סקר סרטים^^;

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifסקר סרטים^^;

חמוד, בודד, שרוצה שיענו אליו
השאלתי מפורום הארי פוטר הסרט סרט מועדף: סרט שנוא: תכנית מועדפת: תכנית שנואה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סרט יפה שיצא לאחרונה: סרט של דיסני אהוב: סרט של בראד פיט : סרט של ג'וני: סרט של אורלנדו: הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה: הסרט האחרון שראית: התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון: מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט: תכנית לילה מועדפת: תכנית צהריים מועדפת: כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה: כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע): סרט הפנטזיה המועדף: סרט אקשן מועדף: סרט הזוי מועדף: סרט נעורים מועדף: סרט ישראלי מועדף: סרט אמריקאי טיפוסי מועדף:

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifעונה../images/Emo3.gif

סרט מועדף:
שר הטבעות סרט שנוא:
אמ... סרטי הארי פוטר תכנית מועדפת:
דרגון בול, סאקורה, גראוויטישן, פרוטס באסקט, טוטו. תכנית שנואה:
אופרות סבון וריאליטי [הכל כולל הכל] שחקן אהוב:
אורנדו, ויגו, ג'וני, טום, רופרט שחקנית אהובה:
נעמי ווטס סרט יפה שיצא לאחרונה:
שרק 2 [לא שראיתי אותו, אבל אני רוצה
] סרט של דיסני אהוב:
מולאן
סרט של בראד פיט :
טרויה?
סרט של ג'וני:
שודדי הקאריביים
סרט של אורלנדו:
הכל כולל הכל^^ הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה:הקולנוע שבקניון "סביונים"
הסרט האחרון שראית:
"ילדות רעות" התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון:
NYPD מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט:
אמ...הולכת לשתות?
אני לא ממש עושה אותו דבר כל פעם שאני גומרת לראות סרט^^" תכנית לילה מועדפת:
אין
תכנית צהריים מועדפת:
דרגון בול, אבל זה מתחיל ב-4 וחצי
כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה:
שעתיים שלוש כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע):
אמ... פעם בחודש חודשיים [בחופשות אני מתכוונת] סרט הפנטזיה המועדף:
המסע המופלא, וסאקורה סרט אקשן מועדף:
אמ... לא יודעת
סרט הזוי מועדף:
להגיד הזוי סרט נעורים מועדף:|חתול"ילדות רעות"?
סרט ישראלי מועדף:
אין סרט אמריקאי טיפוסי מועדף:
לא ממש אוהבת סרטים אמריקאיים
^^

sparx

New member
אהההההההההההההההההה!!!!

שמת את דיביזי עם סאקורה גרווי וטוטו באותה קטגוריההה *מתאבדת* ><" שונאת דיביזי!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיופי../images/Emo11.gif

דרגון בול זי רולז
נקודה.

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif או מיי גאד! יערררהההה!!!!!

מאמי שלי את בפורום! חחחח.... תתחברי קצת למסנג'ר!

sparx

New member
חחחחחח, מעייני ../images/Emo99.gif

כן אה? איזה הלם... אני בפורום! @.@

Galadriel 3000

New member
עונה

סרט מועדף:שר הטבעים
סרט שנוא:מלון פרדיסו
תכנית מועדפת:אלי מקביל תכנית שנואה:לודת... שחקן אהוב:אתם חייבים לתקוע את זה שחקנית אהובה:בכל שאלון??? סרט יפה שיצא לאחרונה:טרויה (כלומר, זה בינתיים הסרט היפה היחיד שראיתי שיצא... לאחרונה) סרט של דיסני אהוב:שודדי הקאריביים
סרט של בראד פיט :אממ... טרויה
::מתחכם:: סרט של ג'וני:שודדי הקאריביים סרט של אורלנדו:שר הטבעים הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה:רב חן בקניון רחובות, כי זה הקולנוע הנורמאלי היחיד במרחק של קילומטרים. הסרט האחרון שראית:בקולנוע? המהפך של הלן. התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון:לוזוכרת... מזמן. מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט:הולכים לאכול במקדונלד'ס. תכנית לילה מועדפת:ג'ואן מארקדיה. תכנית צהריים מועדפת:אין. כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה:אממ בערך חצי שעה
כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע):4, 5. סרט הפנטזיה המועדף:שרטבעים סרט אקשן מועדף:שרטבעים סרט הזוי מועדף:פחד ותיעוב בלאס וגאס (טוב זה הסרט ההזוי היחיד שאני מכירה) סרט נעורים מועדף:יאכסה... לוזוכרת. סרט ישראלי מועדף:יאכסה... סרט אמריקאי טיפוסי מועדף:לודת..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifשודדי הקאריביים זה לא

של דיסני:X

SailoR VenuS

New member
זה כן.. כמו יומני הנסיכה

והמסע המופלא הבייתה.. והטירה המכושפת.. והקסם של אלה.. ויש עוד מלא

karin byrne

New member
התשובות שלי....

סרט מועדף:אמממ יש כמה...גלדיאטור,טרויה ושודדי הקאריביים... סרט שנוא:יש יותר מדי... תכנית מועדפת:אין... תכנית שנואה:כל תכניות הריאליטי למינהן...בעעעע... שחקן אהוב:אורלנדו בלום,בראד פיט,ראסל קרואו ואדוארד נורטון... שחקנית אהובה:ניקול קידמן וג'וליה רוברטס... סרט יפה שיצא לאחרונה:אמממ ספיידרמן 2(למרות שעוד לא ראיתי)... סרט של דיסני אהוב:אמממ כמעט כולם...חחחחחח...במיוחד הגיבן מנוטרדם...והרקולס...
סרט של בראד פיט :מועדון קרב... סרט של ג'וני:מה עובר על גילברט...סרט יפה... סרט של אורלנדו:שודדי הקאריביים... הקולנוע שאתה הולך אליו הכי הרבה:אמממ לא וידעת איך קוראים לקולנוע אבל הוא בקניון אצלנו... הסרט האחרון שראית:לא זוכרת...כבר יומיים לא ראיתי סרט... התכנית האחרונה שצפית בה לפני השאלון:אף תכנית... מה אתם בדרך כלל עושים אחרי צפייה בסרט:הולכת למחשב...חחחח.... תכנית לילה מועדפת:אין... תכנית צהריים מועדפת:כנ"ל.... כמה זמן בממוצע אתם צופים ביום בטלוויזיה:5 שעות... כמה פעמים בממוצע אתם רואים סרט בחודש(קולנוע): הרבה לא יודעת... סרט הפנטזיה המועדף:שרה"ט...סרט כל כך שולט!!! סרט אקשן מועדף:מהיר ועצבני... סרט הזוי מועדף:הזוי???לא יודעת... סרט נעורים מועדף:אין... סרט ישראלי מועדף: סרט אמריקאי טיפוסי מועדף:

karin byrne

New member
אופסי שכחתי..

סרט ישראלי מועדף:אין....כולם סרטים טיפשיים...שונאת סרטים ישראלים... סרט אמריקאי טיפוסי מועדף: אממממ מה הכוונה?

karin byrne

New member
נצל"ש קטנטן-ג'יימס בונד...

אז מסתבר שאורלנדו בסוף כן ישחק את המרגל המפורסם ג'יימס בונד אבל לא במקומו של פירס ברוסנן!!!אורלנדו ישחק בסרט אחר על ג'יימס בונד שעלילתו תתרכז בימיו המוקדמים של המרגל...על הימים שאחרי סילוקו מהקולג'Eton... אז החדשות הטובות הן-אורלנדו לא ישחק לצד בריטני אם היא תשחק בג'יימס בונד-כי אם היא תשחק היא תהיה בסרט אחר,בזה של פירס ברוסנן...פיו...איזו הקלה...חחחחח...הסרט יקרא Bond:The Early Years....וזהו...אז שיהיה לו בהצלחה..!

ייייייייייייייהייייייייייייייי!!!!!

מה יותר טוב מזה:
עם חתיך עולמי!!!
ועוד בתפקיד ג'ימס בונד הצעיר (
)
בלי פקצות מכוערות!!! (*אהמ* בריטני ספיכס
*אהמ*)

למעלה