והנה .. מחק! אינסה שלחתי לך מסר..תעני לי פלייז!
W welcome to heaven New member 31/7/05 #148 ../images/Emo128.gif המחק בסדר גמור, אבל אני רוצה בתמצאי גם דולי ללא פנים. אני לא יכולה להשיב לך מסר כי יש לי בעיה עם חוסם פופ אפים וזה שעה עד שלסדר אותו. עדיין לא הלכתי, ואני מתכוונת כנראה להשאר מול המחשב עד 3 ומשו
../images/Emo128.gif המחק בסדר גמור, אבל אני רוצה בתמצאי גם דולי ללא פנים. אני לא יכולה להשיב לך מסר כי יש לי בעיה עם חוסם פופ אפים וזה שעה עד שלסדר אותו. עדיין לא הלכתי, ואני מתכוונת כנראה להשאר מול המחשב עד 3 ומשו
W welcome to heaven New member 31/7/05 #147 ../images/Emo128.gif ../images/Emo10.gif (האיקס הזה אכזרי ;[)
W welcome to heaven New member 31/7/05 #146 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כל הכבוד
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כל הכבוד
W welcome to heaven New member 31/7/05 #144 לא הבנתן, ביקשתי שתחפשו 2 דברים ותשימו אותם בקובץ 1. דולי ללא פנים, על בייס ללא פנים. לא ביקשתי את הבייס. ו כלי כתיבה כלשהו.
לא הבנתן, ביקשתי שתחפשו 2 דברים ותשימו אותם בקובץ 1. דולי ללא פנים, על בייס ללא פנים. לא ביקשתי את הבייס. ו כלי כתיבה כלשהו.
W welcome to heaven New member 31/7/05 #152 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לא ביקשתי שתעשו, אבל זה בסדר גמור
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לא ביקשתי שתעשו, אבל זה בסדר גמור
ר ראפ שולט New member 31/7/05 #151 Tוקי בננות!! אני פורשת אני לא עייפה אבל דיי משעממם לי..חע! יש פיהנ חד פעמית תשתתפו בה!! לילט..
W welcome to heaven New member 31/7/05 #153 הומ. זה הרבה בנות פרשו או שסתם מתעצלות לחפש? אז אם בעוד רבע שעה בערך לא ישרשרו כלום אני אעבור למשימה הבאה/אעשה מסדר.
הומ. זה הרבה בנות פרשו או שסתם מתעצלות לחפש? אז אם בעוד רבע שעה בערך לא ישרשרו כלום אני אעבור למשימה הבאה/אעשה מסדר.
W welcome to heaven New member 31/7/05 #156 ../images/Emo41.gifמשימה הבאה! ../images/Emo29.gif אתן יכולות עדיין לשרשר למשימה הקודמת עד שהנקודות יגמרו משימה: תמצאו דולי, בפורום הזה ולא משנה ממתי או מאיפה, על איזשהו בייס של פינק לנד *אסור את שלכן!* ניקוד: ראשונה: שנייה: שלישית:
../images/Emo41.gifמשימה הבאה! ../images/Emo29.gif אתן יכולות עדיין לשרשר למשימה הקודמת עד שהנקודות יגמרו משימה: תמצאו דולי, בפורום הזה ולא משנה ממתי או מאיפה, על איזשהו בייס של פינק לנד *אסור את שלכן!* ניקוד: ראשונה: שנייה: שלישית: