שאלון

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifשאלון../images/Emo36.gif

סתם כדי לעורר מחר את הפורום[
] [מפורום המורדים...] 1.איזה תוכניות אתה רואה 2.מה התוכנית האהובה עלייך 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה 8.אתה מנוי לחבילות סרטים 9.מה ערוץ המועדף עלייך 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה 11.איזה הכי פחות 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן 14.אתה רואה תוכניות בישול 15.אתה רואה חדשות 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר 19.מה דעתך על ערוץ התכלת 20.מה דעתך על ערוץ 9 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 23.יס או הוט 24.MTV או ערוץ 24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית 26.פוקס קידס או ניקולדין 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות 29.פספורט או מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| 33.סוף הדרך או רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifבלופ.

1.איזה תוכניות אתה רואה:
אמ... כמעט כל תוכנית, חוץ מתוכניות הריאליטי האלה של "רצים לדירה" וכל הבולשיטים האלה... 2.מה התוכנית האהובה עלייך:
אמ.. דרגון בול ז
3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה:
לא ממש
4.אתה רואה תוכניות מצוירות:
כן 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט):
כן, אין לי פוקס קידס ויש שם דמה סדרות שאני רוצה לראות><"" 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות):
אנימה 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה:
אמ.. "שחר המתים"
8.אתה מנוי לחבילות סרטים:
אמ..לא
9.מה ערוץ המועדף עלייך:
לא יודעת..כל הערוצים
10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה:
ערוץ 6 [כרגע 80] 11.איזה הכי פחות:
אמ..כל השאר?
12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24:
ממש ממש לא
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן:
מרקו
14.אתה רואה תוכניות בישול:
לפעמים יוצא לי^^ 15.אתה רואה חדשות:
כנ"ל 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות:
אם אין משהו יותר טוב לראות.. 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך:
בדרך כלל לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר:
ערוץ 24
19.מה דעתך על ערוץ התכלת:
אני לא רואה אותו. 20.מה דעתך על ערוץ 9:
כנ"ל 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם:
כן, סתם ביזבוז ערוץ
מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10:
ערוץ 22 23.יס או הוט:
לא אכפת לי 24.MTV או ערוץ 24:
אף אחד מהם
25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכים:
ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין:
פוקס קידס 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10:
אמ.. לא יודעת
28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות:
אף אחת מהן><;; שונאת טלנובלות
29.פספורט או מסע עולמי:
מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו:
שתי סדרות משעממות
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח:
כנ"ל 32.אופרות סבון או טלנובלות:
אף-אחת-מהן-!
33.סוף הדרך או רצים לדירה:
סוף הדרך 34.מיכאלה או השיר שלנו:
לא-אוהבת-טלנובלות-בפעם-ה-244314
35.שנות השבעים או חברים:
חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה:
כולם אוהבים את ריימונד רואים שזה מפורום המורדים..

little bry

New member
ששלללליייי ../images/Emo9.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה: אממממ יווו יש יותר מדי 2.מה התוכנית האהובה עלייך: תשוקות/ימי חיינו
3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה: ממממ יאפפ בערך חחח 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? איזה? תוכניות לא אבל סרטים כן נמו וכאלה...
5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט): לזוכרת 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות): אממממ בערך הכל
7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה: אמממ מוות לפרקליט משו כזה חחחח 8.אתה מנוי לחבילות סרטים: כןן 9.מה ערוץ המועדף עלייך: 92 - mtv hits 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה: חחחחח 92 11.איזה הכי פחות: 24 בעעעע 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24: לאאאאאאאאא שונאת מוזיקה ישראלית
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן: חחחחח היה המון!! 14.אתה רואה תוכניות בישול: נופפפ 15.אתה רואה חדשות: לפעמים 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות: כן 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך: לא... לרוב הם סתם נותנים סרטים אלימים עם הגבלת גיל של 18 למה מי מת? אפשר לחשבו מה עושים שם 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר: כןןן!! ערוץ מזג האויר חחחחח מה הטימטום הזה? 19.מה דעתך על ערוץ התכלת: לא מעניין
20.מה דעתך על ערוץ 9: לא רואה
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה דעתך על זה: חופששששיי מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10: 10 23.יס או הוט: הוט 24.MTV או ערוץ 24: MTV!!!!!!! 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית: אמממממ שאלה קשה חחחח ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין: ניקולדין 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10: 10... 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות: ישראליות
29.פספורט או מסע עולמי: מסע עולמי *אהם נוסע לאירלנד די הרבה אהם
* 30.תשוקות או ימי חיינו:
אתם לא יכולים לשאול כזה דבר!!! זה לאא פייר *מסרבת לענות!
* 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח: היפים והאמיצים 32.אופרות סבון או טלנובלות: אופרות סבון 33.סוף הדרך או רצים לדירה: רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו: מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים: שנות השבעים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה: כולם אוהבים את ריימונד במילה אחת-מה דעתך על... 37.טלנובלות- פסדר 38.אקזיט- חחחחחח חביב + 39.חברים לנצח- האאא? 40.ערוץ 8-
לא רואה מכפת לי 41.ערוץ נשיונל גאוגרפיק-
42.מופע שנות השבעים-
43.מיכאלה-
44.השיר שלנו- אין לי יס
45.אהבה מעבר לפינה-
46.חדשות-
47.טלוויזיה-

little bry

New member
../images/Emo12.gif עשיתי העתק הדבק

מפורום אחר שהיה בו כנראה את שאר השאלון
חחחחחחח קיצר אל תתיחסו

SailoR VenuS

New member
*נדחפת*גמאני אוהבת גמאני!!!

ואני הכרתי לדורית את עולם האנימות המופלא!!
*בורחת*

תשובותי../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה?: לאס וגאס, איפה אתה חי, כוכב נולד, אדיר מילר וכל אלה... 2.מה התוכנית האהובה עלייך: לאס וגאס 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה?: לא. הרבה יותר לאינטרנט
4.אתה רואה תוכניות מצוירות? כן. קצת אבל. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)?: כן. סקראבס (שידורים חוזרים) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)?: הממ... סדרות אקשן כאלה כמו "זהות בדויה" וכאלה... 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה?: גרין מייל. 8.אתה מנוי לחבילות סרטים?: לא. אפילו כבלים אין לי
*נסקלת* 9.מה ערוץ המועדף עלייך?: 22. כאילו שיש לי ברירות. עם אח כמו שלי, מזל שיש לנו טלויזיה. בעצם יש לנו 3... הממ אבל כבלים אנחנו לעולם לא נעשה, כי הוא מכור
10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה? 22 11.איזה הכי פחות: ערוצים ערביים וכאלה... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24?: לא. אני מכורה למחשבים 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן?: בהחלט
שאלתיאל קוואק, המומינים...
14.אתה רואה תוכניות בישול?: יס פליז
15.אתה רואה חדשות? משתדלת שלא. 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות? מדי פעם 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? הממ לא תמיד 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר? בהחלט. ויוה, ערוץ תכלת וישראל פלוס. אבל ויוה הכי
19.מה דעתך על ערוץ התכלת? נו ב-א-מ-ת
20.מה דעתך על ערוץ 9? מה זה
הערוץ הקהילתי
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? מה את המעדיף? מה
22.ערוץ 22 או ערוץ 10? 22
23.יס או הוט? לא זה ולא זה. 24.MTV או ערוץ 24? 24
25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין? הממ לודעת. 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10? 22
28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות? לא זה ולא זה... 29.פספורט או מסע עולמי? פספורט 30.תשוקות או ימי חיינו?
31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח?
32.אופרות סבון או טלנובלות? אני אקיא פה... 33.סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך
34.מיכאלה או השיר שלנו? אהבה מעבר לפינה... 35.שנות השבעים או חברים? חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה? אם הייתי יודעת מה זה...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifהתשובות שלי../images/Emo141.gif../images/Emo70.gif

סתם כדי לעורר מחר את הפורום[] [מפורום המורדים...] 1.איזה תוכניות אתה רואה-ואי,שאלה קשה, אבל אני רואה הכלללל
{גם תוכניות ריאלטי..
} 2.מה התוכנית האהובה עלייך:חברים
.. 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה:אפשר להגיד שכן
.. 4.אתה רואה תוכניות מצוירות?:בטח
... 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט):אממממ,תוכניות לא,סרטים בד"כ..
6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות):אני אוהבת יותר סדרות קומיות,ריאלטי פחות וטלנובלות ממש לא
.. 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה:צעקה 3..{שיט
-שחכתי לכתוב בקומונה שלי..
},ואם זה במחשב אז זה שרה"ט שיבת המלך
. 8.אתה מנוי לחבילות סרטים:כאליו,בטח
-סרטים זה העולם שלי
.. 9.מה ערוץ המועדף עלייך:הוט 3,כל ערוצי הסרטים,ובימים מסוימים גם ערוץ 2
..
10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה:mtv hist
,אני מה זה מכורה לשירים
....
...{בלו-
} 11.איזה הכי פחות:אממממ,ערוץ הכנסת
...חחח,לא עולה לי בראש כרגע..
{ולא אין לי פיפי
} 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 :לא
,אני לא ממש אוהבת מוזיקה ישראלית..
..אני מעדיפה לועזית..
13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן:בטח
,הייתי מכורה לכל הסדרות כמו:המומינים,הקטקטים..
{פאדיחות|!\}, בערוץ 1...חחחח...אבל זה היה פעם
.. 14.אתה רואה תוכניות בישול:לפעמים בשבת בבוקר שיוצא לי..
.. 15.אתה רואה חדשות:אמממ,כן. אבל לא תמיד...כי אם יש סרט בערוצי הסרטים
{זה חזק ממני
....חחח} 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות:לאאא,מה אני משועממת
.. 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך:לא
,אף פעם לא...
.. 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר:כן
-ערוץ 33,כאילו-מי צופה בזה בכלל
19.מה דעתך על ערוץ התכלת:אין לי אותו,כך שאין לי מושג על מה זה..
.. 20.מה דעתך על ערוץ 9:אין לי שום התנגדות. אני לא מבינה את השפה,אבל לעולים חדשים זה בטח סבבה..
.. 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?:לא
,מה באמת
מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10: 22
.. 23.יס או הוט:הוט
.. 24.MTV או ערוץ 24:mtv.. 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית:ערוץ הילדים
.. 26.פוקס קידס או ניקולדי: שניהם
.. 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 :חדשות הוט לפעמים,כדי לשמוע מה חדש בעיר שלי, אבל ברור ש-22
.. 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות:ישראליות בראש
,אח"כ,ארגנטינאיות ורק אזזז
-מקסיקניות..
29.פספורט או מסע עולמי:פספורט..
30.תשוקות או ימי חיינו:דייי
-איזה שאלה
,אני מכורה לשניהם
-אבל נלך על ימי חיינו
..{אני צופה בזה כבר מלפני טונות של זמן
}.. 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח:לא רואה את שתיהם..
32.אופרות סבון או טלנובלות
:אופרות סבון רווולז
..
.. 33.סוף הדרך או רצים לדירה:ברור ש'סוף הדרך'
-רצים דירה זה חיקוי מעאפן...
.. 34.מיכאלה או השיר שלנו:גם 'מיכאלה' וגם 'השיר שלנו' אני לא אוהבת..
35.שנות השבעים או חברים:עוד שאלה מכשילה
-את שניהם
.. 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה:עוד אחת
....דורית
,למה את עושה לי את זה
...אני חולה בטיייירוף על שניהם
..

karin byrne

New member
../images/Emo26.gifשלי../images/Emo36.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה?אממממ אין תכנית שאני רואה בקביעות...מה שיש ומה שמעניין באותו רגע שמשעמם לי ואני יושבת מול הטלויזיה... 2.מה התוכנית האהובה עלייך?אין...היו 2 אבל כבר לא משדרים אותן... 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה?בערך... 4.אתה רואה תוכניות מצוירות?כן למה לא?אבל בנתיים אין שום סדרה מצויירת שמעניינת אותי.. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)?אממממ לא... 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)?מתח,פעולה ...כאלה דברים... 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה?אממממ נראה לי מעודדות צמודות(אתמול בלילה היה לי משעמם... 8.אתה מנוי לחבילות סרטים?כן... 9.מה ערוץ המועדף עלייך?אין ערוץ מועדף...
10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה?לא יודעת...אני רואה כל מיני ערוצים... 11.איזה הכי פחות?כנ"ל... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24?לא...לא רואה ת'ערוץ הזה בכלל...האמת שאם לא היו אומרםי לי לא הייתי מודעת לקיומו
.... 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן?אמממ ספיידרמן,צבי הנינג'ה ואקס מן...הייתי חולה הסדרות האלה
...ויש עוד שלא עולות לי לראש עכשיו.... 14.אתה רואה תוכניות בישול?לפעמים... 15.אתה רואה חדשות ?כנ"ל... 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות?כנ"ל...
17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך?לא...אני מרגישה מספיק גדולה כדי לראות הכל(וגם ההורים שלי חושבים שאני מספיק בוגרת)...חיחיחיחי...
18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר?מממ כל ערוצים הערביים האלה...למה צריך אותם?
19.מה דעתך על ערוץ התכלת?לא רואה...אין לי דעה עליו...
20.מה דעתך על ערוץ 9?חחחחחחחחחחחחחחחחחח....זו דעתי... 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?כן שמעתי...שיהיה להם בהצלחה...אולי אני אצפה... מה את המעדיף? 22.ערוץ 22 או ערוץ 10?לא יודעת... 23.יס או הוט?יש לי הוט...אז הוט...חחחחחח... 24.MTV או ערוץ 24 ?mtv רולזזזזזז!!!! 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית?ערוץ הילדים... 26.פוקס קידס או ניקולדין?מזה השני.?
27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10?מזה משנה?גם ככה הכל אותן חדשות... 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות ?שום טלנובלה...נמאס לי מהן...פעם הייתי רואה...כשעוד היו בטלויזיה טלנובלות מעניינות...
29.פספורט או מסע עולמי?אין העדפה... 30.תשוקות או ימי חיינו?אפאחד...אבל פעם הייתי רואה ימי חיינו.... 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח?אפאחד....בעעע היפים והעציצים..!הסדרה הזו הולכת להגמר מתישהו?
32.אופרות סבון או טלנובלות \?|אפאחד... 33.סוף הדרך או רצים לדירה?אפחאד...שונאת סדרות ריאליטי...יאק...אבל לפעמים אני רואה מתוך שיעמום... 34.מיכאלה או השיר שלנו?אפאחד... 35.שנות השבעים או חברים?לא רואה אפאחד מהם... 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה?כנ"ל...

אני../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה: הרבה, כל מה שלא משעמם... 2.מה התוכנית האהובה עלייך : מיכאלה
(תת רמה מטורפת
) 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה : לתוכניות מסוימות 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? חחחח... כן לפעמים. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול? השיר שלנו, וכל מיני תוכניות בערוץ הבידור, שאין לי את הערוצים פשוט. 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) : אני אוהבת כל מיני... 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה : שודדי הקאריביים
8.אתה מנוי לחבילות סרטים : לא 9.מה ערוץ המועדף עלייך : ערוץ 3 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה : 3 11.איזה הכי פחות : יש מלא שאני לא רואה בכלל, כמו למשל...אמממ...ערוץ הקניות?
12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24? לא 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן ? המומינים
14.אתה רואה תוכניות בישול ? ממש לא 15.אתה רואה חדשות ? לרוב לא 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות ? כן, בעיקר אם פספסתי... 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך : זה במילא תמיד מתחת לגיל שלי.... וגם אם יש 18+ אז אני לא ממש מתייחסת. 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר : ערוץ הקניות?
וכל מיני ערוצים שהם פשוט...סתם שם 19.מה דעתך על ערוץ התכלת? לא ראיתי בחיים שלי וטוב שכך... 20.מה דעתך על ערוץ 9 ? מה זה?
21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? לאן התדרדרנו... ערוץ שלם בשביל עופר שכטר וחבריו, כמה עצוב.... מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 ? 22 23.יס או הוט ? תלוי 24.MTV או ערוץ 24 ? 24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין ? פוקס קידס 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10? 10 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות? ישראליות רולזזז
29.פספורט או מסע עולמי? אף אחד
30.תשוקות או ימי חיינו ? כנ"ל 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח? כנ"ל 32.אופרות סבון או טלנובלות? טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה ? לא רואה את זה... 34.מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה 35.שנות השבעים או חברים? חברים
36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה? כולם אוהבים את ריימונד

../images/Emo39.gif ../images/Emo180.gifשלי../images/Emo180.gif

.איזה תוכניות אתה רואה ? אמ..המורדים,שנות השבעים, trl,ימי חיינו, תשוקות בנות גילמוררר... 2.מה התוכנית האהובה עלייך ? אממ....המורדים 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה? ממש לא.. 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? לא.. 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט)? אממ...כן...ביס כמה תוכניות שאני לא יכולה לראות..בבעע 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות)? טלנובלות 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה? אממ..בדיוק אתמול ראיתי מעודדות צמודות ומת לצחוק.... 8.אתה מנוי לחבילות סרטים? כןןן 9.מה ערוץ המועדף עלייך ? אממ...ערוצי המוזיקה...base,mtv,hits..... 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה ? אממ...אלה שכתבתי בשאלה הקודמת.. 11.איזה הכי פחות ? אאממ...ערוץ 8... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 ? ח...לא.. 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן? אממ...אני לא זוכרת איך קראו לזה אבל זה היה כזה גוש פלסטלינה שהחליף צורות כל הזמן...והיה לו גם חבר כתום שהיה איתו בדר"כ כלל...ואת התוכנית על טיפטיפון... 14.אתה רואה תוכניות בישול? אממ...לא.. 15.אתה רואה חדשות?כן לפעמים 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות? כן 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך? אממ..בעקרון לא.. 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר? נמנמ...לא יודעת.. 19.מה דעתך על ערוץ התכלת? לא משהו 20.מה דעתך על ערוץ 9 ? 9? איזה ערוץ זה? 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? כן...זה לא ממש חכם.. מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 23.יס או הוט ? הוט 24.MTV או ערוץ 24? MTV 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית? אממ..אף אחד מהם 26.פוקס קידס או ניקולדין? פוקס קידס (יש שם את פלורסיינטה..כאילו יהיה) 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 ? לא יודעת..לא משנה לי 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות? ארגנטיניות 29.פספורט או מסע עולמי? אף אחת! חחחח 30.תשוקות או ימי חיינו? ימי חיינו 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח ? אמ..צעירים חסרי מנוח (בילי ממש חמוד!!!!
) 32.אופרות סבון או טלנובלות? אופרת סבון 33.סוף הדרך או רצים לדירה? אממ...רצים לדירה.. 34.מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו..למרות שאני לא יכולה לראות את זה..חחח 35.שנות השבעים או חברים ? ווי! זה ממש קשה! חברים... 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה? אממ..אף אחת! חח..זה סתם סדרות מעצבנות..

33emily33

New member
........עליי.........

1. יש מלא 2. דגראסי, והשבט (שהיה ועוד מעט גם יהיה) 3. לא!! רק לסדרות מסויימות 4. לא! אה בעצם נכון התוכנית שיש ביום ראשון בערוץ 2 מ.ק. אז את זה אני רואה. 5.השיר שלנו 6. עם תיכון וכל זה (חוץ מת'מורדים הזבלים!) וכמו השבט מתח כאלה 7. גרין מייל 8. לא 9. אין כי יש כל מיני תוכניות לא רק מערוץ אחד 10. 2 11.לא 12. אהבתי המומינים 13. לפעמים 14. לפעמים שיש אחרי זה תוכנית יפה 15. לפעמים ככה יוצא 16. זה אותה שאלה לא??? 17. לפעמים אני רואה תוכניות שהם מעל גיל 14 ופעם ראיתי סרט מעל גיל 18 אבל לא הרבה... 18. לא 19. לא ראיתי וזה בטח לא מעניין. 20. לא ראיתי. 21.לא שמעתי 22. 22 23. יס 24. mtv 25. לא יודעת 26. לא יודעת 27. 22 28. כלום !1 אני לא אוהבת טלנובלות 29. מסע עולמי 30. ?????? כלום! 31. כלום 32. לא זה ולא זה 33. סוף הדרך אבל התחלתי לאהוב את רצים לדירה אבל עדיין סוף הדרך!!! 34. השיר שלנו 35. כלום 36. כלום

ThisIsJustME

New member
../images/Emo20.gifשלי../images/Emo20.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה : מכושפות, אנג'ל, חברים, כוכב נולד 2.מה התוכנית האהובה עלייך: מכושפות ואנג'ל 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה: לא 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? : כן 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) : לא 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) : אמממ בעיקר כאלה בסגנון של מכושפות ואנג'ל
7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה: חניבעל
8.אתה מנוי לחבילות סרטים: לא 9.מה ערוץ המועדף עלייך: ערוץ 3! הסדרות הההההההכי שוות! 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה: ערוץ 3
11.איזה הכי פחות : ערוץ 1 חחחחח 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 : לא 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן : כן 14.אתה רואה תוכניות בישול : לא 15.אתה רואה חדשות : כן 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות : לפעמים 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך : לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר : אממממ לא עולה לי בראש כרגע 19.מה דעתך על ערוץ התכלת : לא ראיתי אף פעם 20.מה דעתך על ערוץ 9 : אין דעה 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?: מה??? חח מוזר... מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 : 22 23.יס או הוט : יס 24.MTV או ערוץ 24 : שנייהם 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית: אף אחד מהם 26.פוקס קידס או ניקולדין :ניקולודיון 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 : חדשות ערוץ 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות :בעיקרון אף אחת...הטלנובלה היחידה שהייתי רואה זה הייה המורדים 29.פספורט או מסע עולמי : מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו : אף אחת מהן 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח : איכס אף אחת! 32.אופרות סבון או טלנובלות \?|: לא זה ולא זה 33.סוף הדרך או רצים לדירה : לא זה ולא זה 34.מיכאלה או השיר שלנו : השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים : חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה: כולם אוהבים את ריימונד

איילה ל

New member
שלי!

1.איזה תוכניות אתה רואה: השיר שלנו, אקזיט,שנות השבעים ועוד כל מיני 2.מה התוכנית האהובה עלייך: השיר שלנווווווו 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה: אני לא מכורה אבל אני רואה הרבה שעות טלוויזיה... 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? באאאארור! 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט): אם היה לי גיא פינס זה היה יכול להיות נחמד... 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות): ריאליטי זה טוב!! 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה: מעודדות צמודות 8.אתה מנוי לחבילות סרטים: אכן 9.מה ערוץ המועדף עלייך: ערוץ שלוש 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה: ערוץ 3 ו וואי טי וי 11.איזה הכי פחות: ערוץ 33 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24: מממ.... לא... 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן: הייתי מעריצת הופה היי! 14.אתה רואה תוכניות בישול: מודה באשמה... 15.אתה רואה חדשות: לפעמים.. 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות: כן 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך: ממש לא 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר: ערוץ מוזיקה ברוסית 19.מה דעתך על ערוץ התכלת: לא מפריע לי 20.מה דעתך על ערוץ 9 : זה הערוץ הרוסי נכון??? 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם?מה את המעדיף: לא יודעת 22.ערוץ 22 או ערוץ 10: 22 23.יס או הוט: ברור שיס!!! יס שולטיםםםםםם 24.MTV או ערוץ 24 : אמ טי וי 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית: ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין: זה ניקולודיאון וניקולודיאון 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10: חדשות 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות: ישראליות 29.פספורט או מסע עולמי: אף אחד מהם 30.תשוקות או ימי חיינו: תשוקות 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח: אף אחד מהם 32.אופרות סבון או טלנובלות?: טלנובלות 33.סוף הדרך או רצים לדירה:ממממ.. רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו: השיר שלנו ובגדול!!! 35.שנות השבעים או חברים: חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה ריימונד

eliya bloom

New member
שלי

1.איזה תוכניות אתה רואה :אממממ...הרבה 2.מה התוכנית האהובה עלייך :דאגראסי 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה :לא... 4.אתה רואה תוכניות מצוירות:אמממ אולי לפעמיים מק 22 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) (אין לי כבלים לצערי אז אני לא יכולה לראות הרבה דברים)השיר שלנו 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) אם כבר אז ריאלטי טלנובלות אני שונאת... 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה :אמממ...גרין מייל 8.אתה מנוי לחבילות סרטים :
אין לי אפילו כבלים... 9.מה ערוץ המועדף עלייך :מה עוד יש לי טוב שיהיה 22 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה :22 11.איזה הכי פחות כבלים... 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24:לא! 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן:מומינים,ועוד כמה שאני לא זוכרת.. 14.אתה רואה תוכניות בישול:אם ממש אבל ממש משעמם... 15.אתה רואה חדשות :לרוב לא 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות:לא 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך לא תמיד... 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר :לא יודעת אין לי כבלים בפעם ה-100 19.מה דעתך על ערוץ התכלת ת'אמת לא ראיתי וזה נשמע כל כך טיפשי מה שבטוח שאני גם לא יראה את הערוץ הזה.. 20.מה דעתך על ערוץ 9 מה זה? 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? עכשיו אני שומעת... מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 :22 23.יס או הוט :יס 24.MTV או ערוץ 24 :נראלי ש-mtv 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית:אף אחד 26.פוקס קידס או ניקולדין אף אחד 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 :22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות :כלום!!! 29.פספורט או מסע עולמי :מסע עולמי אולי? 30.תשוקות או ימי חיינו:(
) 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח:כמו למעלה 32.אופרות סבון או טלנובלות \?|כנ"ל 33.סוף הדרך או רצים לדירה :סוף הדרך עדיף 34.מיכאלה או השיר שלנו :השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים :שניהם 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה:

the music angel

New member
תשובה

1.איזה תוכניות אתה רואה-איזו תוכנית אחת באמטיוי 2.מה התוכנית האהובה עלייך שנות ה70 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה לא 4.אתה רואה תוכניות מצוירות כן סנופי וכאלה :) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) ריאליטי וקומדיות 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה את החלק האחרון של שרק 1 8.אתה מנוי לחבילות סרטים לא נראה לי..לא יודעת... 9.מה ערוץ המועדף עלייך 3 ו24 .איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה 3 11.איזה הכי פחות 22 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 לא 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן בטח! 14.אתה רואה תוכניות בישול כשאין משהו אחר לראות 15.אתה רואה חדשות אם אני בבית באותה שעה 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות כן 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך לא .האם לדעתכם יש ערוץ מיותר יה הרבה ערוצים מיותרים...יש 100 ומשהו ערוצים... 19.מה דעתך על ערוץ תכלת אף פעם לא ראיתי אבל שיהיה להם בכיף...יש גם ערוץ ברוסית אז למה לא? 20.מה דעתך על ערוץ 9 זה זה עם הרוסית נכון? אני נגד אבל אל תקפצו עלי רק לא חושבת שרוסית צריכה להפוך להיות השפה ששולטת בישראל זאת אמורה להיות עיברית. 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? עכשיו כן מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 לא יודעת..שניהם בסדר 23.יס או הוט יס אבל יש לי הוט וזה גם טוב 24.MTV או ערוץ 24 ערוץ 24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית ערוץ הילדים 26.פוקס קידס או ניקולדין ניקולדין 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 יש חדשות HOT? בכל מקרה 22 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות ישראליות 29.פספורט או מסע עולמי לא משנה 30.תשוקות או ימי חיינו ימי חיינו אני משתגעת מהטימטום של תשוקות 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח לא ראיתי אף אחד מהם 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| אופרות סבון? 33.סוף הדרך או רצים לדירה רצים לדירה לא ראיתי סוף הדרך 34.מיכאלה או השיר שלנו מיכאלה .שנות השבעים או חברים שנות השיבעים :) .כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה כולם אוהבים את ריימונד

למעלה