שאלון

../images/Emo108.gifאני../images/Emo108.gif

1.איזה תוכניות אתה רואהאין קבועות..רק שנות השבעים וארתור לפעמים
2.מה התוכנית האהובה עלייךמופע שנות השבעים 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיהלא
4.אתה רואה תוכניות מצוירות?ארתור..חיחיחי
5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)ממ..לא 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)קומדיות 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה בלו קראש
8.אתה מנוי לחבילות סרטיםכן 9.מה ערוץ המועדף עלייךe, mtv,ו-vh1 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבהe, mtv,ו-vh1 11.איזה הכי פחותערוץ 11
12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24לא..תכניות יפות חרא מוזיקה
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטןארתור..עדין! 14.אתה רואה תוכניות בישול רק אם אהרוני הכוסון מופיע בה
15.אתה רואה חדשות חדשות ערוץ הבידור כן
16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניותכן.. 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסךחח ממש לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותרלויודעת
19.מה דעתך על ערוץ התכלתלא יודעת, לא כפת לי
20.מה דעתך על ערוץ 9 אין לי שמץ מה זה.. 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?כן!!!שווה!! מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 אני לא משקיעה בזה מחשבה רבה.. 23.יס או הוט הוט!
24.MTV או ערוץ 24 mtv 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכיתערוץ הילדים..(רק בגלל ארתור..) 26.פוקס קידס או ניקולדיןפוקס קידס(רק בגלל פאוור ריינג'רס) 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10שומדבר
28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניותשומדבר
29.פספורט או מסע עולמיאין לי דיעה מגובשת בנושא.. 30.תשוקות או ימי חיינו
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח
32.אופרות סבון או טלנובלות \?|
33.סוף הדרך או רצים לדירהסוף הדרך 34.מיכאלה או השיר שלנומיכאלה.. 35.שנות השבעים או חבריםשנות השבעים!! 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונהכולם אוהבים את ריימונד

התשובות שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה? אממ הרבה..כוכב נולד, חברים, המורדים, מיכאלה, המירוץ לאתמול, בנות גילמור, גו'אן מארקדיה, אקזיט, מכושפות.. 2.מה התוכנית האהובה עלייך? המורדים 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה? בערך
למחשב יותר
4.אתה רואה תוכניות מצוירות? כן, סאות'פארק 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)? אממ, אמרו לי שהשיר שלנו זה סדרה חמודה ואני מנויה להוט
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)? תאמת שתטלנובלות אני רואה בגלל השפה (אני פשוט מטורפת על ספרדית) וככה אני לומדת, חוץ מהמורדים שאני רואה כי אני אוהבת. ריאלטי אני לא רואה. אני אוהבת סדרותץ אמריקאיות סטייל חברים 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה? ראיתי הרגע מעודדות צמודות בהוט 8.אתה מנוי לחבילות סרטים? יאפ 9.מה ערוץ המועדף עלייך? ערוץ 3 רולז וערוץ 24 ממכר 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה? ערוץ 24 11.איזה הכי פחות? חח הכל 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24? בהחלט 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן? אממ פוקימון 14.אתה רואה תוכניות בישול ? לא 15.אתה רואה חדשות? לפעמים 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות? כן 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? חחחח לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר? כן והרבה 19.מה דעתך על ערוץ התכלת? תקוע לי עמוק בתחת.. 20.מה דעתך על ערוץ 9? לא מעניין אותי 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? כן וזה מטומטם מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 ? 22 23.יס או הוט? הוט 24.MTV או ערוץ 24? 24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? אף אחד 26.פוקס קידס או ניקולדין? פוקס קידס רק בגלל המורדים 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10? לא משנה לי כל כך..
28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות? ארגנטינאיות 29.פספורט או מסע עולמי? אף אחת 30.תשוקות או ימי חיינו? אף אחד 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? אף אחד 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה ? אף אחד 34.מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים? חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה? מלך השכונה

Galadriel 3000

New member
טוב נו אני אענה...

1.איזה תוכניות אתה רואה כלופ בעקרון... אבל אם אני רואה שיש אלי מקביל או מכושפות אז אני רואה. אה וגם אני רואה ג'ואן מארקדיה. 2.מה התוכנית האהובה עלייך אלי מקביל 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה בכלל לא. אולי פעם. 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? לא אם יש לי ברירה. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) מממ אולי דברים ב"ביפ", כי אין לי דיגיטלי. אה וגם דברים ב E. 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) קומדיות ודרמות קומיות. 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה ממה לא יודעת. 8.אתה מנוי לחבילות סרטים אין לי דיגיטלי... וגם לא יס. 9.מה ערוץ המועדף עלייך דפנטלי הוט 3. 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה הוט 3. 11.איזה הכי פחות אה... עיראק... אני יודעת... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 לא, בקושי העברתי אליו אי פעם... 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן אממ... אממ אויש העבר האפל... הייתי (בטח כמו כולנו) צופה קבועה של קטנטנות
אבל נגמלתי, תודה לאל, באמצע החמישית. 14.אתה רואה תוכניות בישול פעם ראיתי "טעמים" אבל אכשיו כבר לא. 15.אתה רואה חדשות רק כשקורה משו חשוב 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות אם לא ראיתי את הפרק אז למה לא? 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך חח לא... 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר אגו (אפילו שאני לא בדיגיטלי), 24. 19.מה דעתך על ערוץ התכלת אין לי כבלים דיגיטליים (בפעם האלף) אבל נראה לי שזה רעיון מטומטם. 20.מה דעתך על ערוץ 9 ממ לא יודעת... 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? מה??????????? איזה טמטוווום!! מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 10 23.יס או הוט הוט 24.MTV או ערוץ 24 MTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית אה... ילדים, אני חושבת... למרות שגדלתי על החינוכית אז זה יהיה בבחינת בגידה. 26.פוקס קידס או ניקולדין אה? 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 10. 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות ממ.. אה... קשה להגיד מה אני מתעבת יותר. 29.פספורט או מסע עולמי לא סובלת אף אחד מהם ואני לא רואה את ההבדל 30.תשוקות או ימי חיינו חחחחחחחחח.... 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח חחחחחחחחחחחחחחחחחח.... 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה מה ההבדל? 34.מיכאלה או השיר שלנו מיכאלה כי אין לי יס, אבל אני בכל מקרה לא רואה אף אחד מהם... 35.שנות השבעים או חברים אוף... חייבים לתת לי להחליט??? 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה מלך השחונה.

התשובות שלי

1. תוכניות בערוץ e וריאלטי טי.וי 2. חדשות ערוץ הבידור 3. ליפעמים 4. כן 5. לא 6. ריאלטי 7. יעד סופי אתמול בערב 8. בטח 9. ערוצי סינמה בהוט 10. הוט fun 11. ויוה ביכלל לא 12. לא 13. כן 14. ליפעמים 15. ליפעמים 16. תלוי עם אהבתי את התוכנית 17. לא בהכרח יש לי טלויזיה בחדר 18.כן 19. לא משהו 20. משעמם 21. אקזיט? 22. ערוץ 22 23. הוט 24. mtv 25. ערוץ הילדים 26. כלום 27. חדשות 22 28. טלנובלות ישראליות 29. מסע עולמי 30. לא זה ולא זה 31. כלום 32. לא זה ולא... 33. סוף הדרך 34. מיכאלה 35. חברים 36.כולם אוהבים את רימונד

Sakura K

New member
התשובות שלי...

1.איזה תוכניות אתה רואה - כל מיני , רק לא משעממות... 2.מה התוכנית האהובה עלייך - אפשר לומר שזה מתחלף , עכשיו אני אוהבת ג'ואן מארקדיה 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה - לפעמים... 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? - כן. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) - אמממ, מלאך שחור... לא תמיד השעה טובה... (מאוחר...) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)- אנימה... 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה - שודדי הקריביים 8.אתה מנוי לחבילות סרטים - כן 9.מה ערוץ המועדף עלייך - ערוץ 3 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה - ערוץ הילדים... 11.איזה הכי פחות - ערוץ 10 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 - לא 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן - פרפר נחמד 14.אתה רואה תוכניות בישול - לפעמים 15.אתה רואה חדשות - לא... 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות - כן ! 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך - רוב הפעמים 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר - לא, כל אחד אוהב משהו אחר... 19.מה דעתך על ערוץ התכלת - לא ראיתי אף פעם... 20.מה דעתך על ערוץ 9 - בסדר... סביר... 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? - לא... מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 - 22 23.יס או הוט - הוט 24.MTV או ערוץ 24 - MTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית - ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין - פוקס קידס 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 - חדשות ערוץ 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות - ארגנטינאיות 29.פספורט או מסע עולמי - פספורט 30.תשוקות או ימי חיינו - תשוקות 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח - צעירים חסרי מנוח 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| - טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה - סוף הדרך 34.מיכאלה או השיר שלנו - מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים - שנות השבעים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה - כולם אוהבים את ריימונד וזהו ... ! רציתי לשאול , למה אין עוד פרקים של שודדי הקריביים ? בינתיים ראיתי רק 9 פרקים ... ! זה יפה... !!! (אני חדשה בפורום)

רולדההה

New member
תסמכו עליי שזה יהיה מצחיק...../images/Emo8.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה אני רואה הכללל...כן, גם את הסדרות של הופ. לא, סתם. 2.מה התוכנית האהובה עלייך שינזו (
מושרמבו, יאקומו, זוכרים אותכם לעד!) הסדרה הכי שולטת בעוווולם!! 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה בהחלט. 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? אני חייה על תוכניות מצוירות יפניות (אנימות) שינזו, שאמן קינג, אינויאשה...הכל! אני פאנגירלז בהתהבות! ולני הוא כזה בישי... 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) כן. יש הרבה סדרות שאני רוצה לראות אבל משום מה לא מביאים אותן לארץ!!! (שמאן קינג-העונה השנייה) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) אנימות וסיטקומים. 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה אינטרסטלה 5555. אגדה. 8.אתה מנוי לחבילות סרטים בהוט. בעיקרון יש לי את כל הערוצים שאפשר. 9.מה ערוץ המועדף עלייך "הסדרות הטובות ביותר בעולם...ערוץ 3." 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה ערוץ 3 ופוקס קידס, שיחיו. 11.איזה הכי פחות יש המון שאני בכלל לא רואה... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 ממש לא. ראיתי כל החיים שלי איזה עשר דקות מסכנות מהערוץ. 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן שאליתיאל קוואק! 14.אתה רואה תוכניות בישול לא ממש. 15.אתה רואה חדשות כן. 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות תמיד. גם כאשר ראיתי אותם כבר. 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך לא ממש...אני רואה דברים שהם לגיל 14 ומעלה, אבל 18 לא. 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר יש הרבה... 19.מה דעתך על ערוץ התכלת מי רואה ערוץ תכלת? 20.מה דעתך על ערוץ 9 מה משדרים שם תזכירו לי? 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? למי אכפת? שיהנו...אני לא רואה אקזיט. מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 22. 23.יס או הוט: הוט! 24.MTV או ערוץ 24 mtv רוקס!!! 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית ערוץ הילדים בגלל סיבה אחת. שין צ'אאאאאאן! 26.פוקס קידס או ניקולדין פוקס קידס פוראבר! 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 חדשות 22. 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות לא רואה כל כך, אבל מעדיפה תוצרת ישראלית כחול לבן!
29.פספורט או מסע עולמי מסע עולמי. 30.תשוקות או ימי חיינו ת-ש-ו-ק-ו-ת-! 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח איכסה שניהם!! 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| גם וגם, אבל לא הרבה... 33.סוף הדרך או רצים לדירה רצים לדירה. אין לי מושג למה. 34.מיכאלה או השיר שלנו מיכאלה...פגשתי את השחקנים והייתי על הסט-האווירה נהדרת והם כל כך מקצועיים! 35.שנות השבעים או חברים איזו שאלה בכלל??? חברים! 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה כולם אוהבית את ריימונד. ושוב, שינזו ושאמן קינג שולתיים!!11

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני לא כ"כ צחקתי...

בעיקר הזדהתי
!|....חחחח... ד"א:מתי תפרסמי עוד פרק של הסיפור
,זה אכזרי להשאיר אותנו ככה
,אני כ"כ במתח
...
..

Number One1

New member
../images/Emo180.gifשלי!!!!!!!!!../images/Emo180.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה:קומי קומי 2.מה התוכנית האהובה עלייך: יש המון!!!!!!!! 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה: נמנמ לא.... 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? לפעמים..... שמשעמם...... 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט): אמממ לפעמים.... 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות): קומדיות ותוכניות אירוח... 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה: הטוב הרע והמכוער..... חחחח 8.אתה מנוי לחבילות סרטים: יאפ 9.מהו הערוץ המועדף עלייך: יש המון ערוצים אהובים!!!!! 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה: ערוץ אי 11.איזה הכי פחות: ערוץ פוקס קידס 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24: לא.... 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן: בלי סודות, פוקימון, קטנטנות.... 14.אתה רואה תוכניות בישול: לא, זה משעמם.... 15.אתה רואה חדשות: רק אם יש משהו חשוב.... 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות: לפעמים... 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך: לפעמים כן ולפעמים לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר: כן, ערוצים ריאלטים.... איכססססס איך אנשים יכולים להמכר לזה?????!!!!! 19.מה דעתך על ערוץ התכלת: מה זה? 20.מה דעתך על ערוץ 9: בסדר (במבטא של לובה... חחח) 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? לא אכפת לי אקזיט זה תוכנית מטומטמת ומשעממת..... מה את המעדיף: 22.ערוץ 22 או ערוץ 10: את שניהם 23.יס או הוט : יס רולזזזזז 24.MTV או ערוץ 24: MTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית: ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין: ניקולודיון 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10: לא אכפת לי.... 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות: איכככססס טלנובלות! 29.פספורט או מסע עולמי: מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו: ראו תשובה מספר 28 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח: כנ"ל 32.אופרות סבון או טלנובלות \?|: כנ"ל 33.סוף הדרך או רצים לדירה: ראו תשובה מספר 18 34.מיכאלה או השיר שלנו: ראו תשובות 28, 30, 31, 32 35.שנות השבעים או חברים: חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה: כולם אוהבים את ריימונד אבל אני אישית מעדיפה את סיינפלד....

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא, זה לקוח מפורום דיסני

שהם לקחו את זה מפורום המורדים. אבל במקור, נדמה לי שזה מפורום המורדים.

../images/Emo176.gifאני

1.איזה תוכניות אתה רואה- הסימפסונס, חברים, מכושפות 2.מה התוכנית האהובה עלייך- לא יודעת 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה- לא ממש 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? כן, כל הזמן!
5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)- אני רוצה לראות את הסרט של סאקורה אבל הקאזה שלי נדפק 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)- קומדיות בדרך כלל 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה- שאיפות ררר... ג'וני
8.אתה מנוי לחבילות סרטים - בהוט? אם כן אז כן... 9.מה ערוץ המועדף עלייך - ביפ, ערוץ 3, וערוצי הסרטים 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה - ערוץ 3 11.איזה הכי פחות - תכלת? 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 -לא מכורה אבל רואה הרבה... 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן - נילס הולגרסון, המומינים, והלב. 14.אתה רואה תוכניות בישול - לא
15.אתה רואה חדשות - לא ממש
16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות - כן, אם זה משהו מעניין 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך- בטח! אני ילדה טובה ירושלים!
למה נראה לכם?! 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר- ערוץ קריוקי 19.מה דעתך על ערוץ התכלת- אף פעם לא ראיתי, אין לי דעה 20.מה דעתך על ערוץ 9 לדעתי גם אף פעם לא ראיתי
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? ?! אפשר לשאול למה?! מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 - 22 23.יס או הוט - הוט 24.MTV או ערוץ 24 - mtv 2, mtv base 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית - ערוץ הילדים...
26.פוקס קידס או ניקולדין - פוקס קידס 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 - 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות - ארגנטינאיות 29.פספורט או מסע עולמי - מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו - פייחס! אף אחד...
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח - עוד פעם אף אחד!
32.אופרות סבון או טלנובלות \?| - טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה - לא רואה 34.מיכאלה או השיר שלנו - מיכאלה, אבל אני לא ממש רואה את זה... 35.שנות השבעים או חברים - קשה קשה...
36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה - ריימונד הכי כוסון!

מיטץ

New member
יאאא גם אני רוצהההה../images/Emo3.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה -בערך את כל התוכניות בערוץ 3 2.מה התוכנית האהובה עלייך חברים מכושפות אנג'ל שנות ה70... 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה -לא
4.אתה רואה תוכניות מצוירות? כן לפעמים 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) -לא 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)לוידעת אין משהו מיוחד אני מסוגלת לראות הכל
7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה-איזה סרט עם קורטני קוקס לא זוכרת את שמו
8.אתה מנוי לחבילות סרטים כן 9.מה ערוץ המועדף עלייך -אמממ 3
10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה- כנ"ל 11.איזה הכי פחות- אמ כל השאר בערך
12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 -לא 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן -כן 14.אתה רואה תוכניות בישול- לא
15.אתה רואה חדשות -לא 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות -כן 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך -לא
18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר- כן 19.מה דעתך על ערוץ התכלת- לוידעת אפעם לא ראיתי 20.מה דעתך על ערוץ 9 - ערוץ רוסים
סתם חולה על רוסים
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?לא
פחחחח מה ישדרו שמה? מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 -22 23.יס או הוט -אפחד
עדיף כבר הוט.... 24.MTV או ערוץ 24 -שניהם 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית-ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין-פוקס קידס 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 -22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות- לא רואה טנלובלות רק מיכלאה
אז עדיף ישראליות 29.פספורט או מסע עולמי -מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו -אממ אותו חרא
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח -היפים והאמיצים,אני אוהבת
32.אופרות סבון או טלנובלות \?|אותו דבר 33.סוף הדרך או רצים לדירה - רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו-מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים -חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה-כולם אוהבים את ריימנוד

למעלה