שאלונת

../images/Emo29.gifשאלונת../images/Emo29.gif

אממ.. כידוע לפי כאלו אנשים שיכולים לדעת מה יקרה בעתיד אבל בוודאות ואני לא מדברת על מגדת עתידות וכאלו.., אמרו ברדיו שבקרוב תיהיה רעידת אדמה כך שזה יהיה בערך כמו שהיה באיראן, רק שהבתים בישראל יותר חזקים מבאיראן
אבל השאלה שלי בעצם היא: מה נעשה עם הסוסים
כי הרי אם זו תיהיה רעידה כמו זאת שהייתה באיראן (שמתו באיראן בסביבות ה- 40,000) אז מה נעשה עם כל הסוסים
נשחרר אותם לחופשי
נשאיר אותם בתאים
במה זה תלוי לדעתם? וסורי לאכזב אתכם, ברעידת אדמה בתים נופלים וכל מיני כאלה, ובישראל שמעתי שכל 80 שנה יש רעידת אדמה בסגנון הזה, ואנחנו בשנה ה- 77! אבל זה לא בול 80 שנה, אלא זה יכול לקרות כמה שנים לפני או אחרי
ואני מזה בבאס, כי אני לא יודעת מה יעשו עם הסוסים. מה אתם חושבים
והאמת, אני גם לא יודעת מה יהיה עם הבית שלי ושל כולם, איזו עוצמה (מהלוואי חלשה)..

popi199

New member
מה הבעיה?

משחררים אותם במרעה או במנאז' פתוח, בשום אופן לא הייתי משאירה את הסוס שלי בתא כי יש גג וזה יכול חס וחלילה לקרוס עליו...

S H I L G I

New member
תיקון: אומרים שב50 השנה הקרובות

תהיה רעידת אדמה בעוצמה מאד מאד מאד חזקה ואמרו שלמרות שהבתים מאד חזקים הם לא בדיוק יציבים ככה ש70%-80% מהבתים יתמוטטו.. ובקשר לסוסים אין מה לעשות כי יכול להיות שבעצמנו לא נוכל כי גם אנחנו די נהיה קבורים בין ההריסות..

nriushka

New member
בוא נרגיע ......./images/Emo60.gif

רעידת האדמה שהיתה באיראן הייתה....באיראן! מדינת העולם השלישי שבה אין תקנות בנייה, לכן מתו 40 אלף שפשוט נקברו מתחת להריסות של בתים רעועים. ועוד, לפני עשר שנים (אם אני לא טועה) היתה רעידת אדמה בקליפורניה באותה עוצמה כמו באיראן ומתו פחות מעשרה אנשים. אז....קחי את הכול בפרופורציה

charliebr

New member
אם לקחת בפרופורציה

אז צריך גם לקחת בפרופורציה שבקליפורניה יש המון רעידות אדמה, הבתים שם בנויים בצורה מיוחדת כדי שהם לא יקרסו (משהו עם יסודות גמישים או משהו כזה) אז בגלל שישראל לא מדינה שערוכה לרעידות אדמה ברור שפה יהיו יותר הרוגים, פצועים ונזק.... אבל מה לעשות... ככה זה.....

Sweet SuGaR

New member
הבתים שנבנים מזה 16 שנים

בנויים עם יסודות גמישים- עמודי ברזל ארוכים ארוכים שחפורים עמוק באדמה... לא לוקחים סיכון- זה תקן...

פייייייייי איזה מעודדים אתם...

חחחחח יש עוד איזה משהו שאני צריכה לדעת עליו שעלול לסכן תחיים שלי?? ואני מאווווד מקוה שלא תהייה רעידת אדמה כי אני מפחדת שהחווה לא תעמוד בזה ויקרה משהו לסוסים...

§ol the kingo

New member
החווה שלנו בטוח לא...

חח עם יודה הקמצן הזה המבנים עשויים מנייר... חח אבל עכשיו גם יש לנו את המקורה חח מקסימום נשחרר בספארי אבל לא לדאוג לא יקרה כלום :)))

תשמעו כלום .. אני חושב שהתבטלה התחר

התחרות .. אני לא בטוח אז אל תשמחו על זה .. אבל הייתי היום בחווה והכל היה מוצף ויהודה אמר שכנראה אין תחרות .. אבל אל תשמחו על זה כי אני לא בטוח...

charliebr

New member
בגלל זה חיים כל יום עד הסוף....

לא שאני עושה את זה.... אתם יודעים שהיינו אמורים למות ב2000 ממטאור ענקי?! ובסוף הוא ברגע האחרון שינה כיוון! פיווו מזל

../images/Emo26.gif

אני מקווה שב- 2025 שמטאור צריך לבוא לכאן אז יהיה רמזור אדום לכיוון ישראל והוא ינחת על מישו אחר (אבל לא על ארצות הברית, וכל מי שאנחנו בשלום איתם). וגם לא על הפלסטינאים ה- *** בגלל שאם זה יהיה עליהם גם אנחנו נמות, כי אנחנו קרובים אליהם בטירוף! אבל הרעידת אדמה יותר קרובה! אני מקווה שהיא תיהיה בעוצמה חלשה אניוואי..

charliebr

New member
גם אם הוא יפגע בקוטב זה ישפיע

עלינו.... זה ישפיע על כל העולם על האקלים בעיקר, כמו שקרה בתקופת הדינוזאורים.... מסקנה-תכינו מעילים
סתם סתם אם יפגע פה מטאור ענקי סביר להניח שכל העולם ימות..... ואז עוד מליוני שנה, כשיהיו פה יצורים חדשים, הם יעלו על זה שפעם גרו פה המוני אנשים והם כולם מתו מפגיעת מטאור ענקי. אבל תסמכו על האנושות שתחשוב על משו סטייל ארמגדון ותציל את העולם כולו!! I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep cause I miss u babe and I want to miss a thing

לא 100% הושמד...

רק 80-70% מכדור הארץ הושמדו ומי שניצל היו הבעלי חיים שירדו מתחת לאדמה או היו ב-20% שלא נפגע...

narretrulz

New member
או שגם אצלהם

יהיו כמה מטומטמים שימציאו איזה אלוהים חדש שהוא זה יצר אותם ולא המטאור הענקי שהשמיד אותנו...

מריושי

New member
רק כדי לבאס אותך..../images/Emo4.gif

גודל המטאורים שמדברים עליהם לא משנה בדיוק איפה הם נוחתים על כדור הארץ כולם יסבלו מזה....

mkuzi

New member
אם ואם ואם ואם.....

אם תהיה רעידת אדמה בעוצמה שהייתה באיראן לא ישארו מספיק אנשים כדי לדאוג לשום סוס לשום חתול ולשום כלב שגם הם מן הסתם ימותו..... ואם יפול מטאור כל מה שאי פעם ראיתם ולא ראיתם יעלם ויכחד.... הסיכויים שמשהו יקרה הם קטנים.... (ראה ערך-החששות לנפילת טילים במלחמת המפרץ2... ) א-ם משהו יקרה בישראל אז עדיף כבר למות... מה שישאר פה אחר כך יהיה יותר גרוע מהגיהנום (אם הוא בכלל קיים-והוא לא קיים).

למעלה