סופ"ש נושך

כן אני מתגייסת בפברואר

אבל אני מקווה להוציא אישור עבודה למרות שאין לי הרבה סיכויים

קרניjack

New member
תאמיני לי שיש

יש הרבה אנשים שלא מגיע להם לקבל אישור עבודה "על פי התקנון" והם קיבלו...הכל תלוי במה שתספרי ואיך שתספרי למשקי"ת ת"ש...להרבה אנשים יש אישור עבודה. כנסי לצבא ותראי איך זה מתנהל
וכמובן שבהצלחה! לא רצית להקדים את הגיוס? זה קצת מאוחר...

אממ..

האמת הייתי אמורה להתגייס באוגוסט לקד"צ אלקטרוניקה והייתי שם לאיזה שעה רק כדי להראות להורים שלי שאני מנסה.. ואז אמרתי שאני חולה.. וזה היה אחרי שהם התחילו כי בימים הראשונים של הקורס באמת הייתי חולה ובשעה שהייתי שם רבתי עם כל המפקדים בערך.. :/ ואז דחו לי.. אבל זה בסדר... חוצמזה שאין לי מושג כמה זמן אני אחזיק בצבא

קרניjack

New member
כמו כולם, איכשהו בלי שיהיה לך מושג זה ייגמר

אני לא יודעת איך שנתיים עברו לי...ואני לא נהנתי בשירות שלי בסך הכל גם לו היו את התקופות והזמנים שלו
אני לא היחידה שאומרת את זה, אבל תקופת הצבא בנויה מתקופות.. כמו עונות, זמנים טובים יותר, ופחות טובים, ובהתחלה יש לא מעט שינויים...ואת יכולה למצוא את עצמך במקומות שאף פעם לא חשבת עליהם, עם אנשים שעוד פחות חשבת שתתחברי איתם בסיטיואציות שלא עולות על דעתך, לטוב ולרע... הכל פתוח, תחשבי חיובי

מהה

מתי השתחררת ?! אני זוכרת את היום שהתגייסת "כאילו שזה היה אתמול" חחחח סתם :p

Endogenisis

New member
סופ"ש שעוד רגע נגמר ._."

משהו משמח שקרה לכם השבוע? קיבלתי 100 בלשון.. המלצת השבוע שלכם? למות X_X מאכל השבוע? כל מה שאכלתי והיה לי טעים
סרט/ספר/סדרת השבוע? ראיון עם ערפד- ספר שיר/אלבום השבוע? יותר מידי תמונת השבוע? -

../images/Emo3.gifעונה... פעם במאה שנה

משהו משמח שקרה לכם השבוע? אממ... חופש שעשיתי לעצמי?! אה, פגשתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן ועשינו כייף חיים. המלצת השבוע שלכם? תשנו טוב. זה כייף. מאכל השבוע? שמנת עם תותים.
סרט/ספר/סדרת השבוע? "לב של דיו" של קורנליה פונקה. ספר נחמד.. שיר/אלבום השבוע? כל מיני של Scorpions.. מומלצים. תמונת השבוע? אין לי כוח להעלות...

למעלה