Twisted Shadows
New member
../images/Emo29.gifBreakaway../images/Emo29.gif
כן כן אני יודע שאני חופר
אבל רק עכשיו ראיתי מייל שהד ארצי שלחו לי, וזה סתם היה נראה לי מעניין לשתף אתכם
אחרי מכירות של 10 מיליון עותקים בעולם, 2 פרסי "גראמי", 2 מועמדויות ל"בריטס", 5 פלטינות בארה"ב, 4 פלטינות בבריטניה והברזה מתוקשרת מישראל... אנו שמחים להעניק לכם את הסינגל האחרון של קלי קלארקסון מהאלבום “Breakaway”. שיר הנושא, השיר שכולם סימנו כבר בהתחלה כלהיט הגדול ביותר מהאלבום. את השיר כתבה אבריל לאביןוהוא שהה 20 שב' במקום הראשון בארה"ב (שם הוא היה הסינגל ה – 1 מהאלבום, שיר השנה, 4 פלטינות). הלהיט הזה מסכם את הפרוייקט המצליח ביותר בשנה החולפת בישראל: האלבום הלועזי הנמכר ביותר בארץ 14,700 עותקים (ועדיין במצעד המכירות). מתנת פרידה מושלמת מפרוייקט השנה. הישג נדיר, חסר תקדים והיסטורי במצעד הבילבורד. הלהיט הענק, העצום, המרגש, הכובש ועכשיו גם ההיסטורי שכתבה אבריל לאבין (נכון שהוא מזיכר קצת את I'm With You הענק שלה) לכוכבת הכי גדולה בשנה האחרונה בעולם המוזיקה – קלי קלארקסון, הפך רשמית לשיר שצעד הכי הרבה שבועות במקום הראשון בכל הזמנים במצעד הבילבורד החשוב "אדולט קונטמפוררי". 20 שבועות מקום הראשון . “Breakaway” הוא הסינגל הנמכר ביותר בשנת 2005 בארה"ב. פלטינה מרובעת. זהו, 15 אלף עותקים, אתם קולטים מזה
אם גלגל"צ לא היו משמיעים את Breakaway על דעת עצמם, לדעתי הדיסק כבר היה מקבל פלטינה (20 אלף עותקים) שזה דבר מאוד מאוד מאוד נדיר לאמן בינלאומי בארץ שלנו. למי שלא זוכר- Breakaway הגיע למקום 3 במצעד הרשמי של גלגל"צ, ולמקום 21במצעד השנתי של גלגל"צ. והם גם צרפו לינק להוריד את השיר, אז אני מניח שאפשר לשים אותו פה, כל מי שרוצה, השיר המקורי להורדה: Breakaway-להורדה
כן כן אני יודע שאני חופר