הכי אוהבת ואני לא יכולה לבחור רק שיר אחד, מה לעשות - לא י כ ו ל ה אז- ירח, כמו אז, ו.. תגידי
אל תזרקו עלי דיסקים של שרית חדד!!! ניסיתי!!! אבל אי אפשר רק אחד מהדיסק הזה !!!

מאיושית

New member
אל תהרגי אותי...../images/Emo5.gif

גם אני הייתי חייבת לבחור שני שירים...איך אפשר שלא?!
אז השירים שלי הם : כמו אז ו
.

טוב, אני אגיד בחשש..

1. ירח 2.כמו אז 3.קצת משונה שלא נשארת (לא, אני לא אכתוב את רשימת כל שירי הדיסק..) 4.תגידי 5.אחרת אתה מת אבל לפני שדנים אותי פה למוות אני חייבת לציין שעברתי עם הדיסק הזה תקופה מיוחדת בחיים שלי שהייתי שומעת אותו בלי הפסקה כל היום ואלה השירים שהכי מזכירים לי את התקופה הזאת.. בבקשה אל תהרגו אותי,
.. טוב, לפחות אני אנסה לשחד אתכם לפני: כל מי שיסכים להשאיר אותי בחיים יקבל יום סיור מודרך בביתו של שלמה.. (כן בטח.. הלוואי עלינו..) כרטיסים ניתן לקבל בנקודות המכירה בכל רחבי הארץ עם הצגת השובר שיישלח לביתכם..

../images/Emo6.gif האמת היא ...

האמת היא שאת כתבת בדיוק את הרשימה המלאה של השירים האהובים עלי מהדיסק ... אבל אני צמצמתי מחשש ...
מחשש ששני תתקיף אותי

Dor K

New member
../images/Emo18.gif אזהרה!../images/Emo18.gif

שיר הלל לירח (לשיר הנ"ל אין שום קשר לזה שכתב אותו. הוא מכחיש בתוקף כל קשר אליו ומעדיף להסתגר בביתו מסיבותיו שלו) ירח הוא השיר הראשון כמו אז הוא רק זיכרון קצת משונה שלא נשארת לשילטון שאלתי מה קרה (היום) תגידי עושה לי דיכאון הסכין הרובה והאבן (אין לי חרוזון) מביטים בים ממש עמוק, נכון? אני בא (להציל אותך, להציל אותך ביום ראשון) אחרת אתה מת מזכיר לי את יום הזיכרון ואלס בחמש ושלושים - מזכיר לי אופרת סבון פעם תורי ופעם תורך - אין לי חרוז! מה תעשו לי??
ערב בלי ירח - נגמר התקליט, נלך לישון.

yoavl1

New member
מה השאלה בכלל?

כמו אז ותגידי! אבל כמו אז, מכניס לאמביציות...

זכרוני הראשון אם יופיך אינו מטעה...

ירח זה מסוג השירים שלפחות לי התחברו כל כך חזק בקונוטציות של כל מיני רגעים קטנים וגדולים בחיים, שהיו ושיהיו.. זאת בדיוק התמצית של הקוד הנסתר ששלמה פיתח בשירים .. לרשום על הגיטרה, ועל האבא שצעק, והאמא המרגיעה, ועזיבת הבית אל סיכוני הזמן, והחברה והחתונה ו.. אני פשוט הרגשתי את המיתר הקטן הזה שבלב כששמעתי את השיר הזה. אם גם אתם הרגשתם כמוני אני אשמח לשמוע..

למעלה