פרק 305

Mrs ShiR

New member
../images/Emo29.gifפרק 305../images/Emo58.gif

אוקיי, אני שונאת את דן. שונאת. מתעבת.
דבר שני, ניית'ן מתחיל להעלות לי על העצבים! זתומרת, מה הוא רוצה? שהיילי תחזור לכריס?!
הקטע עם ברוק והרייצ'ל-חשה-ברוק הזאת היה כזה טוב!!! Don't push me, bitch!! BOOM
ניית'ן הקפטן! יאיי!
ולמרות שהקטע שלוקאס וניית'ן רבו מכות היה שולט ומצחיק, נמאס כבר לראות אותם רבים. שיחזרו להיות אחים טובים!! בכלל, ניית'ן השתנה...
מאות' מאמי כתמיד.
פייטון קולית כתמיד, אבל הפעם היא יצאה דיי טיפשה. אהבתי את זה שקרן הולכת להתמודד מול דני בוי.
אהה כן, ודב שולטת!

../images/Emo58.gifהרגע סיימתי לראות את הפרק

פרק חמוד לא יותר מזה הקטעים הכי יפים היו הקטעים של ברוק ולוקאס וכמובן שברוק הכניסה בוקס כזה יפה לרייצ'ל באוטו חחחחחחחח אהבתי ביותר פייטון ואלי גם קטעים יפים במיוחד בסוף נראה מה יהיה שבוע הבא

GinGerit

New member
וגם המאמן שולט ../images/Emo58.gif

חח איך הוא אמר שבטח הרבה אנשים יצביעו לדן, רק לא הוא! כל הכבוד לקרן שהחליטה ללכת נגדו! פרק טוב
סבך הכל... מאות' מתוק...צריכים לפתח את הדמות שלו יותר וג'י ג'י חחחח מאיפה הביאו אותה?

כןןןןן!

יאאאאאאאאאא איזה מניאק דן אוףףף! אני שונאת אותוו שיחנק אמןן!!!!!! ורייצ'ל הזאתיי וואה וואה איך עצבנה אותי התחשק לי לבעוט במחשבבבבב
אבל אהבתי את הכאפה שברוק הביאה לה.. חיחי...! גם נייתן העלה לי ת'פיוזים שילך קיבינימטט היילי לא צ'כה אותו! אני כבר מעדיפה את כריס עלייוו.! וכריסס יאאאאאא הוא נראה סוףף אמאאאא =/ דבבב איזה קטע היא עשתה לדן! אהבתי רצחח!!! וקרןן?? שתזכה בעזרת השם! וככה דן יבין מי הבוס! זבלללל!

invAsion

New member
תכלססס |ספוילררררר|../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif

כאילווווווו את מזהההההההה צודקתתתתת דן הזבלללללל הזהההההההההה!!!!!!11111 :]:] וואה וואה איזה פרק שליטה כאילו בסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

../images/Emo58.gif305

איזה פרק יפההההההה גאדד אני שונאת את רייצ'ל הזוננההה הזאתת אוחח איתהה חתיכת זונהה !!! הלוואי שקרן תנצח ותיהיה ראש העיר
חעחעחע ה"בדיחות" של דב ודן הורגות אותי
חחחחחחחחחחח ענקקק נייתן
למרות הכלל הוא נשארר מושלםםם

גם אני ראיתי ../images/Emo13.gif

פרק חמוד ביותר.. אהבתי את הקטעים עם ברוק-ורייצ'ל חח השחקנית מוכרת לי,היא שיחקה בסדרה/סרט מוכר? וגם אהבתי את הקטע שפייטון נכנסת לחדר ורואה שאמא שלה נסעדה כבר,ובו-זמנית מראים את אמא שלך נכנסת לניתוח..היה מרגש.. זהו

G A L 17

New member
|ספוליר|305

פרק נחמד אחרי הכל... אהבתי את התוספת החדשה של רייצל- ברוק , באמת מוסיף המון... ההתמודדות של קרן על ראשות העיר הייתה צפויה אבל נקווה שיתפתח לטוב הוידוי של ברוק שהיא רוצה שלוקאס ילחם למענה היה ממש יפה , סוף סוף היא התחילה לצאת מהקטע של לא אקסקלוסבי , גם הסיפור של פייטון עם אמא שלה ממשיך לרגש (לפחות אותי) בפרקים האחרונים לשם שינוי גם דן\דב קטעים מצחיקים..... חחחח עם המשחת שינים דיי זה היה יפה ...

invAsion

New member
305 ../images/Emo58.gif ../images/Emo103.gif

נתחיל מזה שהקטעים של דב ודן קורעים מצחוק. לא חשבתי שהם יצליחו להתעלות על הקטע עם הטלפון מהפרק הקודם, אבל הקטע עם המברשת שיניים היה מעולה

Just Dani

New member
שאלה../images/Emo58.gif

איך קוראים לשיר הזה שהיה כשרייצ'ל עשתה את האודישן?

אני לא יודעת איך קוראים לשיר אבל...

הנה הרשימת שירים של הפרק :A Multitude of Casualties Sleeping Song" by Sebastien Schuller , Happiness ... Play" by David Banner , Certified ... TKO" by Le Tigre , This Island "All Over" by The Obscurities Silver Sparkler" by The Jim Yoshii Pile-Up , Picks Us Apart "There She Goes" by Radius Body 21" by Morningwood , Morningwood "Rock and Roll Part 2" by Gary Glitter , Rock and Roll: Gary Glitter's Greatest Hits Vila Rada" by Nikola Sarcevic , Lock-Sport-Krock

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif305../images/Emo6.gif

דב ודן מצחיקים אותי.. רק בשבילם שווה לראות את הפרקים כרגע
זה היה די ברור שקרן תרוץ נגד דן, אבל זה מגניב.. הממ..מעניין מי ינצח

mirymoo

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב.. נייתן !דפוק אחד!!!! אההה!!! למה אתה כל כך רוצה שהיא תלך לעבוד עם כריס ???????למה???? אהבתי את המשפט שרייצ'ל אמרה(בתירגום חופשי): אני לא מפחדת ממך ברוק דייויס!!!!! זה לא שאני עוגיה או דונאט
אתם חושבים שזה רע לחשוב שרייצ'ל היא הרעה הכי טובה שיכלו לבחור?????

למעלה