לילה טוב

xurix

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

"חמשיר הסיכום היומי"
כדלהלן, כדלקמן ועוד להלנים. אין עשן בלי אש אז בואו בהסטוריה קצת נפשפש ונגלה איך הכל התחיל לא מזמן עם האיקסים ודור הילד הנרקומן בהתחלה דור גילה שהוא כריות נושך וזה לא שאני עליו מלכלך פשוט יש לדבר עכשיו בגלויות ולהצהיר בפומבי על הנטיות דור שלנו - אוהבים אותך המון אז בוא נעזור לך ותצא מהארון אפילו שאתה במיעוט בין הבריות שבזמן הפנוי הם נושכים כריות דור שלנו - בך אנו תומכים אז אולי נפסיק עם כל הסימנים ונפתח עידן חדש בזה הרגע ואתה תצא ממש ללא פגע למה אני נכנס לשטויות כאילו שאין עוד פרשיות אז היום היו המון שרשורים וחלקם היו אף מעניינים הכוכב של היום היה מנומש ויש לו אפילו פצע חדש ואף מניפה בת כמה ימים והכל עקב אהבה לאקסטרים אלעד לא הבין מה הקטע עם המנות אולי זה עוזר למשוך בנות דור הבית הזה לא מיועד לך אתה הרי, נמשך לבני מנך מסתבר שהמנה זה משו באתיופית הייתי בטוח שזה כמו בהודו הטרופית שם מנות זה קשור בסמים וזה גורם לאנשים לחשוב שהם תפוזים הילדה פתחה בשרשור אל"ף בית זה כאילו בא מרצון להסתלבט את לא היחידה שיודעת קרוא וכתוב הכר שלי מרוב עצב ופגע רטוב ואם באותו שרשור עסקינן הוא היה ממש פרוע ולא לעניין למה לעזאזל אני כותב מחשבות שברקע יש ליגת האלופות בפורום המקצועי גם היו עניינים והאמת שהם ממש לא מעניינים הילדה ארגנה ארוחת צהריים ובכלל היה שמח כפליים חוץ אני רוצה לנצל הבמה ולהעביר מסר ולא פצצת מרגמה אז בואו נדבר על מגע אינטימי ונגיד שלהיות הומו זה גם לגיטימי איך אני בשבילך יא דור אופס אתה לא שומע - אתה מחפש את החור סתם אחי הכל בצחוק ובהלצה העיקר שנפשך עכשיו מתרצה אז בואו באמת נפסיק עם האיקסים ונתן בראש ונביא במיקסים דור שלנו ברוך - שובך כאות הוקרה נזמינך לבריכה סוף

חוצפאי

New member
דוֹר הזה. איך שרוֹאה כרית, ישר מביא

ביס. לא שוֹלט בעצמוֹ, במקוֹם נוֹשך אוֹתה
על דוֹר.
ווי לאב יו דוֹר.

dors

New member
../images/Emo7.gif יש לי התמוטטות עצבים

אני משתגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dors

New member
../images/Emo128.gif אתה בעצמך!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

dors

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה לא אמיתי!!!!!!! זיוף!! ז-י-ו-ף !!!!!

למעלה