ערב טוב לכולם

אליס241

New member
../images/Emo29.gif ערב טוב לכולם../images/Emo29.gif

שבת שלום לכולן התגעגתי
היום חברה טובה שלי הגיעה עליי לשישי שבת, השותפה היקרה שלי בטיול החלומי בקוריאה
וכמו שאתם מבינים זה יום קוריאני, חברה שחזרה לא מזמן הביא לי רמיון אמיתי כן וטעים מקוריאה. אז שמרתי והיום ישבנו ראינו המלך סאן ואכלנו את הרמיון זה היה כול כך טעים וכייפי ונותן געגוע לטיול שלנו. למרות שהגענו למסקנה שאנחנו נחזור לקוריאה
תחשבו 2 בנות לבד בבית ומזילות ריר על בנים אסייתים חתיכים! חחח אז זה במהלך השבוע ראיתי שתי סדרות יפניות, ברצף של לילה סידרה ותאמת כול כך נהנתי
התגעגתי לכולכן באמת , ומי שרוצה להצטרף לטיול יפן קוריאה שתתחיל לחסוך
אז עוד מעט נלך לאכול לנו סושי, נעשה טיול בת"א ונחזור לראות לילה לבן של קוריאה באהבה
חחח אני נהנת כול כך שאני משתפת אותכן, באמת כול היום חזרתי אחורה בזמן
חמדה, ויקי, נורית,דיקלה, לין ,נועם,ורונה,שובל, חנה,אסיה,דיאנה,ורונה, לכולכן שבת שלום ומבורכת עם שכחתי משהיא סליחה אוהבת ולילה לבן קוריאני

dayana3

New member
שבת שלום ומבורכת גם לך../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התגעגענו
גם את קצת נעלמת לנו.. איך הלך המבחן
ואחחח אוכל קוריאני
... אני מתה לטעום רמיון.. זה נראה כל כך טעים כשהם אוכלים את זה
.. אפרופו יי סאן, נכון שהפרקים של היום היו פשוט יפים
.. היום הייתי מרותקת במיוחד
.. לילה אסייאתי מעולה ושבת שלום

אליס241

New member
הייי דיאנוש../images/Emo24.gif

כן נעלמתי קצת למבחן
אני מקווה שהלך בסדר נחכה למבחן התוצאה חחח הציון
נשאר לי עוד מבחן אחד ומקווה בלי מעודי ב', ואז הגשת עבודת מחקר סמנריון
והחופש יתחיל
למרות שהשבוע ראיתי 2 סדרות יפניות, 1 הבחור הידאלי הרובוט, ו2 זה סיפור מרגש על בחורה קצת מטורללת חחח שנהפכת להיות שותפה של המנהל שלה, סיפור מדהים אהבתי ומרגש
דיאנוש, הגיע הזמן שתעשי מסנגר חחחח שהיה לך שבת מקסימה , אני מקווה שאת מעבירה את החופש בכייף ונהנת לך
אוהבת נשיקות וחיבוקים

NewNJ

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

אנחנו ממשיכות להתקדם עם הטיול הקוריאני שלנו...אני שוקלת אם לקנות מצלמה חדשה (כי שלי עגלת כמה מגה פיקסלים בודדים בהשוואה למצלמות ראויות, והמצלמה השווה של אחי מטיילת איתו בהודו ותחזור כמה ימים ככל הנראה לאחר שאני אסע). אם מישהו טס בקרוב לחו"ל ויכול לשים לב למחירים בדיוטי זה יעזור (ואולי בכלל לקנות שם...מאחר והם כל כך מתקדמים טכנולוגית, הם והכישרון שלהם לצלם את עצמם). אף אחד לא משתכנע ומצטרף אלינו
?

NewNJ

New member
אה..מוסיפה את סו-ג'ו KRY

עם האחת שאני אוהב - לטובת אלו שלא מחוברות אליי לפייסבוק
אני מתה על הקולות של השלישייה הזאת הם מדהימים והשירים שלהם כל כך שונים מהשירים הקופצניים של סופר ג'וניור13X
ומישהו צריך לשים מחסום פה למעריצות הצווחניות שם בהתחלה...עשו לי כאב ראש

MalkiNuna

New member
באמת אי אפשר עם הצרחות של המעריצות

ותודה על ההתחשבות והשיתוף לגבי אלה שלא מחוברים אלייך לפייסבוק

אליס241

New member
דיקלה המלצה בשבילך!

לגבי מצלמות, חברה שלי קנתה בדיוטי מצלמה, ואני קניתי בקוריאה\ בכול קניון ענקי יש קומה של מצלמות אבל מקום ענקי, המחירים זולים יחסית לארץ מצלמות איכותיות ביותר , אז ממליצה לא לקנות בארץ כי ב 500 דולר את יכולה לקנות מצלמה שבארץ עולה 2000 דולר וזה מה שאני עשיתי! הטעות שלי שקניתי אותה בסוף\ כי אם הייתי קונה בהתחלה התמונות היו יוצאת טובות יותר! קיצר אני יכולה להדריך אותך גם במסנזר או פייסבוק שלחי לי מסר, גם לגבי מלון שהוא לא יקר ובמרכז שזה הכי הכי חשוב קיצר אני שמחה לשמוע שדברים מתחילים להיסגר\ אם את צריכה עזרה במפות וספרים וכו דברי איתי שבוע טוב חפרתי חחח.

NewNJ

New member
זה חפירה? חכי תראי מה שמחכה לך בפייס'../images/Emo67.gif

ASSIAGIRL

New member
שבוע וערב טוב../images/Emo13.gif

אליס יפתי, איזה כיף לך
ף אני מאוד אוהבת לשמוע על הלילות בלבן שלך
... וואי, הייתי מתה להצטרף אליכן ואין לי בעיה לחסוך עד שתטוסו, אבל אני יודעת שאם אני אצטרף אליכן אני רק אבאס ויעכב אתכן
... אניווי, נראה מה יקרה כבר בעתיד... טוב, אני מאחלת לכולכן נשמותי, המשך שבוע מקסים וקל
...

אליס241

New member
חמדוש../images/Emo24.gif

בכייף תחסכי, ומה לבאס תפסיקי שטויות נוסעים במטרה להנותתתתתתתתתתתת!!!! גם ככה זה לא ספטמבר הזה, שהיה לך שבוע טוב.

One Missed Call

New member
קונבאנווה (..אניונג?../images/Emo6.gif) לכולם ../images/Emo9.gif

חזרתי לפני כמה שעות משלושה ימים בתורכיה XD אף על פי שנהנתי, זה הרגיש כמו שבוע אם לא יותר.... ו..התגעגעתי לארץ
וגם לכתיבה כאן בפורום, ולאסיאתים ולמחשב
זה היה כאילו ניתקו אותי מחמצן
האסיאתים הבודדים שראיתי בתורכיה ממש לא סיפקו אותי.. היו בחור ובחורה (העיניים שלהם היו ממש ממש מלוכסנות אז הנחתי שהם קוריאנים.. אבל רק הנחתי הם יכולים להיות גם כל דבר אחר
) במלון, שקטים.. לא דיברו אז לא ידעתי
מה שבטוח בהיתי בהם
קבוצת בנות ברחוב שהיה נדמה לי שגם, היו קוריאניות, כי הן בירברו ובמעבר החד היה נדמה לי ששמעתי המון יווו
ובשדה תעופה היו כמה, אבל היה מקרה אחד (גם בארץ) שלא הייתי בטוחה אם הם רוסים או אסיאתים
זה מצחיק.. אבל באמת ראיתי הרבה רוסים שנראים דיי מלוכסנים
בכל מקרה, היו ארבע נשים אסיאתיות בהמתנה לדרכונים בשדה תעופה.. שתיים ושתיים בנפרד, נדמה לי.. הן עמדו רחוק ממני אז יכולתי לבהות חופשי
בדיוטיפרי המשעמם של התורכים האלה ראיתי אחת מהן, שהייתה דווקא דיי יפה ונראתה לי יפנית, במחלקת קוסמטיקה. והיא עמדה ממש ממש קרוב אליי.. ובכל רגע הרגשתי שאני הולכת לשאול אותה אם היא יפנית אבל דודה שלי קראה לי לקופה
ואז כשכבר יצאנו משם שמעתי מלוכסנת מבוגרת מדברת עם הבחורה שהייתה איתה במשהו שנשמע כמו איזה גרוזינית
אז כמו שאתן מבינות עלילות נועמ והאסיאתים הן עצובות למדיי..
אה, ולגבי השרשור, מקווה שלמרות שהוא לא נגמר הצלחתן ללמוד עוד כמה פרצופים
אל תדאגו.. עוד יהיו לא שרשור ולא שניים..

LILIN1

New member
חח זה מה שקורה כשפי'צ מאחלת לך לפגוש אסתיאתים

נעימה היית ממש חסרה לי!!!!! זה היה עצוב. את לא מבינה כמה בכיתי..טוב נו בכיתי בגלל הקטע של ניוז שראיתי עם ריו אבל טכנית בכיתי
אני חייבת לראות ריוסי נו קיזונה. ושוב התאהבתי באראשי
המעבר לדירה בעיצומו והארגזים מוכנים. שבוע הבא אני עוברת דירה! ואפילו שזה 2 דקות ממני ההתרגשות גוברת. כי בכל זאת בחדר הזה שבו אני יושבת הכרתי את כל האסיאתים והכל התחיל פה. אז לעזוב? אבל צריכים לקחת את זה לפאן חיובי. תמיד צריך ללכת למקום החיובי
לפחות ניוזה אראשי וקאטון יהיו איתי לאורך כל הדרך. חוץ מזה אבא הבטיח לי צמיד של הונקי אופפה ואת 3 DVD של ביג באנג. חפרתי. לא נורא מי שהגיע עד לפה צל"ש לוב יו מינה

One Missed Call

New member
חחח כן כן תזילי דמעות על ריו..

אני אנסה לשכנע תצמי שזה היה כי לא הייתי כאן
בהצלחה עם המעבר, אל תדאגי.. החדר שתעזבי לא יהרס הוא תמיד יהיה שם ומי יודע אולי זה ישפיע על הבנאדם האחר שיגור בו חחחחחח דמייני לעצמך אנרגיות מהקירות נחות פתאום על הבנאדם כשהוא ישן והוא פוקח עיניים ורץ כמו מטורף בכל הרחוב רודף אחרי תאילנדים וסינים על אופניים
האסייתים יהיו איתך בכל מקום לא משנה איפה את

LILIN1

New member
../images/Emo7.gifאויש נעימה למה את מצליחה לרגש אותי תמיד?

בזמן האחרון אני במצב רוח ניוזיXDD חזרתי לניוזXD ידעתי שזה רק עניין של זמן
ויש להם ילדה קטנה ועוד אחת תינוקת(לאלה שיעברו לפה) אז חחח אני רואה אשכרה כמו מגרש השדים ילדה רצה אחרי אסיאתים או משוXD אויש הנה התמונה של פי עוברת במחשב השני*_*(שומר מסך)

LILIN1

New member
סרנגהXDD סקי דסוXDDDD

חחח אני אשלח לך קטע ביוטיוב שמעריצה צורחת לריו"ריו סקי דסקהההההההההההה" ואז דפקה צרחת מעריצות אופינית וריו נלחץXD אויש כפרות עליו אני לא יכולה לשנוא אותוXDD הוא נוגד את האינטרס התמני והטריפולטאי שלי
אבל הוא סקסי ברמות מוטרפות
אוי נעימה!!! ראיתי אתמול עם מלו תוכנית של קאטון את קארטון קאטון והתארחה שם הצרפתיה מיוקן קאלס(ראיתי את התוכנית הזו לפני המוןןןןןן זמן כנראה בגלל זה שאמרת לי שהיא צרפתיה לא אמרתי שאני יודעתXD כי שכחתי) בקיצר קאמה מנסה לדבר שם צרפתית ודברים מזה מגניבים בעיקר שהיא ג'ין וג'ונו כבר מכיריםXD ואז הביאו עוד אורח אקטסרה יענו 2 אורחים. האורח היה אבא שלה העשיר הזקן כי הוא כנראה קומיקאי יפני מפורסם אז זה היה מצחיקXD איך צביקי מתחבר מהר לאנשים
בקיצר היה קטע של ג'ין שאת יודעת מביאים תמיד עוד זמר\זמרת (ובדרך כלל קאטון אוהבים זמרותXDD )ואותו זמר מביא את הפליסיט שלו והם מדברים עלזה(בוחרים 2 חברי להקה) אז ג'ין וג'ונו היו עם עוד איזה זמרת וגזה היא אמרה שהיא אוהבת שיר מסוים אז ג'ין עושה לה"אמא שלי שומעת את השיר הזה הרבה היא אוהבת אותו" ואז הוא שר אותו כאילו והמילים של השיר זה משו כמו"חבק אותי בלילה" או לא יודעת משו לא אימהי כזה(טוב נו אמא של ג'ין למה את מצפה) וכזה ג'ין אומר"אני לא יודע למה היא שרה את זה זה לא מתאים לאימהותXD אולי עובר עליה משו חדש" אני לא זוכרת מילה במילה אבל הוא התכוון כאילו אולי היה לה מישו בלילהXD ואני כולי הייתיב שוקXD שאני אראה את זה עוד פעם אני אצטט לך! גאנבטה מחר סרנגה
או לסיכום השיחה היפנית סקידסקה

NewNJ

New member
בזמן שאת מטיילת לך, טוחנים את הפעוטון

זה מה שהיה היום - ההופעה הכי טובה, לדעתי, של פַּארֵה עד כה...כמובן שיכול להיות שזה בגלל שהבגדים פחות קטסטרופלים...תגידו, הם עברו מאפקט הסיקסטיז לניינטיז...זה דר' מרטינס מה שהם נועלים שם? זה מה שהיה אתמול (כן כן...כל יום ויום) ושלשום ויום לפני http://www.youtube.com/watch?v=8a7P7JGRxO0 מסכנים...מעניין מה עשו להם בין ה23.7 ובין ההופעה הראשונה ב19.7 (http://www.youtube.com/watch?v=T9m4p0sQbPs)

One Missed Call

New member
אף, טי, איי, אס, אל, איי, אן, די, אההה!!11../images/Emo6.gif

הורגות אותי
אהבתי את הנעליים.. תמיד רציתי דר' מרטינס
רק.. לא בצבעים האלה
אני דווקא מסתכלת על השיער.. אלוהים שיעזור מה הספריות לוקחות לפני שהן צובעות וגוזרות להם את השיער?
עצוב פשוט
התנועות ריקוד של סונגהיון בקטעי ריפרופ שלו פשוט מפילות זה כמו הילדים האלה בתחרויות של כשרונות צעירים רק שסונגהיון מגזים תוקע רגל בקצה השני של העולם ואז מוסיף את השנייה מה נסגר טיפשוני
האמת הוא היחידי שהלך לו יופי עם השיער.. ג'ונגהון חיפף בנפילה
רגל אחרי רגל בשיא העדינות
אני עדיין בשוק מהבלונד הזה.. והונגי בכלל עוד עם הכובע דני שובבני הזה
די שמישהו יעשה משו
גם מינהוואן.. מזה הסלק המקורזל הזה על הראש שלו מה?! הצילוווווו
והמשקפיים של ג'הג'ין.. נשאר לי רק לומר שאני משועשעת
אוי מצחיקים הילדים האלה אבל עם כמה שמצחיקים ועם כמה שהספריות והסטייליסטיות מגיע להן כריתה של הראש הם פשוט מדהימים.. ואני אוהבת אותם עד השמיים ובחזרה
אבל אין מה לעשות.. כשהם מופיעים הם עושים את זה בול
אני חייבת ללמוד את המילים שלו לשם שינוי
את ה"יום לפני" לא ראיתי, אני עדיין מחכה.. עוד לא שברתי את ההחלטה שלי לא לשמוע שום שיר חוץ מבארה ורק בלייב את מרי מי.. ב2 לאוגוסט מקווה אני כבר אשמע את כל הדיסק במלואו
רק עוד קצת......

NewNJ

New member
והחצי לייב של בינג בינג בינג?כי אני התמכרתי

חלקיק בן פחות מדקה וחצי מהשיר לייב נראה לי שעשיתי טוב כשבחרתי בג'ה ג'ין להיות ממשיך דרכו של וונבין בזמנו בתור הפעוט המועדף (למרות שהוא קיבל את הלוק הכי נוראי הפעם)...הוא התגלה ככשרון לא רע בתור סולן משני (סונג היון המסכן...הבטיחו לו שהוא יקבל את התפקיד של וונבין בתור סולן משני, אבל אז התגלה שג'ה ג'ין הוא כשרון פורץ והוא פתאום התחיל לקבל הרבה יותר קטעים לשיר). סונג היון באמת קיבל את התסרוקת הכי נורמלית, למרות שאני מחבבת גם את הבלונד ששמו לג'ונג הון...לדני שובבני (והוא באמת הזכיר לי אותו, רק שלא קלטתי שזה כנראה בגלל הכובע) אני די מסתגלת...ג'ה ג'ין...נו, לפחות בהופעה האחרונה שמו עליו משקפיים נורמליות..ומין הוואן- הוא דורש הסתגלות...טוב שהוא רחוק ברקע עם התופים. לגבי התנועות של סונג היון...שימי לב לג'ה ג'ין...בקטע האחרון אי אפשר לראות (למרות שאני בטוחה שזה קורה, רק שהמצלמה לא מתמקדת), אבל בכל שיר, החל לפחות מFT VS. PRI ועד השירים האלו, כל פעם שהוא מסיים את הקטע שלו, הוא מרים/בועט-עם רגל שמאל ועושה צעד אחורה...כל פעם!

למעלה