DAWSON'S ICON

drunky

New member
../images/Emo29.gifDAWSON'S ICON../images/Emo29.gif

כן כן.... עכשיו שהעיתון עומד לצאת, ותחרות הפרסום כבר הגיעה לסיומה כמעט, זה הזמן לעבוד על אייקון מכובד לפורום שלנו..... תפעילו את הדמיון, תיהיו יצירתיים, ותתחילו לעשות משהו שיתאים.... האייקונים יתפרסמו כאן בפורום בשירשור מיוחד וכל אחד יצביע בכוכבים וידרג את האייקונים בהתאם למספר האייקונים שיתקבלו... לדוגמה, אם יהיו 6 אייקונים, אז הדירוג יהיה לאייקון החביב פחות כוכב אחד.... ככה עד לאייקון הכי הכי שיקבל שישה כוכבים.... טוב עדיין מוקדם לדרג, אבל מאוחר כבר, תתחילו לעשות משהו יפה.... ורק כדי להפוך את זה לרשמי אז ניצור הגבלה בתאריך סופי, אני לא חושב שלמשהו תיהיה כאן בעייה כי עכשיו קיץ וחופש, אז מקסימום נזיז את זה ביום יומיים אם למשהו תיהיה בעייה, ובכן התאריך הנבחר הוא 17/07/03 כן כן, יש לכם 10 ימים שלמים לעבוד על האייקונים שלכם... אז קדימה לעבודה... בהצלחה לכולם....

drunky

New member
אם לא בא לכם אז לא חשוב

פשוט כשהצעתי את זה פעם ראשונה (ממש מזמן) ראיתי שכולם התלהבו.... אולי פשוט לא ראיתם.... תגיבו אם אתם בעד!!!!

LillipooT

New member
... ../images/Emo60.gif

כמו שכבר אמרנו אז, הרעיון מעולה.. אבל כמה הערות: דבר ראשון לדעתי כדאי למנות שופטים, כמו בתחרות הקודמת, כי אלו שהפסידו בתחרות פרסום כן הרגישו רע.. אז מה אמורים להרגיש אלו שיראו על גבי הפורום שיש להם כוכב אחד?
לא נעים במיוחד.. דבר שני - הפעם לדעתי הכללים צריכים להיות "נוקשים" יותר, מבחינת גודל הפעם אין פשרות, כי פשוט אי אפשר לעלות לשם יותר ממ.. לא זוכרת מכמה. בטח כמו בפורום. ודבר שני כדאי שהפעם כל פורומיט יעשה רק יצירה אחת.. כדי שלכולם תהייה הזדמנות שווה.

drunky

New member
את צודקת בהחלט...

כל אחד עושה יצירה אחת נמנה שופטים... לי אולי את תיהיה שופטת? אחרי הכל.. מנהלת הפורום! האייקון צריך להיות קטן ולא לקחת הרבה, כמובן שלא תמונות מתחלפות... וחשוב שכמובן תיהיה תמונה של דוסון+ הכיתוב "פורום דוסון קריק"+ איזכור של תפוז (כמו למשל "פורום דוסון קריק בתפוז - או רק הסמל של תפוז
)...

LillipooT

New member
אני אשמח לשפוט ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אנשים שימו
הקובץ חייב להיות עם סיומת jpg בשביל להעלות אותו בדף הקהילות... וקחו בחשבון גם לא לעשות קובץ גדול (לא מבחינת משקל) כי אין הרבה מקום שם במשבצת

Dawson girl

New member
יש לי שאלה...

לא ממש הבנתי מה זה אייקון... אני יכולה להכין פשוט תמונה עם כיתוב?.. כי אין לי פוטושופ.. נמש

LillipooT

New member
כמו התמונה של ג'ן ../images/Emo60.gif

שנמצאת עכשיו בדף הקהילות למשל. את לא חייבת תוכנה מיוחדת... את יכולה לבחור תמונה, לרשום עליה פורום דו"ק\דוסון קריק או מה שזה לא יהיה.. את יכולה להכין מה שבא לך!
ורועי
אתה גם שופט בתחרות?

ShaDoW GiRl

New member
אממ בטח *נראה לי*

את יכולה לעשות את הדבר הכי יצירתי מהכלים שיש לך.. וזייהו.. ואני לא ממש מבינה למה קראתם לזה אייקון?

LillipooT

New member
גם אני לא מבינה ... ../images/Emo60.gif

אייקון
ממ זה לא בדיוק אייקון..
זה יותר לוגו... או משהו כזה.

drunky

New member
אני לא יודע אם אני אשפוט...

האמת שאני לא מכין בכלל לוגו (זו המילה שחיפשתי!!!) אם אתם רוצים שאשפוט אין לי התנגדות... זה יכול להיות נחמד מאוד...

מרילנצח

New member
רוצה להיות שופטת!!!!!

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה