הנה דחוף../images/Emo70.gif

וואל, א. הדברים פה ממש יפים... קבלו ח"ח כול אחד...
ב. מאחר ורציתי להוסיף עוד אפשרויות, כול מי שמסכים שאני אצבע לו את מה שהוא שם בצבעים נוספים
עם קרדיט, כמובן

הנה דחוף../images/Emo70.gif

וואל, א. הדברים פה ממש יפים... קבלו ח"ח כול אחד...
ב. מאחר ורציתי להוסיף עוד אפשרויות, כול מי שמסכים שאני אצבע לו את מה שהוא שם בצבעים נוספים
עם קרדיט, כמובן

שירה וענת הנה../images/Emo70.gif

אולי במקום להעלות ולהוריד, תעשו כתובת חדשה ודולמייקר חדש
ולתוכו נכניס את הפריטים המשופרים בלבד...

היא לא מעוניינת להמשיך..

תראי שירה, לדעתי צריך לעשות את הכול מההתחלה. כאילו להעלות רק את הפריטים מפה. לפני שמעלים משהו, ל-ה-ת-י-י-ע-ץ-!

Ne§t£A GirL

New member
הממנמממממ...../images/Emo108.gif

לא רוצה להשמע סנובה, אבל לפחות 5 בנות אמרו שהן מוכנות להשקיע בזה. אני אחת מהן, ואמרתי את זה כבר כמה פעמים- אולי סופסוף תתנו לנו לנסות גם כן?

Shusho

New member
נכון. גם אני רוצה לעזור,

ובנות נוספות מוכנות. אז למה לא באמת?

Agent U

New member
פסיידר..

אני אעלה את הדברים לדולמייקר, כי אני לא רוצה לתת את הסיסמא לכולם.. אניוואי, מי שרוצה לעזור (אבל שלא יתנדבו לי שמונים! שתיים שלוש שיהיו אחראיות ויארגנו הכל) צריך.. ככה:
את כל מה שצריך להעלות לדולמייקר בצורה מסודרת, אחד אחרי השני, כל בגד בנפרד עם רקע שקוף.
חשבתי על עיצוב משוגע כזה.. בגווני ירוק-לימון וורוד בזוקה.. בצבעים של הכותרת הזו
הביעו דעתכן.. ואם בא לכן לצייר: פסים מפרידים (בגוונים האלה בלבד! שיתאים!) או את הריבוע הזה שעליו יוצרים את הדולי.. וכו´.. אשמח מאוט מאוט... רק שיהיה בגוונים, וכולן מוזמנות להשתתף.. הממ.. צרו איתי קשר, אלו שרוצות לעזור: אייסי: 164125275 אימייל: [email protected] ובכן... ביי!

Shusho

New member
אוקע, אבל

נעשה את זה בשרשור אחר, טוב? כי כאן אין מקום
ושיקפוץץץץץץץץ!

TRaffiC LiGhT

New member
אין כזה דבר אין מקום...../images/Emo117.gif

יש המון מקום.
אם אתן רוצות שרשור חדש תנו לזה לעבור עמוד ואז תפתחו אחד אחר. שלא יקרה מה שקרה בפעם הראשונה שהעלו את הרעיון.

Shusho

New member
כן, עדיף לחכות שהשרשור יעבור

עמוד כי בשרשור הזה יש כבר יותר מ-150 תגובות.

רות82476

New member
זה לא במקרה היה הרעיון שלי../images/Emo46.gif../images/Emo15.gif

זה מה שאני הצעתי!! זה לא נחמד ככה לקחת רעיונות

חחח...

נראה לך שאת עלית על זה לבד
חשבנו על זה הרבה לפני שבאת לפורום... חחח... אם כבר את לקחת לי את הרעיון... חחח...

רות82476

New member
מתי....../images/Emo15.gif

שכתבת לי למעלה תגובה על הרעיון אפילו לא הזכרת את זה שכבר פעם העלו את הרעיון. ואף אחד בכלל לא אמר לי על זה. ואני לא לקחתי לאף אחד כאן שום רעיון!

למעלה