חלומות

N o A 1 1

New member
כן כמה פעמיים../images/Emo13.gif

פעם חלמתי שאני וחברה שלי על אי באמצע האגם של הווגורטס עושות מבחן בשינוי צורה.. וגם חלמתי שאני מקבלת תמכתב..

your avi

New member
כן :)

על המשימות שהם היו צריכים לעבור בספר הראשון כדי להגיע לאבן החכמים. אני זוכרת את המפתחות האלו, והטרול והשיקויים והשח מט. שולט ביותר.

Professor Moody

New member
חלום סקס נחשב?

בעקבות הסרט ... עם בארטי קראוץ' ג'וניור. אני יודעת שזה חולני ... אבל זה מה שחלמתי.

כמובן...!

חלמתי על הארי פוטר די הרבה םעמים אפשר להגיד...אבל זה היה בעיקר רק שאני בהוגוורטס או משו

G e o r g i a

New member
חלום ממש מוזר!../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

קצת אחרי שסיימתי את השישי חלמתי שהספר השביעי יוצא (חצי שנה מצאת השישי. מוזר), וכמעט ולא ידעו על זה. הלכתי לי ליד מקדונלדס ופתאום אני רואה סטנד כזה עם הספרים!
באותו החלום גם חלמתי את העלילה של השביעי. זאת אומרת, ממש כמו סרט שאני בתוכו - ככה חלמתי את זה.
העלילה עצמה הייתה מאוד מוזרה...אני כבר לא ממש זוכרת מה היה שם. אבל האווירה הייתה מפחידה.

כן...../images/Emo28.gif

חלמתי את הסצינה של אוכלי המוות באליפות העולם בקווידיץ', וזה כל כך הבהיל אותי, שמיד התעוררתי עוד לפני שקרה משהו... זה מופרע, נכון?

חחחח אממ בערך../images/Emo6.gif

ככה: הייתי תלמידה בהווגוורטס עם אחותי, אח שלי, אמא ואבא שלי
והייתה בביצפר בריכה ע-נ-ק-י-ת אבל ממש שהייתה מחוברת לקוטב הצפוני XD ובתוך הבריחה הזאת הייתה בת ים מרושעת
ואז אני והמשפחה שלי נפלנו לבריכה והבת ים לא נתנה לנו לצאת ובלה בלה בלה.. עד שהגענו לקוטב הצפוני
ולא הצלחנו לצאת משם ל-ע-ו-ל-ם
ואז קמתי מתה מפחד וכולי מזיעה
.. נומה, זה סיוט

noosh

New member
האמת שאף פעם לא,

עד אתמול בלילה, שקראתי את ההודעה הזאת, וחלמתי שאני הרמיוני ושיש לי שחפת. מעט מפחיד.

ToryMaster

New member
יו

גם לי היה חלום על הארי אתמלו. בעצם לא על הארי, על נוויל וולדמורט, ואז אני הייתי נסיכה או משהו. היה מוזר.

היה משהו, יחסית מוזר.

חלמתי שאני בבית הספר שלי ואני בקומה העליונה איפה שהכיתה שלי, ואני לא רואה אף אחד בכל הקומה, פתאום אני רואה שבית הספר נשרף, אז אני מאיפשהו מקריצה מטאטא (נראה לי שזה היה דווקא נימבוס 2000.) ואני טסה במהירות לאורך כל המדרגות ואז אני רואה למטה את הארי פוטר מדבר עם החברה הכי טובה שלי. :/

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלפחות חלום אחד שאני זוכרת-

המוני ינשופים פיצפונים (10 ס"מ בערך) מגיעים אליי הביתה, ואחד מהם - רק אחד - מחזיק מעטפה זעירה במקור.

למעלה