Breakaway

Twisted Shadows

New member
../images/Emo29.gifBreakaway../images/Emo29.gif

כן כן אני יודע שאני חופר
אבל רק עכשיו ראיתי מייל שהד ארצי שלחו לי, וזה סתם היה נראה לי מעניין לשתף אתכם
אחרי מכירות של 10 מיליון עותקים בעולם, 2 פרסי "גראמי", 2 מועמדויות ל"בריטס", 5 פלטינות בארה"ב, 4 פלטינות בבריטניה והברזה מתוקשרת מישראל... אנו שמחים להעניק לכם את הסינגל האחרון של קלי קלארקסון מהאלבום “Breakaway”. שיר הנושא, השיר שכולם סימנו כבר בהתחלה כלהיט הגדול ביותר מהאלבום. את השיר כתבה אבריל לאביןוהוא שהה 20 שב' במקום הראשון בארה"ב (שם הוא היה הסינגל ה – 1 מהאלבום, שיר השנה, 4 פלטינות). הלהיט הזה מסכם את הפרוייקט המצליח ביותר בשנה החולפת בישראל: האלבום הלועזי הנמכר ביותר בארץ 14,700 עותקים (ועדיין במצעד המכירות). מתנת פרידה מושלמת מפרוייקט השנה. הישג נדיר, חסר תקדים והיסטורי במצעד הבילבורד. הלהיט הענק, העצום, המרגש, הכובש ועכשיו גם ההיסטורי שכתבה אבריל לאבין (נכון שהוא מזיכר קצת את I'm With You הענק שלה) לכוכבת הכי גדולה בשנה האחרונה בעולם המוזיקה – קלי קלארקסון, הפך רשמית לשיר שצעד הכי הרבה שבועות במקום הראשון בכל הזמנים במצעד הבילבורד החשוב "אדולט קונטמפוררי". 20 שבועות מקום הראשון . “Breakaway” הוא הסינגל הנמכר ביותר בשנת 2005 בארה"ב. פלטינה מרובעת. זהו, 15 אלף עותקים, אתם קולטים מזה
אם גלגל"צ לא היו משמיעים את Breakaway על דעת עצמם, לדעתי הדיסק כבר היה מקבל פלטינה (20 אלף עותקים) שזה דבר מאוד מאוד מאוד נדיר לאמן בינלאומי בארץ שלנו. למי שלא זוכר- Breakaway הגיע למקום 3 במצעד הרשמי של גלגל"צ, ולמקום 21במצעד השנתי של גלגל"צ. והם גם צרפו לינק להוריד את השיר, אז אני מניח שאפשר לשים אותו פה, כל מי שרוצה, השיר המקורי להורדה: Breakaway-להורדה

nogafe

New member
סליחה על השאלה...

אבל מה הקשר של זה לחיים? כאילו, השיר הזה יצא לפני מלתטלפים שנים....אפילו בארץ גמרו לחרוש עליו כבר מזמן...אז מה פשר השטויות האלו של הד ארצי...?

Twisted Shadows

New member
האמ

הסינגל יצא רק בארה"ב אוסטרליה וישראל. בימים האלו, הוא יוצא בכל שאר העולם.

Twisted Shadows

New member
בעצם הוא לא יצא בישראל

אבל גלגלצ ניסו איכשהו לא לשדר את Behind these hazel eyes, אז שמו את ברייקאווי, אבל אח"כ הם הבינו שאין להם ברירה כ"כ

nogafe

New member
באמת?!

הוא לא יצא באירופה??? וואו זה מסביר הרבה...הרי סינס זה השיר שהכניס אותה לשוק האירופאי, אז הגיוני שהיא תוציא את ברייקאווי עכשיו כשהיא כבר ידועה שם:)

חח אוי קראתי את המייל הזה,

אבל ברפרוף לכן לא יצא לי לראות את המס'X: בכולופן, זה ממש מכובד

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאממממ../images/Emo15.gif

14,700 חחחחחח שוין

Deanb

New member
זה מאוד מכובד, אבל כמות מכירות

נמוכה מדי בארץ... היא היתה יכולה למכור הרבה יותר אם הקהל הישראלי לא היה כזה עויין כלפי פופרוק...

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifמכירות נמוכות בארץ?!

אחי אני לא יודעת באיזו ארץ אתה חי, אבל בארץ שלי זה לא עניין של מה בכך אם אמן בינלאומי מוכר אלפי עותקים, וקל וחומר עשרות אלפי עותקים.

Twisted Shadows

New member
17 וחצי אלף זה המון...

אפילו לאמנים ישראלים לוקח זמן עד שהם מגיעים ל-20 אלף עותקים (פלטינה), ויש כאלו שאפילו מחכים לה עד היום...
לרוני לקח איזה שנה בערך, לשירי מימון לקח הרבה זמן, עד היום היא עומדת רק על איזה 30 או משהו כזה... בארץ המכירות הכלליות נמוכות...אז בהשוואה לארץ, 17 וחצי אלף זה המון!!

Twisted Shadows

New member
דרך אגב...

נראה לי ששיא המכירות בארץ של אמן בינלאומי היה של אבריל לאבין שמכרה 30 אלף עותקים מהאלבום הראשון שלה.. אבל אני לא סגור על זה.

תמרוש5

New member
יש מצב../images/Emo2.gif האלבום הראשון של אבריל

באמת היה טוב.. אבל אח"כ היא התמסחרה וכו'.. קלי

למעלה