סופ"ש נושך

קרניjack

New member
../images/Emo29.gifסופ"ש נושך../images/Emo48.gif

משהו משמח שקרה לכם השבוע? המלצת השבוע שלכם? מאכל השבוע? סרט/ספר/סדרת השבוע? שיר/אלבום השבוע? תמונת השבוע? שיהיה סופ"ש שקט לכולנו

בדנתמ

New member
../images/Emo190.gif

משהו משמח שקרה לכם השבוע? ואלה לא יודע... כל השבוע עד אתמול הייתי חולה, אבל אתמול דווקא היה יום ממש מצחיק
המלצת השבוע שלכם? לנגן יותר. כשהייתי חולה לא ניגנתי וזה מעאפן מצדי
ועוד המלצה, ע"ח הבית: תשתדלו בכל ערב שאתם יוצאים, להשתדל שהיציאה תהיה כמה שיותר מצחיקה. זה תמיד המתכון הכי טוב לערב ענק. מאכל השבוע? החביתה הענקית שהכנתי לפני כמה ימים עם אבא שלי ואח שלי כשהיינו רעבים בערב. זה היה אדיר
סרט/ספר/סדרת השבוע? חלום אמריקאי. יש את זה בהוט ויאודי בחינם. זה משהו על משפחה אמריקאית בשנות השישים... אני אוהב סדרות כאלה על שנות השישים או השבעים. הן איכשהו תמיד יוצאות איכותיות כאלה... שיר/אלבום השבוע? UNIA של סונטה ארקטיקה
תמונת השבוע? אני עדיין מתעצל להעלות את התמונות המצחיקות מהטלפון. מצטער...

kawaii15

New member
חדשה & הגבה.

משהו משמח שקרה לכם השבוע? נמממ...לא הלכתי לבצפר. D": המלצת השבוע שלכם? תמציאו תירוצים כדי לא ללכת לבצפר , אמא תכין לכם בפנקייק >< מאכל השבוע? הפנקייק הזה . OO'' סרט/ספר/סדרת השבוע? ספר - "סיפור כתוב במניפה" ליסה סי. כל כך אהבתי 3> שיר/אלבום השבוע? שיר השבוע - אחחממ אחממ flyleaf - i'm so sick תמונת השבוע? של "דמדומים" גררררררר אדוארד.

megahertz

New member
פעם ראשונה שאני עונה על כזה..

לא יודע למה לא יצא עד היום
משהו משמח שקרה השבוע - סוף סוף אני יודע לאן אני הולך בצבא, אחרי תקופה די ארוכה של חוסר וודאות (מה שדי מתסכל בתור חייל
). לא יודע עדיין לאיזה תפקיד, אבל אני אוהב את הכיוון. המלצת השבוע - להנות ממה שעושה לכם טוב, לא תמיד תהיה עוד הזדמנות. חיים רק פעם אחת. מאכל השבוע - המבורגר עם ביצה עליו
..שזה הדבר היחיד שאני מצליח להזכר שאכלתי..מוזר. סרט/ספר/סדרת השבוע - התחלתי את "פנדורה"..מרתק אבל זז לאט לטעמי. שיר/אלבום השבוע - S&M של מטאליקה, כי זה מה שמתנגן עכשיו. תמונת השבוע - האחד והיחיד
(מצטער על האיכות)

קרניjack

New member
פנדורה זה ספר אריכולוגי שנאבקתי לסיים אותו

לא כי העלילה לא יכולה להיות מעניינת, אבל אן רייס חופרת ונוברת בהיסטוריה ללא הפסקה והסיפור לטעמי לא זורם

megahertz

New member
ארכיאולוגי*

הדברים ששמים לב אליהם בזמן שמחכים לחברים לפני יציאה..השיעמום הורג אותי

קרניjack

New member
כן, כן, לא היה לי כוח לשרשר הודעת-../images/Emo163.gif

של תיקון עצמי
אני צריכה להזכיר לעצמי את הפריווילגיה של המחיקה באדמין

megahertz

New member
או את הפריווילגיה של החסימה באדמין../images/Emo190.gif

אם יש משתמש (*אהמ* אני *אהמ*) שמרגיז אותך..

קרניjack

New member
אני לא יודעת אם כולם שמו לב, אבל היה אחד כזה

השבוע...מישהו "מבוגר" מספיק כדי לקרוא לי ילדה ו"בוגר" מספיק כדי להיכנס לפורום, לקלל ולכתוב שאנחנו חסריי חיים...
כנראה שחושב שמדובר באיזה פורום של כאלה שמאמינים שהם ערפדים ובאו לחלוק שיטות שאיבת דם יעילות, או משהו

קרניjack

New member
../images/Emo13.gif

משהו משמח שקרה לכם השבוע? יציאה ליומלדת של חברה, רק חבל שזה בא על חשבון ההופעה של פריי פור נאת'ינג
המלצת השבוע שלכם? לשמוע מוזיקה בשמן שמציירים. מאכל השבוע? חמוצים תוצרת בייתית
סרט/ספר/סדרת השבוע? סרט- עוד לא יצא לי לראות את טווילייט והוא כר ירד מהקולנוע הכי קרוב לכאן
ספר- עדיין קוראת ברייקינג דאן. סידרה- בשבוע האחרון הרצתי מרתון של העונה הראשונה והשנייה(עדיין בשנייה) של קייל XY סידרה חמודה וקלילה כי נמאס לי כבר מהסדרות שהתפגרו מאובר-דרמה אמריקאית. שיר/אלבום השבוע? death- zero tolerance תמונת השבוע? רנטגן של וולברין

Silverfox™

New member
סופ"ש נושך בהחלט :)

משהו משמח שקרה לכם השבוע? אני ילך על זכיתי בכרטיסים בחינם לדמדומים? :) (עד שהם יגיעו הסרט ירד מהקולנוע) המלצת השבוע שלכם? תנסו להפציץ את עזה לפי צהל זה נראה ממש כיף כי הם כל הזמן חוזרים לזה
מאכל השבוע? פופקורן!! סרט/ספר/סדרת השבוע? לב של דיו של קורנליה פונקה (לאחר חודשיים של קריאה סיימתי אותו ממש ספר חמוד ומומלץ) שיר/אלבום השבוע? Jason Marz Im yours תמונת השבוע?

ShAhArnavonXD

New member
סופ"ש!!!!

משהו משמח שקרה לכם השבוע? ללא ספק היום-היה המבחן האחרון למחצית! (תודה לאל!!) והזמן עומד לרשותי..וזה אומר שתראו את הכינו שלי מתנוסס פה דיי הרבה..(אני מקווה) אהה...וגם 92 באנגלית 99 במתמטיקה (סתם הייתי חייבת לשתף..) המלצת השבוע שלכם? למצוא חברים שכן יוצאים בשישי בלילה ולא נתקעים בבית כמו פדלעות...אני נכשלתי,ואכלתי אותה.. מאכל השבוע? סטייק אנטריקוט,צ'יפס...
סרט/ספר/סדרת השבוע? "משחקי כח" ג'וזף פיינדר ו "האנטומיה של גריי" שיר/אלבום השבוע? לא משהו ספציפי..אולי walk-pantera תמונת השבוע?
שבוע טוב לכולם ובהזדמנות זו אברך את כל החדשים שהצטרפו..לא הספקתי.. אז...השתלבות נעימה!

../images/Emo13.gif

משהו משמח שקרה לכם השבוע? הלכתי לבקר את המורים שלי מהקורס ברמנים והיה גדול!! המלצת השבוע שלכם? THE WHITE STRIPES ותיהיו YES MAN זה עובד מאכל השבוע? סרט/ספר/סדרת השבוע?
שיר/אלבום השבוע? נתקע לי בראש איכשהוא AMERICA של ALL AMERICAN REJECTS תמונת השבוע? שמבורד

בדנתמ

New member
איפה עשית קורס ברמנים?

אני מתקשה למצוא עבודה בהיי טק כרגע, ויש לי רק עוד 7-8 חודשים להרוויח כסף עד הטיול, אז חשבתי, בתור טיפוס לילה כזה, לעבוד בתור ברמן... אם הכסף טוב באמת...

בזמן אמיתי!

סיימתי ביום שלישי את הקורס ואני כבר מתגעגעת!! זה ממש כיף והמורים פשוט תותחים! היום הייתי בפאב של אחד מהם המורה שלי היתה מדהימה אבל היינו הקורס האחרון שלה בכל מקרה אני אומרת שתלך על זה.. זה כיף וממגניב

למעלה