לילה לילה... (או שמא
??)

יוליה323

New member
../images/Emo201.gif

מי שאת זו מי שאת, ולא תוכלי לשנות את זה. תני לעצמך זמן, בטח כשהכל כל כך טרי וראשוני.

נ ט ש ה

New member
כואב כל כך!

אוי גואה'לה. הייתי רוצה לזרוק לך קלישאה כזאת שהזמן מרפא. אבל זה שטות. הוא לא. אני מוצאת את עצמי עדיין מתאבלת יום יום על סבתא שלי. עד כדי מחשבות ביזאיריות (כמו גלגול נשמות, מחכה לסימן ממנה..) אני מניחה שיום יבוא והכאב נהיה קל יותר לסחיבה, אבל לא כי הוא קל יותר, אלא כי את חזקה יותר. והילדים? והמציאות? - נראה לי דווקא הם יכולים לשמש כמשהו מקל. אולי עכשיו זה עוד מוקדם, אבל זה יבוא. ובאמת יש לך ילדים מדהימים.

אההה בדיוק קראתי משהו

שרבקה מרים אמרה על אמהות. היא דיברה על המקום של האמהות בחיים שלנו מהמקום של הילדים של אמהות. על איך אובדן של אמא זו יתמות אין גילאית כזאת. ואז היא אמרה שהיא רואה כמה הקשר עם האמא (והאבא) הוא כ"כ משמעותי ואיך כשהקשר לוקה בחסר כשיש משהו שם שפגוע זה משפיע כ"כ עלינו כבני אדם ומביא אותנו למקום של אובדן בסיסי - והיא לא מדברת דווקא על מקרי קיצון. אז אם נלך על דרך החיוב - אני חושבת שפשוט זכית.. האובדן הוא גדול וענק והגעגועים קשים מנשוא (אני לא יכולה לדמיין אפילו מרוב שזה כואב) אבל אמא שלך ויותר מזה, מה שנוצר בינך לבין אמא שלך זו מתנה ענקית ענקית ענקית. זה באמת הפך אותך למה שאת, להסתכלות הרחבה שלך לעולם.. טוב יש לי עוד אבל נעצור כאן:) ועם הספתח שלך אני בכלל מזדהה אבל גם בנושא הזה נעצור כאן..

ומחזקת,

ומדגישה-שימימה תמיד מדברת על כמה שכל העולם הרגשי שלנו נשען על יחסינו עם אמא(דווקא אמא)ועל חום של אמא. ומסכימה גם שזכית ואשרייך,הלוואי שיש בזה נחמה..

רק עדכון קצר

1/3
תשובות מעולות. בדיוק מה שהיינו צריכים, וזה באמת היה הכי חשוב מהשלושה. (מעורפל, אבל מתישהו אסביר) 1/3 עדיין בסימן שאלה. 1/3 רק מחר, אז אני אמשיך לכסוס ציפורניים לגביו. יאללה, הולכת לישון.
לכולכן.

ועוד 1/3

מסתבר שבכלל לא נדע היום, כי תהיה תשובה רק בעוד חודשיים או יותר, כי בחגים אנשים לא יודעים לעבוד.
שונאת מערכות מסורבלות. בקיצור תודה לכולן, מקווה שיום אחד יהיו לי תשובות.

ליל מנוחה וחלום

לא מצאתי את הוידאו הרצוי אבל מצאתי את זה פרשתי לטובת ספר ושנת לילה

תותחית!!!!!!!!!!!!!!!

חיפשתי את זה זה וחיפשתי עוד זה נהדר!!! אני חוללה על הסרט הזה גם1!! עשית לי את הבוקר

נ ט ש ה

New member
בגיל שלהם הם כבר ראו את זה??

אנ זוכרת שלקח לי מלא שנים להבין את החלק הנאצי בסיפור. כי ידעתי שהם לא יהודים (היא נזירה, דא) אז לא הבנתי למה הנאצים רדפו אותם. אבל הקטע של המרדף במנזר נורא נורא הפחיד אותי..

כן וכמה פעמים

יש אותו להורים שלי ופעם אמא שלי שמה להם את הסרט. הם לא מבינים את ההתרחשות אבל הם נורא אוהבים את השירה.

למעלה