סקר סרטים^^;

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifשלי../images/Emo141.gif../images/Emo70.gif

סרט מועדף:ספיידרמן 2
/שרה"ט-שיבת המלך.. סרט שנוא:אבודים בטוקיו
תכנית מועדפת:חדשות ערוץ הבידור
תכנית שנואה:רוב התוכניות בפוקס קידס
שחקן אהוב:אורלנדו בלום,טובי מגוויר
שחקנית אהובה:ניקול קידמן
,נב קמבל....ועוד ועוד.. סרט יפה שיצא לאחרונה:*לכו לסרט המועדף שלי* סרט של דיסני אהוב:נלך על במבי
סרט של בראד פיט :תתפלאו אבל-'ראיון עם ערפד'
-סרט חזק!! סרט של ג'וני:השער התשיעי
סרט של אורלנדו:שודדי הקאריביים
/טרויה
הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה:נמנמ,נראה לי גלובס{גיל},אבל אני גם חורשת על 'רב חן'
הסרט האחרון שראית:בקולנוע?-ספיידרמן 2
התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון:'עשרת המבוקשים'-ערוץmtv hits מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט:אם זה בלילה-אז לישון.
תכנית לילה מועדפת:לוידעת-מה שיוצא
תכנית צהריים מועדפת:כנ"ל. כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה:המון!!! כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע):3,4?..
סרט הפנטזיה המועדף:שרה"ט שיבת המלך
, ו-פיינל פנטסי. סרט אקשן מועדף:המלאכיות של צ'רלי
סרט הזוי מועדף:תיעוב ופחד בלאס וגאס
-ג'וני..{או שזה ההפך?} סרט נעורים מועדף:'את משגעת אותי','עשר הדברים שאני הכי שונאת אצלך{הית לדג'ר
}.. סרט ישראלי מועדף:
הכוכבים של שלומי
. סרט אמריקאי טיפוסי מועדף:אמריקן פאי,1,2,3

../images/Emo12.gif

למה תתפלאו? ראיתי ראיון עם ערפד רק פעם אחת והוא כבר אחד מהסרטים האהובים עלי, זה סרט מדהים!

SailoR VenuS

New member
*עונה* ^_^

סרט מועדף:המסע המופלא
, שר הטבעות(כל הטרילוגיה)
סרט שנוא:רווק פלוס ילד
תכנית מועדפת:חברים, פרינסס טוטו, סאקורה, פרוטס. תכנית שנואה:נמנמנמ.. שחקן אהוב:אורלנדו(איזו הפתעה), ג'וני דפ, דיוויד בקהאם(אז מה אם הוא שחקן כדורגל?!) חיחי... ^^' שחקנית אהובה:קמרון דיאז, קירסטן דאנסט.. סרט יפה שיצא לאחרונה:ילדות רעות וספיידרמן2..אה ושרק 2! סרט של דיסני אהוב:מלך האריות סרט של בראד פיט :... סרט של ג'וני:שודדי הקאריביים סרט של אורלנדו:שודדי הקאריביים הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה:סביונים ^^ הסרט האחרון שראית:ספיידרמן 2 התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון:גראוויטיישן מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט:יוצאים מהקולנוע? תכנית לילה מועדפת:לא יודעת תכנית צהריים מועדפת:הפיג'מות כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה:%0.3 כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע):אממ בחופשות בעיקר סרט הפנטזיה המועדף:שר הטבעות סרט אקשן מועדף:לאאוהבת סרטי אקשן סרט הזוי מועדף:חחח מה? סרט נעורים מועדף:אני אוהבת סרטי נעורים ^_^ אולי מעודדות צמודות.. סרט ישראלי מועדף:אין סרט אמריקאי טיפוסי מועדף:מממ יש הרבה חחחחח..

רולדההה

New member
שלי! שלי!

סרט מועדף: הנסיכה מונונוקה- של הייאו מיאזאקי. סרט פשוט מדהים. סרט שנוא: האמת...המורדים-דפוקים יותר מתמיד. הדבר הכי טוב בסרט היה !ספוילר! שמיה חטפה איידס. תכנית מועדפת: שינזו, אלה מה? תכנית שנואה: כוכב נולד וכל תוכניות הריאליטי. שחקן אהוב: ג'וני, אורלנדו ואדוארד נורטון. שחקנית אהובה: אומה תורמן המלכה בחסד. סרט יפה שיצא לאחרונה: המסע המופלא יצא לא מזמן בישראל...(רק לפני שנה...) סתם לא...אני, רובוט יצא. סרט של דיסני אהוב: הנסיכה מונונוקה. דיסני מפיצה. אמ סרטים מבית היוצר של דיסני, אז מלך האריות. אבל בעצם כל סרט שלהם הוא קלסיקה. סרט של בראד פיט : שבעה חטאים. סרט של ג'וני: השער התשיעי וממעמקי הגיהנום. סרט של אורלנדו: שודדי הקאריביים. הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה: רב חן ירושליים. אולמות נחמדים, סאונד כמעט דיגיטלי וסדרנים ומקרינים עם כמעט איי קיו ממוצע. הסרט האחרון שראית: ספיידרמן 2. היה בסדר. התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון: דיג'ימון! מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט: רצים לעין הדג לבדוק עם יש ביקורת, ואם זה סרט ממש טוב או עמוק, אז מנסים לנתח אותו. תכנית לילה מועדפת: שיקאגו הופ. זה משודר בלילה. תכנית צהריים מועדפת: שמאן קינג!!!!!!!! כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה: 27 שעות...לא סתם. בטח איזה חמש שעות. אני מכורה אמיתית. כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע): שלוש בערך. סרט הפנטזיה המועדף: הנסיכה מונונוקה. לכו כבר לראות את זה בדי וי די1 סרט אקשן מועדף: מטריקס. סרט הזוי מועדף: פחד ותיעוב בלאס ווגאס. סרט נעורים מועדף: ילדות רעות. סרט ישראלי מועדף: כנפיים שבורות. סרט אמריקאי טיפוסי מועדף: סרטי אקשן ופעולה, וגם הרבה מדע בדיוני.

necky

New member
שלייייייייי

סרט מועדף: שר הטבעות - שובו של המלך סרט שנוא: בנידטס(נראה לי רושמים ככה) תכנית מועדפת: חברים ומכושפות תכנית שנואה: הכי גאים שיש שחקן אהוב: בראד פיט שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון סרט יפה שיצא לאחרונה: ספיידרמן 2 סרט של דיסני אהוב: שרק סרט של בראד פיט : אושן 11(בקרוב 12) סרט של ג'וני: מי זה ג'וני? סרט של אורלנדו: שר הטבעות הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה: קניון הזהב - ראשון הסרט האחרון שראית: מיליונר מי שגומר ראשון התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון: מיכאלה מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט: אם בקולנוע אז אחר כך משחקים באולינג תכנית לילה מועדפת: אין תכנית צהריים מועדפת: גם אין כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה: 6 שעות ביום או יותר כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע): לא הולך הרבה לקולנוע אבל רואה הרבה בDVD סרט הפנטזיה המועדף: לא זוכר סרט אקשן מועדף: יש הרבה סרט הזוי מועדף: לא זוכר סרט נעורים מועדף: אמריקן פאי סרט ישראלי מועדף: לא רואה ישראלי סרט אמריקאי טיפוסי מועדף: אמריקן פאי

karin byrne

New member
חחחח ערפאאא...

הכוונה בג'וני זה לשחקן ג'וני דפ....חחחחחחחחחחחחחח....

necky

New member
אההההה ג'וניייי

תודה נשמה שאמרת לי אז הסרט הוא כמובן: שודדי הקאריבים קללת הפנינה השחורה

little bry

New member
שששלללללליי ../images/Emo9.gif

ד"א ערפוששששש אתה פההה!!
סרט מועדף: ריקוד מושחת ושודדי הקאריבים סרט שנוא: אמממממ יש הרבה חחחחח תכנית מועדפת: אנג'ל ומכושפות תכנית שנואה: רוזוול משו כזה
שחקן אהוב: אורלנדו בלום ג'וני בראדי רדקליף ורופרט
שחקנית אהובה: שרליז ת'רון סרט יפה שיצא לאחרונה: הארי פוטר והאסיר מאזקבן
סרט של דיסני אהוב: אלאדין מולאן ובת הים הקטנה סרט של בראד פיט : טרויה
סרט של ג'וני: שודדי הקאריבים סרט של אורלנדו: שודדי הקאריבים הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה: הקולנוע בקניון חולון
הסרט האחרון שראית: אממממ נראה לי סוד הממלכה הקסומה התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון: ימי חיינו מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט:
תכנית לילה מועדפת: דוקטור פיל
תכנית צהריים מועדפת: אממממ תשוקות כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה: 4 בערך
כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע): פעם פעמים... סרט הפנטזיה המועדף: הארי פוטר סרט אקשן מועדף: אושן 11 סרט הזוי מועדף:
סרט נעורים מועדף: אמריקאן פאי סרט ישראלי מועדף: הכוכבים של שלומי
סרט אמריקאי טיפוסי מועדף: אממממ אמריקן פאי?

little bry

New member
הכל טובבבבבבבבב../images/Emo70.gif

חוץ מהעובדה שהפסדתי את הבכורה אתמול ברדיו האנגלייי בעבעבעעעע לנורא חיחי מקורהההה???

necky

New member
אצלי הכל מצוין...

חוץ מהאצבע שלי שבה קיבלתי מכה במשחק כדורגל אבל אם אין לך את השיר, אני יכול לשלוח לך אותו אם את רוצה

שלי../images/Emo9.gif

סרט מועדף: הסיפור שאינו נגמר, הנסיכה הקסומה ושר"ה כמובן סרט שנוא: תכנית מועדפת: חברים, מכושפות הסימפסונס ופיוצ'רמה תכנית שנואה: אופרות סבון למיניהן שחקן אהוב: ג'וני אורלנדו ושון
שחקנית אהובה: אומה תורמן סרט יפה שיצא לאחרונה: שרק 2 וסוף העולם שמאלה... (חחח אחותי משחקת שם) סרט של דיסני אהוב: מלך האריות כאילו דהה!
סרט של בראד פיט : ראיון עם ערפד סרט של ג'וני: המספריים של אדוארד ושאיפות (בכיתי כל הסרט) סרט של אורלנדו: שר"ה הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה: רב חן בככר דיזנגוף הסרט האחרון שראית: שרק 2 התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון: פתחתי טלוויזיה ישר לתוכנית ששרו את מאיה היא, השיר הזה רודף אחרי אז סגרתי, ואז אחותי התחילה לשיר את זה בכוונה! אוף! עכשיו נדבקתי אליו! בלאט!
מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט: הולכת למקדונלדס או לסנטר תכנית לילה מועדפת: פיוצ'רמה תכנית צהריים מועדפת: מכושפות כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה: 2,3 תוכניות ביום כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע): פעם פעמיים סרט הפנטזיה המועדף: הסיפור שאינו נגמר ושר"ה סרט אקשן מועדף: המסיכה של זורו וקיל ביל
(כמובן) סרט הזוי מועדף: המספריים של אדוארד (סרט מהמם
) סרט נעורים מועדף: מת לצעוק 2 סרט ישראלי מועדף: הללויה (חחח גם שם אחותי משחקת) אבל בלי שום קשר זה סרט טוב... וכנפיים שבורות (סרט מעולה!) סרט אמריקאי טיפוסי מועדף: אם זה משהו כמו לא רק בלונדינית? אני לא חושבת שיש לי...

תשובותיי. ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

קחו בחשבון שאין לי כוח לחשוב... אז מה שלא בא בשליפה אני לא עונה..
סרט מועדף: מטריקס סרט שנוא: אין תכנית מועדפת: המורדים, חברים תכנית שנואה: לא עולה לי שחקן אהוב: אורלנדו בלום (דההה) פליפה קולומבו, ג'וני דפ, דניאל רדקליף שחקנית אהובה: קארי אן מוס, קמילה בורדונבה, קירסטן דאנטס, דרו ברימור. סרט יפה שיצא לאחרונה: ספיידרמן 2 סרט של דיסני אהוב: מלך האריות סרט של בראד פיט : טרויה, לפגוש את ג'ו בלאק סרט של ג'וני: שודדי הקריביים, מה עובר על גילברט? סרט של אורלנדו: הכל הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה: 2 הקולנועים בב"ש- רב-חן ואורי הסרט האחרון שראית: ספיידרמן 2 התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון: בנות גילמור מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט: מדברת עליו עם חברים שלי תכנית לילה מועדפת: השידור החוזר של המורדים ב-2 וחצי בלילה
תכנית צהריים מועדפת: מיכאלה בשידור החוזר, ערוץ הצחוק מציג (ביפ) כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה: 4-5 שעות, תלוי ביום כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע): 3-4 פעמים סרט הפנטזיה המועדף: שר הטבעות סרט אקשן מועדף: מטריקס, ספיידרמן סרט הזוי מועדף: סרט נעורים מועדף: סרט ישראלי מועדף: כנפיים שבורות, אבא שחור-לבן סרט אמריקאי טיפוסי מועדף: אף פעם לא התנשקה, 50 דייטים ראשונים

למעלה