חלומות

LittleSinner

New member
../images/Emo29.gif חלומות ../images/Emo1.gif

מעניין אותי לדעת... האם אי פעם חלמתם על הארי פוטר? כן? שתפו אותו איתנו!

אכן

טוב בערך, חלמתי שאני הולכת בפארק ויש לי מטאטא ואז אני מתחילה לעוף. (זה בערך הארי פוטר) ומה איתך??

00SONIA00

New member
חלמתי כמה פעמים..

האחרון שאני זוכרת היה על הסרט.. זה היה בלילה שלפני הטרום בכורה, ואני וחברות שלי התכוונו לראות את זה. חלמתי שאני וחברה שלי יוצאות מהבית ומתחילות ללכת לכיוון של הקולנוע. אחרי הליכה של מספר דקות חברה אחרת מתקשרת אליי ואומרת לי שאנחנו מאחרות. אנחנו מתחילות לרוץ, ורצות די הרבה זמן, הרבה יותר ממה שלוקח להגיע לקולנוע. בסופו של דבר, חברה שלי מתקשרת אליי שוב, ואומרת לי שהסרט נגמר. אנחנו מתבאסות ומתחילות לחזור. *ופתאום* אנחנו מוצאות את עצמינו באמצע שומקום, ושומעות צחוק מפחיד כזה [מואחעחעחע]. אני ישר אומרת לחברה שלי שזה וולדי! ואז ראיתי מולי את הארי, ו-וולדי מאחוריו..אז רציתי לצעוק לו שיזהר, אבל הוא לא שמע אותי!!!!! ואז התעוררתי!!!!! והכי דפוק זה שכמה דקות אחרי שהתעוררתי עדיין לא הבנתי איפה אני וחשבתי שהחלום באמת היה אמיתי!
אני סתומה. אני יודעת.

miss bobby

New member
חח כן!

ד"א אני לא יודעת אם אמרתי כאן את זה אבל זאת אני, בכנרית. החלפתי ניק.

LittleSinner

New member
../images/Emo1.gif אוקיי אז אני אשתף גם את שלי

כי קודם לא היה לי זמן להוסיף... אז לי היה חלום ספויילר
*אז מי שלא קרא את הספר ה-6 שלא יקרא את ההודעה הזו*
אתם מורשים לצחוק, גם אני צחקתי. חלומות שלי מוזרים ואין לי הרבה שליטה עליהם
חלמתי על החיפוש של הארי, רון והרמיוני אחרי ההורקראקסים. והם היו במין מקום עתיק כזה (דומה מאוד לפרמידה), עם מלא דלתות מרובעות מסביב לארבע הקירות. כל דלת נראתה כמו פתח למקלט מוגן, או משהו כמו הדלתות שהיו בסרט "קיוב" (כן, נראה לי שחלמתי את זה אחרי שראיתי קיוב וסיימתי לקרוא בדיוק את הספר ה-6
). אז הם כל הזמן פתחו דלת מסויימת ונכנסו לחדר כלשהו, ולא מצאו כלום. ואז הם פתחו דלת אחת, ומצאו את עצמם בתוך איזו דירה מלאה בכל מיני דברים קסומים של מכשפים. אז הם התחילו לחפש. ושם מצאו לפחות 2 הורקראקסים ומאחורי תמונה של מישהו שדמה באופן מחשיד לסיריוס, היה מכתב מ-R.A.B שמיועד להארי
ואז באו כל מיני אוכלי מוות וניסו לחפש את הדלת המתאימה שאליה נכנסו השלישיה ואז התעוררתי...חחח אה, וחלמתי על איך תיראה החתונה של פלר וביל ומה יקרה לכל דמות שם וכו'... זה יכול להיות רעיון נהדר לפאנפיק...
חחח לא פעם ראשונה שכתבתי פאנפיק על חלום שחלמתי.

כן

דברנו באותו יום בבית על מבחן ה101 של אחי הגדול ואז הלכתי לישון וחלמתי שאנחנו בטירה (הוגוורטס ) ואנחנו הולכים מאחורי המדריך ויש שם מרפסות זהב ויש אנשים שתולים על המרפסת את השל על מבחן ה101 ואז איכשהו הגעתי לחצר האחוריתץ של הבית ועפתי על מטאטא ואז התחלתי להתעורר והחלום הפך יותר מציאוצי ולא הצלחתי לעוף אפילו שרצתי עם המטאטא
אז הייתי צריכה להחזיק באיזה כבל שיעיף אותי ואז ... החלום נגמר נכון זה נשמע מבולבל?

Saint Jane

New member
היה לי חלום ממש מפחיד...

חלמתי שאני במסדר, או משהו כזה, ו-וולדמורט רודף אחרי, ואחרי אחי ועוד כמה אנשים, והסתתרנו בתוך חדר, ואמרתי לכולם להיות בשקט ואז וולדמורט התפרץ לחדר יחד עם זב תולע, ושאלתי אותו למה הוא הסגיר אותנו ואז ברחנו על נפשנו, וירדתי מהר במדרגות חירום כאלו כשאחי מאחורי וצרחתי עליו שיזדרז, ואז עליתי על רכבת ואחי נתפס בידי וולדמורט. ]; ובכיתי, ואמרתי לאמא שלי שאחי נתפס, והיא התכחשה לזה. P:

the luna

New member
אינדיד

זה היה דומה להפליא לקטע בסרט (כן....הסרט. למרות שהוא קקי) הראשון, בקטע בו הארי על מטאטא פעם ראשונה. אז היו שמיים ממש אפורים, והתחלתי לעוף...וזה כל כך משחרר! כאילו אני לא תלויה בשום דבר, מרגישה את הרוח, לא דואגת, לא חושבת.... ואז העירו אותי

2 Mיכל

New member
כן!../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

כלומר, זה היה חלום שהורכב מהמון דברים. השבט, סימס שראיתי באינטרנט וגם קצת מהארי פוטר. יהיה מיותר לתאר אותו כי הוא מסובך וגם אני כבר לא ממש זוכרת, אבל חלמתי

mei14

New member
אף פעם לא חלמתי על הארי פוטר

אני מקווה שיום אחד אני יחלום

The Walrus

New member
אני פעם אחת חלמתי על הסרט הרביעי.

הארי וסדריק היו במבוך ואז הם שיתקו את העכביש (כן, בחלום שלי לא הורידו אותו!), ואז הם לוקחים את הגביע. אבל הגביע הוא לא מפתח מעבר, הם פשוט יוצאים איתו ביחד. ואז אני מצליח להבין שמשהו לא בסדר, ושהם אמורים להגיע לגרייביארד. כולם מריעים להם ופתאום המצלמה עולה למעלה ורואים את הוגוורטס, ואז פתאום המצלמה עפה משם ואז רואים איזה פאב אפל (שנראה מלמעלה כמו החממות בסרט השני), ואז רואים את וולדמורט (שבכלל לא קרוב לאיך שעשו אותו בסרט). וולדמורט לוקח לגימה מהבירה שמולו וצוחק צחוק מרושע כזה. ואז כתוב "THE END" ונגמר הסרט!

black robe

New member
הרבהה פעמים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

אי-אפשר לספור כבר כמה פעמים
הנה אחד מהם: הארי נעלם ל4 שנים-
- ויום אחד, כשאני יושבת לי באיזשהו בית-קפה
אני רואה את הארי נכנס לבפנים!!
ופתאום, וולדמורט יצא מאיזשהי דלת בבית-קפה!!!!
רציתי להגיע אל הארי ולהגיד לו, אבל וולדמורט הספיק להגיע אליו לפניי...
ואז... הוא לקח אותו לאיזשהו קיר בחדר
, ופתח את הקיר והכניס את הארי לשם
ומשם, ראיתי את החלום מהעיניים של הארי, וזה הייה לא נעים בכלל, כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם
נו...בוא נגיד שוולדי עשה להארי את מה שרק וולדי ואוכלי-המוות שלו יכולים לעשות לאנשים, אבל הוא לא הרג אותו
נכנסתי לתוך המקום שהארי ווולדי היו בו, והצלתי את הארי!!!!
ואחרי זה התעוררתי מהשעון המעורר הדפוק שלי לבית-ספר
(איך אני לא סובלת להתעורר באמצע חלום, ועוד הארי פוטר!!
) והיה לי עוד איזשהו חלום, שאני עפה על מטאטא (אש המחץ!!
) בחצר בית-הספר שלי, זה היה מדהים
והיה לי עוד חלום, שכאילו למדתי בהוגוורטס... זה היה ממש תענוג לחלום את זה
(רק חבל שעוד הפעם השעון המעורר שלי העיר אותי
)

למעלה